Plusi & Minusi
Posted 05 August 2006 - 09:35 PM
+moja soba
+prijatelji/-ice
+svez zrak (ne premrzel)
+lepe pesmice
-mucni telefonski pogovori
-pogresanje
-nevedenje, kaj bi rad
-cudno gledanje domacih, za katere se vcasih zdi, da so jasnovidni ali pa da vohunijo za tabo
Posted 05 August 2006 - 09:39 PM
- obstajam
- starci mi tečnarjo
- neka specifična oseba
- moj lajf
- najrajš bi razbil vse po vrsti
- pof* kompjutr dela počas k *neki*
- GRRR!!!

his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"
Posted 05 August 2006 - 09:43 PM
Posted 05 August 2006 - 09:49 PM
pa Princeska mi skos (sicer v šali, ampak vseen) omenja njenga bivšiga... (najrajš bi ga zbunku tko da zase nebi vedu), pa še neki je bla sitne volje dans, posledično sm tud jst tečn, pol mi pa še fotr pa mat neki težita... kr nej bi šu kao na nek pof* "izlet" jutr z njima... ja, u wish...
pa tko komi čakam da spet vidm princesko, pa mi pol mat teži, ja, a nebi ona rajš u pondelk pršla, pa greš ti jutr z nama... pa nej gre u ku*ac, pa nej me neha obravnavat kot 5-letnega fantka!!!, pol ji pa kej tazga rečm, je pa takoj užaljena, pa jst sem vsega kriv...
dobr no, mogoče mal pretiravam..., ampak kaj nj, če mi je pa čist na bad usekal...
pa še zebe me

his lust will erase all"
Posted 05 August 2006 - 09:59 PM
pa Princeska mi skos (sicer v šali, ampak vseen) omenja njenga bivšiga... (najrajš bi ga zbunku tko da zase nebi vedu), pa še neki je bla sitne volje dans, posledično sm tud jst tečn, pol mi pa še fotr pa mat neki težita... kr nej bi šu kao na nek pof* \"izlet\" jutr z njima... ja, u wish...
pa tko komi čakam da spet vidm princesko, pa mi pol mat teži, ja, a nebi ona rajš u pondelk pršla, pa greš ti jutr z nama... pa nej gre u ku*ac, pa nej me neha obravnavat kot 5-letnega fantka!!!, pol ji pa kej tazga rečm, je pa takoj užaljena, pa jst sem vsega kriv...
dobr no, mogoče mal pretiravam..., ampak kaj nj, če mi je pa čist na bad usekal...
pa še zebe me

(hug) bivse najboljs pustit pr miru, tud on je 'pripomogel', da je taka, kot je ... glede izleta dam roke gor, tud mene zvlecejo ponavad kam sabo - kaj pa ce gre princeska z vami? drugac pa, sej je tak cudn dan danes ... probej mal prespat stvari, js se pol ponavad skup spravim (ceprov mi ni do spanja v takih situacijah se se zmerej za najboljs izkaze).
Posted 05 August 2006 - 10:08 PM
sej sm se zdj že mal pomiril, oz. me je princeska prek smsjev...
najboljš da bom šu kr spat, jutr pa itk pride princeska k men, pa bo spet lepo...
pravš da je bil dans tak dan? sem opazu, ja

PS: res ste fajn, vse na tem forumu!
his lust will erase all"
Posted 05 August 2006 - 10:12 PM

Posted 06 August 2006 - 09:02 AM

+drama queen in maškarade
+ko se ves razpi*den lahko nekomu izpoveš in veš, da te ta človek razume
+rame za jokat 8)
+tuširanje in pranje las
+tišina (ko je treba in ko ni treba)
-soočenja po 'nevihti'
-bolečine
-čakanje
-ko o nečem debatiraš, čez par ur pa se ti zgodi takorekoč isto
p.s.: issak, ne se tok sekirat za brezvezne stvari. pa lepo se mejta s princesko!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 August 2006 - 11:13 AM
+ čist obraz in nahranjena koža
- mastni lasje brez volumna
- predmenstrualni dnevi
- izpiti namesto počitnic
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 August 2006 - 11:33 AM
- neodlocnost
- kompliciranje
- nepredvidevanje
- moja koza, ki je ze od morja naprej v mozoljih

