Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#901 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 20 April 2007 - 10:12 PM

Prosim te, povej da se hecaš!!!! rolleyes.gif

Saj je 'cocoa butter' tudi v opevani Cosmetic Lad kremi.

Evo še citat ene od uporabnic Enzymiona:

Another great Lush surprise. I wasn't too sure about buying this one at first seeing cocoa butter (I've always associated cocoa butter with rich, greasy, heavy skincare) in the list of ingredients, but it's working really well for my oily, congested, acne-prone skin.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#902 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 April 2007 - 12:43 AM

ne hecam se rolleyes.gif

zakaj bi tvegala, ce mi ni treba? sej verjamem da je dobra krema in vse, ampak mi K stvari pac ne odgovarjajo, a je treba za to zavijat z ocmi
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#903 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 21 April 2007 - 01:21 AM

Sedaj spet izpade, da reklamiram to kremo.

Tvegati samo takrat ko moraš, sploh ni tveganje!

Ko-medo-gen prevod v ang.: as-bear-gene biggrin.gif
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#904 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 21 April 2007 - 03:17 AM

QUOTE(MateYa @ 18. 4. 2007 - 15:17) View Post

Mene zamina, katera krema od Alverde je bolj mastna - svetlikina za okrog oči ali jojobina za občutljivo kožo?

Jojobina.

• 0
Salvia officinalis

#905 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 April 2007 - 07:20 AM

Meni tudi COsmetic Lad ne zapira por. Pa imam drugače stalno ogrce.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#906 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 May 2007 - 01:45 PM

Helo! Bi vas še jst prosila za nasvet, nikakor ne najdem prave kreme za svojo kožo, ki je mešana.. hmm.gif včasih se mi nardijo mozolji, čeprav imam bolj probleme z ogrci.. No to še kar v redu odpravljam z Neutrogeno-Visibly Clear. Tonik imam Garnier- Essentials, pa sm kar zadovoljna, samo krema Total Fresh mi pa nekako ne odgovarja, se cela svetim...Sem šla za foro na Niveino stran narest test, kaka nega naj bi moji koži ustrezala in predlagajo naslednje : Aqua Beatuy ali Pure Energy ali Aqua Beauty-Anti Shadow, Nočno kremo za obnavljanje ... A ima katera izkušnje s temi žavbami, al pa če ima katera podobne probleme in ima kako idejo, se priporočam. Pa lep dan usem
  • 0

#907 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 May 2007 - 06:23 PM

tele Niveine kreme so mi zdijo kar nekaj. Niso dovolj kvalitetne.
Meni je všečna Cosmetic Lad od Lusha. Ali pa M24 od Avona.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#908 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 03 May 2007 - 06:33 PM

Meni je presenetljivo OK tudi Vichyjeva Oligo 25, še bolj tista za mešano kožo kot pa za suho.
Pridno praznim testerčke namreč.
  • 0

#909 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 03 May 2007 - 07:44 PM

Jaz pa sedajle 3 dni kar niveo na obraz naflocam zvečer, pa mi je čisto fajn smile.gif

Čeprav to zato, ker mi je zmanjkalo druge smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#910 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 03 May 2007 - 08:06 PM

trenutno ne uporbljam nobene kreme za obraz, razen tu in tam Avene Cleanance K. Me pa zanima a bi lahko Fair and Lovley kremo uporabljala ob večerih? A bi škodilo moji koži nagnjeni k mozoljem in aknam?
  • 0

#911 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 May 2007 - 08:56 PM

ne vrjamm
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#912 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 May 2007 - 11:03 AM

Čau, jst imam pa v bistvu vprašanje za sonchiko... Kako veš, katera krema je ok in katera ne, na podlagi sestavin, to mi je jasno, a pa imaš ti to tako izobrazbo al si se sama use naučila... Čist tko me zanima, nič ne napadam al pa kej smile.gif In kako veš, če je komedogena in ima dosti AOK? Ker večina ljudi misli, da je Nivea kar kvalitetna znamka, Vichy pa itak kujejo v oblake, kolikor sem pa tebe razumela pa ni vedno ravno tako... Hvala za odgovor pa sorry k sm tolk firbčna biggrin.gif
  • 0

#913 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 May 2007 - 11:14 AM

To sem že nekje odgovarjala. Naučila sem se prepoznati sestavo izdelkov. Internet je prava zakladnica, ki pa dostikrat tudi ni čisto točna. Obstajajo neke tabele bolj in manj dobrih sestavin, iz katerih sem začela, potem pa počasi s pomočjo Googla prepoznavala še druge.
Obstaja spisek K sestavin in AOK. Od tod vem, kakšne so katere sestavine.
  • 0

#914 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 04 May 2007 - 12:34 PM

Soncika ima popolnoma prav: Internet je prava zakladnica, ki pa dostikrat tudi ni čisto točna.

