Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#901 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 November 2007 - 03:02 PM

Ampak lala ne boš mogla, ker to je sveža stvar in bo umrla do tebe. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#902 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 November 2007 - 03:05 PM

Kaj to umre predn pride do Mb ? huh.gif Mogoče pa zdaj nebi, ko ni več tolk toplo.
  • 0

#903 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16986 posts

Posted 04 November 2007 - 07:09 PM

Kak pa mislijo oni pol furat internetno prodajo če se tak hitro pokvari vse?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#904 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 November 2007 - 07:15 PM

Samo sveže maske se pokvarijo.
  • 0
Viens, reste ici!

#905 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 November 2007 - 07:58 PM

Nebom trdila zagotovo, ampak mislim da se jih na ita Lush strani da naročit tudi po pošti. Toliko o tem biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#906 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 05 November 2007 - 12:26 PM

Je tole: Creamed Coconut & Almond Smoothie vredu? Bi bilo za suho kožo? Pride pa v lonček pakirano, če prav vidim?
  • 0

#907 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 05 November 2007 - 12:44 PM

v srednji šoli sem ful kupovala v Lushu, se spomnim da po 5k nisem nikoli prišla ven iz trgovine smile.gif
imela sem neko ploščico za piling, bila je dokaj groba in težko si jo uporabljal, tako da sem komaj čakala, da jo porabim. Imela sem tudi raznorazne kroglice za kopel, kremo za telo Dream cream, ki se mi ni zdela nič posebnega..Pa še kar nekaj zadev.
Meni osebno je v Lushu vse preveč parfumirano, npr. kako kremo za telo bi še kupila, samo kaj ko imajo vse nek specifičen vonj. Jaz imam namreč nego rada čim manj parfumirano, za dišat pa uporabljam parfume. tongue.gif
  • 0

#908 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 07 November 2007 - 10:40 AM

Zanima me, kako ve uporabljate putrčke za tuširat. Zdaj sem si prvič kupila Almond Butter, prej sem imela samo trda mila. A zmočite cel kos, samo odtrgate kolikor rabite? Meni kar fajn razpada in leti po celi kadi, pol se pa še ne strdi dobro nazaj. hmm.gif
  • 0

#909 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 November 2007 - 10:47 AM

vzameš čisto mali delček, drugače maš celo packarijo po banji smile.gif
  • 0

#910 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 07 November 2007 - 10:55 AM

Ja, packarija je bla pa res, kot bi bosa njivo okopavala.
  • 0

#911 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 November 2007 - 09:40 PM

QUOTE(**Alenka** @ 5. 11. 2007 - 12:26) View Post

Je tole: Creamed Coconut & Almond Smoothie vredu? Bi bilo za suho kožo? Pride pa v lonček pakirano, če prav vidim?

V lonbček je pakirana ta zadeva ja, in pa mislim da bi bla ok za suho kožo.

Šneta, jaz vedno odlomim en manjši košček, pa ga spenim med dlanmi (pazim da nič ne popada po banji), potem pa nanesem s krožnimi gibi po telesu in nazadnje sperem z curkom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#912 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 02:36 PM

QUOTE(crna @ 7. 11. 2007 - 21:40) View Post
Šneta, jaz vedno odlomim en manjši košček, pa ga spenim med dlanmi (pazim da nič ne popada po banji), potem pa nanesem s krožnimi gibi po telesu in nazadnje sperem z curkom.

Jaz enako.

Me pa mika nakup kakšne nove masažne ploščice. Mam še nekaj Fever ploščice, a bi kaj novega.
Najbrž bo Mange Too ali pa Soft Coeur.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#913 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 08 November 2007 - 09:58 PM

:thanks:Zdaj sem putrček narezala na male kockice, ravno pravšnje za enkratno ali dvakratno tuširanje in je super fajn . Mislim, da si bom še omislila kakšen butter, ker res ne izsuši kože.
Jenna, Soft Coeur je božanski, jaz imam vedno eno doma, oops.gif
  • 0

#914 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 10:03 PM

QUOTE(Schneeta @ 8. 11. 2007 - 21:58) View Post
Jenna, Soft Coeur je božanski, jaz imam vedno eno doma, oops.gif

Ja, vem, sem jo že večkrat vohala. woot.gif
Pa najbrž bom res kar to vzela, ona mi je malo prevelika in predraga.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#915 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 10 November 2007 - 01:00 AM

^Jst tud obožujem Soft Coeur, še posebi za prihajajoč čas je odličen. wub.gif

Mene zanima, če je katera probala Silky Underwear, bi si ful rada kupila, sam ne vem, če je ok. oops.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#916 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 11:09 PM

V čem je sploh finta teh pudrov oz. zakaj se uporabljajo ? oops.gif
  • 0

#917 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 November 2007 - 07:25 AM

Bog ve... Pudri so totalno zgrešeni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#918 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 15 November 2007 - 07:42 AM

QUOTE(TASH @ 10. 11. 2007 - 1:00) View Post

Mene zanima, če je katera probala Silky Underwear, bi si ful rada kupila, sam ne vem, če je ok. oops.gif

Jaz sem ga nabavla, mislim da je sestavinsko ok, edino v praksi nevem kaj si začeti z njim. laugh.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#919 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2007 - 11:50 AM

Pudri so ena izmed stvari, ki je neuporabna, vendar ima vse lastnosti, da te prepriča, da jo potrebuješ! =)

• 0

#920 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 15 November 2007 - 12:12 PM

QUOTE(Jenna @ 15. 11. 2007 - 11:50) View Post

Pudri so ena izmed stvari, ki je neuporabna, vendar ima vse lastnosti, da te prepriča, da jo potrebuješ! =)

Prokleto res! dry.gif Nevem , kaj sem sploh študirala, ko sem ga vzela. Mislim, da nekaj v tem stilu, kak si bom navlekla kavobojke brez spodnjih hlač, haha. Seveda se to še ni udejanilo.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users