Mozolji
Posted 16 March 2008 - 10:21 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 17 March 2008 - 09:31 AM
tnx
Posted 17 March 2008 - 10:00 AM
Pri rosnih 25 so mi izbruhnili mozolji, v puberteti nibenega, zdaj pa kar nekaj. Koža ni mastna, prej suha, mozolji se mi delajo ob robu lasišča in not v lasišče, po vratu, za ušesi tu pa tam kaki na čelu in obrazu.
Poskusila sem sicer Garnier pure pa mi je absolutno presuh in mi zategne obraz, čez sem morala dati še drugo kremo. Imam tudi avene c. K, na njo sem kar malo pozabila, ker jo baje ne smem uporabljati vsak dan.
No drugače uporabljam Bubchen peno, vrtničin alverde tonik, fresh fluid + alverde jojoba/vrtnica ali clinians riž.
Kaj naj tu zamenjam?
Je možno da se mi v lasišču delajo mozolji od Lusheve maske H`suan wen hua?
Posted 17 March 2008 - 10:48 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2008 - 01:30 PM
Hvala za nasvet
Posted 17 March 2008 - 03:39 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2008 - 10:10 PM
Čim manj si prčkam po njej, čelo, ki je problematično pa lepo mežem s Klimicinom. To sem furala zdaj 2 tedna pred maturancem pa sem imela super kožo.
[Napoleon]
Posted 23 March 2008 - 06:21 PM
No in ponavadi se mi pred menstruacijo naredi kak mozolj...ampak ne tak navaden, ki se ga da lepo iztisnit. Bulice, ki nimajo vidnega izhoda, bolijo pa ko pra....PIIII. Sicer se mi včasih tam pa tam naredi tudi kakšen navaden mozolj, ampak to bolj uni mali..niso tisti rdeči s piko rumeno.
Zdej sta se mi spet naredili 2 bulici...brala sem, da so to v bistvu ogrci, ki se zamašijo noter, ali pa take male ciste, kjer se večina vode nabere. V glavnem, ne dozorijo, pa še ostane bulica včasih, al pa vsaj flek.
Ima katera kak predlog, kako bi to odprla? Da se čimprej to ščisti? Ali pa, še boljše....da bi izginil kar?
Najbrž bom mogla tudi do zdravnika skočit ane? Sam dvpmim, da bo kak Skinoren tu pomagal...ali pač?
Posted 23 March 2008 - 06:30 PM
Pablo Picasso
Posted 23 March 2008 - 06:48 PM
Posted 24 March 2008 - 06:55 PM
Posted 24 March 2008 - 07:38 PM
Pa meni se isto na suhem predelu delajo, nikoli na T predelu. In to se mi je začelo dogajat po 25. letu, prej sem mela pa kožo čist lepo.
Sicer sem pa opazila, da mogoče majčkeno pomaga, če naneseš na bulico malo čistilne maske, pa kar dolgo pustiš...še bolj mi je pa pomagalo, če sem dala gor tist obliž, ki jih prodajajo zdej. Kao, da ti mozolj prej dozori, če daš gor čez noč. Jaz sem jih imela od Jade in so mi kar pomagali. Vsaj prej se je spucala bulica...tak občutek sem imela.
Pa mislim, da bi bilo dobro tudi za kaki zelišči pogledat, ki bi pospeševal čiščenje. Bom malo prečekirala knjige, pa ti javim, če kaj najdem pametnega
Posted 25 March 2008 - 12:30 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 March 2008 - 07:54 AM
Posted 25 March 2008 - 08:48 AM
prej tudi jaz nisem imela teh problemov. se mi zdi, da se mi to dela odkar jemljem yarino (2 meseca) nisem pa sigurna.
Posted 31 March 2008 - 08:39 PM
Posted 03 April 2008 - 05:38 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 06 April 2008 - 11:19 AM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 06 April 2008 - 11:21 AM
Bom pa šla še po Skinoren. Itak že 100 let govorim, da bom šla, sam jaz grem res ful težko k doktarju.
Posted 06 April 2008 - 11:39 AM
A ti odgovarja? Men je Diacneal polom, fuj, še dober da ga nisem kupila, ampak samo tester probala. Se mi pa zdi, da vedno ko neki časa ne uprabljam CK se mi koža poslabša.
Jah nevem, zdajle sem ga komi 2ic dala gor, taprvic me je ful peklo pa cis rdeca koza je bila, samo ta2ic je bilo pa okej. Sej sem tut CK mela, samo sem ga dala ene 3x gor, pa je bilo se vec mozoljev (takrat se nisem vedela, da je izbruh normalen, ker se koza pac cisti
V cem ti je bil pa Diacneal polom?
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users