Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#901 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 16 March 2008 - 10:21 PM

AveneCK rocks, spet mam lepo kožo.sorcerer.giffitness.gifwoot.gif Se mi pa občasno delajo ogrci, sam pod ustnicami.cry.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#902 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 17 March 2008 - 09:31 AM

meni se pa naredi kdaj ene par mozoljčkov. ampak to take rdeče bulice, ki se ne dajo stisnit, so boleče, in okoli je rdečica, kot da bi imela vse vneto okoli, počasi izginjajo in ne ''dozorijo''. preden se to pozdravi tudi traja nekaj časa rolleyes.gif , ker potem ostane tudi rdeč flekec. zdaj imam lepo kožo, samo mi dve taki lučki svetita pa jih pač zakamufliram, da prekrijem rdečico. mozolji se mi nikoli ne naredijo na T-predelu, ampak tam, kjer je koža suha/normalna. tudi na hrbtu se mi naredi taka rdeča bulca in se ne da stisnit, boli pa ful in tudi traja, da se posuši in izgine. uporabljam pa Avene CK in aspirin sem tudi že dala gor. a so to zamašene lojnice? ali je možno, da je to od yarine, ki jih jemljem dva meseca, ker prej se mi to ni dogajalo?

tnx smile.gif
  • 0

#903 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 17 March 2008 - 10:00 AM

še meni malo pomoči prosim.
Pri rosnih 25 so mi izbruhnili mozolji, v puberteti nibenega, zdaj pa kar nekaj. Koža ni mastna, prej suha, mozolji se mi delajo ob robu lasišča in not v lasišče, po vratu, za ušesi tu pa tam kaki na čelu in obrazu.
Poskusila sem sicer Garnier pure pa mi je absolutno presuh in mi zategne obraz, čez sem morala dati še drugo kremo. Imam tudi avene c. K, na njo sem kar malo pozabila, ker jo baje ne smem uporabljati vsak dan.

No drugače uporabljam Bubchen peno, vrtničin alverde tonik, fresh fluid + alverde jojoba/vrtnica ali clinians riž.

Kaj naj tu zamenjam?
Je možno da se mi v lasišču delajo mozolji od Lusheve maske H`suan wen hua?
  • 0

#904 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 17 March 2008 - 10:48 AM

Men se teli izdelki zdijo čisto v redu smile.gif Pa pri 25ih si lahko privoščiš da CK uporabljaš vsak dan wink.gif Če poleg mozoljev nimaš drugih težav s kožo seveda.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#905 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 17 March 2008 - 01:30 PM

joooooooj to si zdaj tak rekla kot da sem že proti koncu sad.gif

Hvala za nasvet ;)
  • 0

#906 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 17 March 2008 - 03:39 PM

Joj, nisem tak mislila kiss1.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#907 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 17 March 2008 - 10:10 PM

Jaz sem odkrila način kako pridem do čudovite kože.
Čim manj si prčkam po njej, čelo, ki je problematično pa lepo mežem s Klimicinom. To sem furala zdaj 2 tedna pred maturancem pa sem imela super kožo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 23 March 2008 - 06:21 PM

Morettina, meni isto!!! Samo te bulice se mi delajo. Drugače nimam mozoljev, samo ogrce po nosu. Kožo imam, po mojem mnenju, suho. Predvidevam, no. Ker se mi takoj lupi, če se ne namažem s kremo, pa tudi nos se lupi (kljub ogrcem)...pa včasih mi zgleda koža taka utrujena, dehidrirana.
No in ponavadi se mi pred menstruacijo naredi kak mozolj...ampak ne tak navaden, ki se ga da lepo iztisnit. Bulice, ki nimajo vidnega izhoda, bolijo pa ko pra....PIIII. Sicer se mi včasih tam pa tam naredi tudi kakšen navaden mozolj, ampak to bolj uni mali..niso tisti rdeči s piko rumeno.

Zdej sta se mi spet naredili 2 bulici...brala sem, da so to v bistvu ogrci, ki se zamašijo noter, ali pa take male ciste, kjer se večina vode nabere. V glavnem, ne dozorijo, pa še ostane bulica včasih, al pa vsaj flek.

Ima katera kak predlog, kako bi to odprla? Da se čimprej to ščisti? Ali pa, še boljše....da bi izginil kar?

Najbrž bom mogla tudi do zdravnika skočit ane? Sam dvpmim, da bo kak Skinoren tu pomagal...ali pač?
  • 0

#909 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 March 2008 - 06:30 PM

O, meni se je to tudi ful delalo! Oz. se mi še vedno tu in tam. Bulica sicer zgine, ostane pa grozen, grozen flek, ki ne gre stran.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#910 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 23 March 2008 - 06:48 PM

Tudi meni se to kdaj naredi in bi ostal flek, ce ne bi potem, ko bunkica ze cisto izgine in se posusi, ocistila pore. Ko se bunkica posusi, se pora sama odpre in je viden ogrc, ki ga stisnem in potem tudi flek izgine. Sicer mi mehanizem "izginjanja" ni cisto jasen, ampak pri meni deluje. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#911 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 24 March 2008 - 06:55 PM

o hvala punce za odgovore smile.gif flekci se mi res počasi celijo. pa čudno se mi zdi, ker uporabljam čistilne maske za obraz in izdelke, ki niso K. kozmetičarke pa še nikoli nisem obiskala.
  • 0

