Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#901 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2008 - 10:51 PM

Tvoj fant je Matej? Moj tudi, hehe ... upam, da nimava istega, ker pol bo tepen. biggrin.gif tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#902 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 23 March 2008 - 02:52 PM

reddish ancha
Jaz sem se nekoč, ko sem se začela barvat, prvič pobarvala v rdečo s pravo barvo, mislim da je bila temno vinsko rdeča. Pol pa sem začela s kano, ravno ta odtenek mahagoni in verjetno ista znamka, ker mislim, da je samo na enih kanah narisana neka ženska gor.
In je prijelo, močna rdeča, vendar ne kričeča. No jaz sem bila vsekakor zadovoljna. smile.gif
  • 0

#903 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 23 March 2008 - 08:31 PM

hvala obema za information biggrin.gif Sta me vsekakor opogumili, da bom probala tole .... samo kak čopič za nanašanje si bom še mogla kupit pa nekoga prepalamudit, da me pobarva biggrin.gif
  • 0

#904 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 26 March 2008 - 01:43 PM

No, jaz sem tak smotana, da sem se odločila, da bom kano podarila mami (ki se itak skoz na rdečo barva), sem se pa naročila za barvanje v frizerskem salonu in še danes se grem prefarbat na tako temnejšo lepo rjavo (rdeča se mi je sprala kolikor se je lahko) oops.gif Pač koliko se bo pač dalo nardit, ker blanžirala se ne bom. - pa bom pol postopoma prehajala na svetlejšo, podobno moji. Čedalje bolj vem, da mi gre rdeča res že na jetra, in pol bom pač začela danes s tem. Punce, držite pesti, da bo kolikor toliko vredu izpadlo oops.gif Strah me je cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#905 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2008 - 01:49 PM

Pobarvaj se, ampak ne na ful pretemno, ampak bolj podobno tvoji naravni (kakšno sploh imaš naravno, srednje rjavo?) potel pa pusti lase spet nkaj časa. me pa zanima kaj bi tti sploh rada - a da ti lasje čist prerastejo in imaš popolnoma natur barvo?

No čeprav jaz se na tvojem mestu sploh ne bi barvala nič, itak bo kmal poletje, pa ti bo vso barvo dol spralo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#906 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 26 March 2008 - 06:34 PM

Dilema, natur sem presvetla, da bi s tako barvo prekrila rdeče - postopoma bom mogla it. Ta rdeča pa je bla tolko sprana (kot se mi še prej nikol ni nobena barva spirala), da sem rekla z rdečo nikol več, pa četud mi sveže pobarvana noro paše. Enkrat sem mogla začet z rjavo, pa sem se danes pač odločla. Do poletja nisem sposobna počakat. Dilema, ko bi ti mene vidla z grozno sprano rdečo, bi se zgrozila, ker ni ne tič ne miš barva, pa bi me razumela. Nočem se barvat vsaka 2 mesca, saj pravim, gre se mi za to, da si ne uničim las. Čez čas si še kakšne pramenčke čez nardim, da bom svetlejša, pa upam da bom mela čimprej tako podobno moji, da si bom natur puščala. Sicer pa bi se ti tud rada na rdečo prefarbala, ne? Sem slučajno na enem drugem forumu brala. No, jaz se barvam že 6 let, pa sem kup težav imela samo zadnje leto pa pol, odkar se na rdečo farbam, ker se moraš KAR NAPREJ barvat al pa ni nič.

Sicer pa sem že pobarvana in sem zadovoljna, da bolj ne bi mogla bit thumbup.gif . Je temnejša rjava, ampak mi je všeč. Neverjetno, kako mi je prekrila rdeče - še na svetlobi so komaj vidni - pravzaprav je boljše, kot sem pričakovala thumbup.gif
  • 0

#907 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2008 - 06:43 PM

Ne bi se branila kakšnega slikovnega gradiva. tongue.gif Ja, mene ful mika rdeča, sej sm tle tud pisala o tem, ampak prav ono totalno rdeča zihr ne bom, mi je preveč škoda las. Bom pa verjetno dala čez kakšno rdečo kano, da dobim tisti lepi rdeči lesk oz. tako natur, bogato rdeče/rjavo barvo. Pa še s kano se lahko potem magar vsak mesec barvam, ker lasem ne škoduje, ampak jih neguje. Mislim, da tiste taprave kemične barve ne bom več uporabljala (vsaj zdej par let ne), ker sem dobila ful odpor - vse brez izjema naredijo čez čas lase slamnate in izsušene (ni nujno, da ekstremno, ampak razlika zagotovo je).
  • 0

#908 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 26 March 2008 - 06:44 PM

Super, da je barva ratala wink.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#909 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 01 April 2008 - 04:16 PM

Obljube je treba držati. Tako da bo v kratkem padel pažek, nekaj v tem stilu:

IPB Image

Mogoče malenkost krajše. Zanima me kako taka dolžina izpade na skodranih laseh?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#910 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 04:21 PM

Kaj pa vem ... če so lasje valoviti, bi pomoje znalo prit super, tak navihano in razgibano. Na ornk kodrih bi pa verjetno izpadlo hardcore afro, kar pa meni ni všeč.
  • 0

#911 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 April 2008 - 05:20 PM

Pa pri skravžlanih ti js nebi priporočala krajše od te dolžine, ampak mogoče celo malček dalši...
  • 0
Why so serious?