Posted 06 August 2006 - 03:49 PM
+ nihče me ne gnjavi
- prehlad
- utrujenost in pomanjkanje spanca
- nekateri butasti ljudje
Posted 06 August 2006 - 04:00 PM
+ slastna peciva in nasploh jedi izpod spretne kuhalnice moje mame
+ negovanje s privlačno kozmetiko
+ smetana na kavi
+ gorenjska
+ shark
+ malenkostni momenti, ko ti fant herojsko priskoči na pomoč (npr. ko ne moreš odpret kakšne flaše, hehe)
+ prebiranje njegovih smsov, predno zaspim
+ "24"
- ko ti oseba tako fali, da ti že na bruhanje sili
- faco imam v razsulu
- bolane obsesije
- načrtno masiranje samega sebe s preteklostjo
- vraščene dlake
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 August 2006 - 07:03 PM
-ta presnet komp, se kar ne morm pobrat od njega
-da še zmer nism pospravla sobe in se posledično ne morm učit

-preveč jem kljub temu, da hočm pridt nazaj na svojo kilažo (na morju sm se kar konkretno poredila)
-tipi, ker me begajo pa preveč jih je trenutno na sceni, jst pa se obnašam kot nedorasla frklja in ne vem kaj bi rada
-pogrešam čar morja... brezdelje, svobodo, spontanost, odklopljenost, sproščenost, ples, tekilo in prijetna naključja
+ ?
nič pametnega za izpostavit
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 August 2006 - 08:59 PM
-menstruacija
-ko prideš domou ful lačen pa ni nč pametnega za jest
-zamerljive kolegice

-moja prirojena nesposobnost organizacije svojega časa, posledica tega je da ne najdem časa za vse in pol mi folk zameri

-služba
-tečn fotr
+ nore žurke in spogledovanje
Posted 06 August 2006 - 09:06 PM
+unearthi majo nov album
-vse ostalo...
his lust will erase all"
Posted 06 August 2006 - 09:18 PM
Nočem ti veselja kvarit oz. ti pameti solit, ampak to ni vredu, da ti princeska pomeni največ na sveto in bla bla bla. Super je, da jo maš rad in da ti dosti pomeni ampak to je vseeno preveč. Glej jaz sem pred kratkim mela fanta, ki je bil čisto preveč "nor" na mene. Saj je fajn, da me je mel rad ampak kar je preveč je preveč. Počasi mi je že šel tak na živce z njegovim govoričenjem, da sem ga pustila in potem je bil on žrtev. No kakorkoli. To je samo nasvet. Vzami ga dobronamerno.

Posted 06 August 2006 - 09:34 PM
Nočem ti veselja kvarit oz. ti pameti solit, ampak to ni vredu, da ti princeska pomeni največ na sveto in bla bla bla. Super je, da jo maš rad in da ti dosti pomeni ampak to je vseeno preveč. Glej jaz sem pred kratkim mela fanta, ki je bil čisto preveč \"nor\" na mene. Saj je fajn, da me je mel rad ampak kar je preveč je preveč. Počasi mi je že šel tak na živce z njegovim govoričenjem, da sem ga pustila in potem je bil on žrtev. No kakorkoli. To je samo nasvet. Vzami ga dobronamerno.

sej mogoče maš prav, sam kaj nj, če je pa ona edina oseba, keri res lahko VSE povem, ji vse zaupam, pa vem da mi ne bo zamerla... pa še doma se s starši neki kregam zadnje čase... in jo res rabm bolj kot karkoli druzga... kaj nj, če bi ji šlo na živce, bi mi pa tud že povedala...
ampak vseeno, hvala za nasvet...
his lust will erase all"
Posted 06 August 2006 - 09:35 PM

Posted 08 August 2006 - 12:56 PM

+dons je pri men
+maybe dobim job
-bodoča tašča

-vreme zadnjih par dni
-moja sitnost
Posted 08 August 2006 - 01:23 PM
+spakovanje po telefonu z bivšim 8)
+iskreno veselje ob dobrih novicah
+dobra hrana
+obeta se mi 5 krasnih dni
-vročina
-lakota
-kmal bo treba zapiske na plan privlečt
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users