Kje v MAriboru bi lahko dala nekaj natisnit na skodelico?
v DM?
Posted 21 November 2014 - 10:32 AM
Kje v MAriboru bi lahko dala nekaj natisnit na skodelico?
v DM?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 November 2014 - 10:53 AM
Ja, v vsakem DM se, da. Mislim, da lahko celo po internetu naročiš in se potem odločiš kje prevzameš.
Posted 26 November 2014 - 11:56 AM
A res?? Sploh nisem vedela. Sem potem uredila, preko ene firme, ki se ukvarja s takšnimi darili. Najbolj sem bila srečna, da so imeli skodelico, ki spremeni barvo ko noter naliješ vročo tekočino in se spodaj pokaže drug motiv.
Hvala za odgovore.
Posted 26 November 2014 - 12:29 PM
tašika, katera firma to? Ta skodelica deluje ful kul.
Posted 26 November 2014 - 12:41 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 November 2014 - 12:48 PM
Kje se tole lahko kupi?
Posted 26 November 2014 - 12:56 PM
Posted 26 November 2014 - 02:02 PM
Posted 26 November 2014 - 02:03 PM
Ful dobro. Prosim poročaj kako boš zadovoljna.
Posted 26 November 2014 - 05:48 PM
Kaj podarjate fantom ob obletnici?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2014 - 06:00 PM
Midva se ne obedarujeva ...Hm...Slaba pomoč
Posted 26 November 2014 - 06:01 PM
Midva tudi ne... Greva mogoče nekaj pojest.
Posted 26 November 2014 - 06:06 PM
Enako
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 November 2014 - 06:20 PM
Ko sva še bila skupaj sva tudi šla na kako večerjo ali razvajanje. Darila kupovat za obletnico mi je malo tak, kr potem se to razpase in bi si eni kr za vse kupovali darila. Jaz osebno imam več od tega, da me fant/jaz njega kam pelje, kot pa da mi nekaj kopuje.
Posted 26 November 2014 - 06:32 PM
Mi2 greva tud na izlet in na večerjo.
Posted 26 November 2014 - 06:33 PM
Kaj podarjate fantom ob obletnici?
Nič.
Posted 26 November 2014 - 06:34 PM
Mi2 greva tud na izlet in na večerjo.
Posted 26 November 2014 - 07:04 PM
Posted 26 November 2014 - 07:07 PM
Kot sem napisala, greva nekam pojest, ampak v kakšno res dobro gostilno, kjer so cene višje. Izbor prepustim možu, on si pa čez leto pridno beleži (da, v službi ima beležko, kjer si piše moje želje, da ima ideje za darila tekom leta) in potem izbere.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 November 2014 - 07:16 PM
Jaz bom pa podarila fantu in dvema kolegoma (in sebi) vstop v http://escape-room.si/
0 members, 0 guests, 0 anonymous users