#912 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 01 April 2008 - 05:22 PM

No sej nimam to nekih afro kondrov, bi bolje ustrezala besedica valoviti ja. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#913 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 01 April 2008 - 06:06 PM

Jaz ko sem se ustrigla sem imela zelo podobno frizuro, samo malo daljše in je veliko bolje zgledalo, če sem si naredila kodre, tako da pomoje bi tudi taka dolžina frizure kot je na sliki zgleda dobro na valovith laseh.
  • 0
We must let go to live on.

#914 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 01 April 2008 - 08:32 PM

mene zanima koliko je za tako frizurco kot jo je tašika nalepla treba dela, če nimaš ravno volumna ampak bolj špagete.

• 0

#915 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 April 2008 - 10:24 AM

Kalypso, kaj ti imaš malo valovite lase? Povem ti lahko iz lastne izkušnje, da pride lepo na valovite lase. Pa kolko se vidi iz slik, nimaš ti tako zelo redkih, pač nimaš goste čupe. Saj jaz tudi nimam glih ne vem kako gostih, pa vreji pride. Pa postriži se že enkrat, naj te nebo strah biggrin.gif . Pa po mojem je boljše, da se postrižeš tako, da imaš sprednje kar daljše od zadnjih. Jaz mam zdaj sprednje ravno vrezane, pa ne pade najlepše oz. si jih moram likat, da lepo stojijo.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#916 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 April 2008 - 10:41 AM

Kalypso, postriži se, ja. Pomojem ti bi ful pasalo. wub.gif Pa saj ti res nimaš tko redkih las, maš čist normalne. Jst mam bolj take švoh. sad.gif
Pa s takimi frizurami ni ravno veliko dela, če hočeš mal lepšo obliko si jih mal s krtačo posušiš, da dobijo lepšo obliko (na ven ali na noter naviješ, kakor ti bolj paše), če maš pa na koncu še mal valovite, pa pride pomojem še lepše. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#917 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 02 April 2008 - 10:46 AM

Ko so dolgi so valoviti, ampak tak ko so krajši pa so bolj kot ne ravni. (Bom prilepla sliko v ustrezno temo). Samo ko sem imale nekje dolžino do ramen je bilo tak, da če sem hotla da čupa koliko toliko izgleda mogla malo več časa porabit za sušenje in oblikovanje čupe, kot pa ga porabim zdaj. Ali je treba psoebej z krtačo in fenom sušit, da lasje lepo padejo ali pa je dovolj, če si samo sfenaš?

Saj vem kompliciram. smile.gif
  • 0

#918 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 April 2008 - 11:34 AM

Kalypso, nič bat biggrin.gif Jaz mam izredno zahtevne lase, pa tudi fejst se mi valovijo. Pa si jih ali naravno pustim posušit (pa se jih vmes na veliko češem)-če hočem da so valoviti, če pa hočem ravne pa ali zlikam (zelo redko), ali jih pa pusušim s fenom in glavo obrnjeno navzdol, kar mi vzame cca.2 min. Sam je res, da boljše, da si pustiš sprednje dolge, ker s kratkimi so same težave, sploh če se ti valovijo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#919 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 April 2008 - 11:47 AM

Jaz pa:
- če hočem, da so ravni jih prvo posušim s fenom, medtem jih češem s krtačo, jih ravnam. Če imaš sprednje kratke jih moraš sušit samo navzdol, medtem, ko lahko ostale češeš/sušiš v vse smeri. Za večji volumen v nasprotno smer rasti las. Včasih jih še potem zlikam, ponavadi samo stranske. Če likamš fru-fru, moraš pazit, da ne nastane "strešica".

- če pa želim skodrane, jih samo operem, dam gor masko (pustim) in sperem. Malo jih "razčešem" s prsti in naredim prečo. Jih nič ne češem s krtačo, ker jih na ta načim zravnam. Najlepši se mi naredijo takrat, ko grem z mokrimi kar spat. Takrat je tudi volumen največji.

Pa pomojem pride ven lepša frizira, če jih zraven fena še s krtačo sušiš.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#920 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 02 April 2008 - 11:51 AM

Hvala za vse informacije. Ste potešile mojo radovednost. Nisem pa se odločila. Še imam čas do 10., ko znova pride štipendija. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users