• Guests

Posted 24 March 2008 - 07:38 PM

Morettina, jaz bom šla kar k zdravniku, pa naj me k dermatologu napoti, al pa naj mi nekaj predpiše. Brala sem, da so te bulice najbolj "nevarne", kar se tiče brazgotin. Ti bom javila, kaj mi bojo rekli. Če se da s čim pomagat, da se vsaj odprejo.
Pa meni se isto na suhem predelu delajo, nikoli na T predelu. In to se mi je začelo dogajat po 25. letu, prej sem mela pa kožo čist lepo.
Sicer sem pa opazila, da mogoče majčkeno pomaga, če naneseš na bulico malo čistilne maske, pa kar dolgo pustiš...še bolj mi je pa pomagalo, če sem dala gor tist obliž, ki jih prodajajo zdej. Kao, da ti mozolj prej dozori, če daš gor čez noč. Jaz sem jih imela od Jade in so mi kar pomagali. Vsaj prej se je spucala bulica...tak občutek sem imela.

Pa mislim, da bi bilo dobro tudi za kaki zelišči pogledat, ki bi pospeševal čiščenje. Bom malo prečekirala knjige, pa ti javim, če kaj najdem pametnega smile.gif
  • 0

#913 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 March 2008 - 12:30 AM

Ciara jz sm uporabljala te obliže, in je mozolj samo hinavsko potlačil, flek pa ostal. Brez veze..
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#914 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 25 March 2008 - 07:54 AM

js sm vse kozmetične zadeve pospravla v eno škatlo, ne malam na faco več čist nč. hodim po svetu vsa čudna, sam mi dol visi ... luci varjanta, stran se obrni če ti kej ne paše. tok da koža najde nazaj ravnovesje, pa hormone zrihtam ... sej bo, če ne prej, k bo konc mature pa vsega shita.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#915 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 25 March 2008 - 08:48 AM

hvala ti ciara smile.gif mene tudi zanima kako se te bulice odpre.mogoče ti kozmetičarke to luknjajo z iglico, ko so še pod kožo hmm.gif če hočeš stiskat, se samo poslabša. vse zateče in ful boli. meni se je tudi sedaj spet iz skoraj mikroskopske kožne pikice spet dela ta bulica ermm.gif drugače imam gladko kožo brez mozoljev. jaz sem si dajala gor tudi aspirin in tea tree kapljice pa ne pomaga kaj preveč.

prej tudi jaz nisem imela teh problemov. se mi zdi, da se mi to dela odkar jemljem yarino (2 meseca) nisem pa sigurna.
  • 0

#916 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 31 March 2008 - 08:39 PM

maš rano pa te nekdo zahakla s kladivomna na rano ,isto je če stiskaš mozolj (razen one ko grejo,podkožen itak da ne gre).to se ne dela..z podkožnimi.Če je pa vlki pa stiskanje nima nobene veze ker je že sam vnetni proces dovolj za brazgotino.Ko je že vnetje je že prepozno,do vnetja ne sme prit.lušči kožo na tistem mestu še bolj-da pride na površje,pred tem nič stiskanja.

• 0

#917 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 03 April 2008 - 05:38 PM

Evo danes je sla mt po Avene Diacneal, tko da zacnem danes z njim pa itak bom samo po celu mazala, ker ne prenasam vec teh mini mozoljckov!
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#918 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 April 2008 - 11:19 AM

A ti odgovarja? Men je Diacneal polom, fuj, še dober da ga nisem kupila, ampak samo tester probala. Se mi pa zdi, da vedno ko neki časa ne uprabljam CK se mi koža poslabša. cry.gif Zdej mam Hyseac od Uriage, ker mi res odgovarja. smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

• Guests

Posted 06 April 2008 - 11:21 AM

No, jaz sem se uspela zadržat, da nisem stiskala teh bulic (no, eno sem čist malo oops.gif ) in je lepo splahnelo in se nič ne pozna več. Tista, ki sem jo stisnla, je pustila malo fleka, ta druga pa nič. Tko da res ne stiskam več tega.

Bom pa šla še po Skinoren. Itak že 100 let govorim, da bom šla, sam jaz grem res ful težko k doktarju.
  • 0

#920 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 06 April 2008 - 11:39 AM

QUOTE(TASH @ 6. 4. 2008 - 11:19) View Post

A ti odgovarja? Men je Diacneal polom, fuj, še dober da ga nisem kupila, ampak samo tester probala. Se mi pa zdi, da vedno ko neki časa ne uprabljam CK se mi koža poslabša. cry.gif Zdej mam Hyseac od Uriage, ker mi res odgovarja. smile.gif

Jah nevem, zdajle sem ga komi 2ic dala gor, taprvic me je ful peklo pa cis rdeca koza je bila, samo ta2ic je bilo pa okej. Sej sem tut CK mela, samo sem ga dala ene 3x gor, pa je bilo se vec mozoljev (takrat se nisem vedela, da je izbruh normalen, ker se koza pac cisti oops.gif), in sem ga stran vrgla. oops.gif

V cem ti je bil pa Diacneal polom?
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users