Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#901 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 04 June 2017 - 05:10 PM

S čim pa nameravaš plastiti? Jaz bi ga nanesla kot prvi korak. Argireline bom enako okrog oči, pod Caffeine Solution. 

Jaz sem pa zdaj dobila staro verzijo Derma E kreme v novi embalaži. Razlika v konsistenci je res ogromna in mi je ta gostejša bolj všeč. Tista je tako redka, da bi kar stekla iz lončka, če bi ga postavil na glavo. Parkrat mi je padla na tla in je bilo več kreme v pokrovčku kot drugje. Bi bilo bolje, če bi bila nova verzija v tubi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#902 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 04 June 2017 - 06:08 PM

Zdaj tako ne uporabljam drugega kot vitamin C in pa Cosrx BHA. Razmišljam ali sploh ima smisel ga plastit, ali je bolje da izmenično uporabljam, oz to zjutraj, ostalo pa potem zvečer. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#903 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 05 June 2017 - 04:51 PM

Jaz sem dala najprej Matrixyl, čez pa niacinamide, po potrebi še hialuronsko, na vrh pa kremo. Zdaj imam namesto matrixyla Buffet in uporabljam na enak način.

Naslednjič nameravam nabaviti Argireline. Jinadaze, a ga uporabljaš po celem obrazu, ali je to mišljeno samo za tiste predele, kjer se pojavljajo dinamične gube?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#904 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 June 2017 - 04:53 PM

Jaz ga kar povsod, ga mam za pod kremo, isto tudi Buffet.
  • 0

#905 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2017 - 04:53 PM

Kaj pa je razlika med Argireline in Matrixyl? Kot berem v njihovi skupini na FB sta oba priporocena za izrazne gube.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#906 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 05 June 2017 - 04:55 PM

Marmelada, samo za tiste predele, jaz ga bom predvsem med obrvmi. Nisem ga še dobila.

• 0

― V. Van Gogh

#907 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 June 2017 - 04:57 PM

Aja, jaz sem zase govorila za matrixyl in buffet.
Argireline naj bi bil pa samo za okrog oči in čelo, men je to brezveze.
  • 0

#908 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 05 June 2017 - 05:05 PM

Pri teh produktih itak ne moreš vedeti, če delujejo, ker staranje lahko kvečjemu upočasnijo, ne popravijo pa stanja za nazaj.

• 0

― V. Van Gogh

#909 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 June 2017 - 05:10 PM

Itak.
Pa treba si je govorit, da so gubice lepe in da je pomemben izraz in energija.
  • 0

#910 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 05 June 2017 - 05:12 PM

Potem nobena ne bi nič od tega uporabljala.  :whistling:

• 0

― V. Van Gogh

#911 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 June 2017 - 05:15 PM

Ne ne, jaz delam oboje
  • 0

#912 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 05 June 2017 - 05:18 PM

:D

• 0

― V. Van Gogh

#913 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 09 June 2017 - 11:05 AM

Moram rečt, da je koža res precej lepša, odkar sem izpopolnila obrazno rutino. Sicer bo puder še vedno potreben zaradi razširjenih por, pa ogrci še vedno nastajajo... verjetno je nemogoče to povsem preprečiti, če sem nagnjena k temu.
Skvalan je super za hidracijo, ampak je obraz masten po njem (zjutraj ne več). Pri caffeine solution pa ne opažam večjega učinka.
Belakne ne bom uporabljala čez poletje, pa tudi sicer se mi ni zdelo, da učinkuje, najbolj mi pomaga konsistentna nega.
Mi je pa še vedno hecno vsakič, ko pogledam na svojo polico in se sprašujem, če res rabim vse te kapalke. :D

Še ena stvar... kljub primerju se mi koža na T predelu zdaj poleti že v nekaj urah mastno zasveti. Za ta namen sem si kupila puder v kamnu, je to okay ali bi bil boljši kak matirni losjon ali je to pač odvisno od posamezne kože, kaj bolj ustreza?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#914 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19127 posts

Posted 09 June 2017 - 11:21 AM

Jaz imam tega že več let, mi je super, brezvarven, vpije maščobo.

8119_d_0_1382869846.jpg

Jaz imam obraz trenutno v super stanju, sem pa po zgornjem delu hrbta dobila mozolje. Sicer niso ful opazni in jih ni veliko, me pa vseeno moti. Se trudim, da jih ne praskam pa lase sem si začela ločeno umivati od tuširanja, upam, da bodo izginili.

• 0

#915 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27329 posts

Posted 09 June 2017 - 12:32 PM

Meni je blo zdaj super potem pa sem se najedla tatarske omake. Zdaj mam spet cel kup tezav s kozo.
  • 0

#916 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 09 June 2017 - 12:34 PM

Matilda, probaj niacinamide, če še nisi. Vse z mastno kožo ali mastnim T-predelom pravijo, da se jim koža veliko manj masti, če ga nanesejo pod puder.

Meni preveč izsuši kožo, imam pa Mizonovega. Zdaj ga vsake toliko uporabim kot zadnji korak v negi pred spanjem, kot sleeping mask.

• 0

― V. Van Gogh

#917 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 09 June 2017 - 12:44 PM

A se to nanasa pred ali po kremi z SPF? Bom preverila. Itak moram kmalu spet narocit, primerja je glih za 1 mesec ob vsakodnevni uporabi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#918 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 09 June 2017 - 12:46 PM

Vso nego se nanaša pred SPF-jem.

• 0

― V. Van Gogh

#919 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 June 2017 - 12:56 PM

Jaz imam ta niacinamide in mi ima tako cudno, sticky teksturo da ga nanasam samo zvecer pred spanjem. Ne vem.. morda bom probala zjutraj ampak res mi ni vsec finish/obcutek po njem.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#920 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23279 posts

Posted 09 June 2017 - 05:35 PM

Jaz imam niacinamide, ampak se mi ne zdi, da bi se mi koža kaj bistveno manj mastila. Jaz bom Belakne poleti uporabila samo občasno pomoje, ko ne bo močnega sonca recimo.

Se mi je pa v zadnjem času spet pojavilo nekaj mozoljev. Ne vem, ali je to zaradi The Ordinary Natural moisturising factors kreme ali je kaj drugega.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users