Torej vsakdo lahko sam se nauči prepoznavat vse sestavine, če le si zato vzame čas. Enim se ne da, pa zato pol gnjavijo tle Sonchiko.
  • 0

#915 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 05 May 2007 - 07:13 PM

No to glede neta čist verjamem, glede težačenja sonchiki pa, zase lahk rečem da ji ne... Če ji pa kdo preveč, mu pa verjetn sama hitr pove svoje tongue.gif In ja verjetn rabš kar neki časa, da se poučiš o teh zadevah, tega pa trenutno nimam prou velik na razpolago cry.gif Tko da bom punce pač prašala, kako kremo priporočajo za mešano oz se nagiba k mastni koži? Tiste, ki jih je omenila sonchika al je mogoče še kera druga? Tnx za info smile.gif

Aja, to sm pa pozabla prašat, zmedena sm... oops.gif Ko kupujete kozmtiko, se kej ozirate na to, če je zadeva testirana na živalih, al se s tem sploh ne ubadate?
  • 0

#916 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 May 2007 - 07:33 PM

Hmmm, pri tem je tko - firme ki ne testirajo izdelkov na živalih se poslužujejo informacij pridobljenih na račun testiranja na živalih od drugih firm (itak so nekatere info že vsem dostopne).
Pa nikoli ne veš na čem testirajo - lahko pa da testirajo na ljudeh (ki sicer sami podpišejo, da nase prevzamejo odgovornost v primeru reakcije... ampak saj veš kako je, ko nimaš denarja).

Sicer pa bolj gledam na kvaliteto in naravnost kreme, kot pa ravno kako in če testirajo, je pa trend ne-testiranja na živalih v porastu.

QUOTE(rock_chick @ 5. 5. 2007 - 20:13) View Post

Tko da bom punce pač prašala, kako kremo priporočajo za mešano oz se nagiba k mastni koži? Tiste, ki jih je omenila sonchika al je mogoče še kera druga? Tnx za info smile.gif

Lahko poskusiš z Lushevo Enzymion, ali pa malo pobrskaj po prejšnjih postih, je blo o tem že ogromno napisano. Načeloma naj bo krema čimbolj nemastna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#917 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 May 2007 - 09:28 PM

Ali pa si nabavi Cosmerbo smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#918 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29899 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 May 2007 - 11:16 AM

QUOTE(rock_chick @ 5. 5. 2007 - 20:13) View Post

In ja verjetn rabš kar neki časa, da se poučiš o teh zadevah, tega pa trenutno nimam prou velik na razpolago cry.gif

če maš vsak dan pol ure časa za prebiranje foruma in medtem vprašat sončo za kako kremo, maš verjetn tut pol ure časa, da mal pobrskaš in se poučiš o sestavinah .... sam valda je laži, da ti to en drug pove, a ne ....

se nagibam k temu, da ne kupujem izdelkov, testiranih na živalih - sam je že crna lepo povedala, kak začaran krog je to.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#919 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 May 2007 - 12:08 PM

ali obstaja kak fin brezalkoholen tonik za mastno kožo? čelo mam mastno, tko da so mi vse kreme preveč, ampak neki bi pa vseen polila čez sem in tja. kaka ideja?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#920 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 May 2007 - 02:24 PM

jaz zadnje čase sploh več ne uporabljam tonika. si obraz samo sčistim z enim čist nežnim gelom za dojenčke in nato namažen z alverde kremo divja vrtnica.
sem že probala kar nekaj krem, ki so kvalitetne in ki so jih svetovale punce na forumu, ampak sem ugotovila, da mi res najbolj paše ta od alverde. saj cosmerba je bla tudi ql, ampak sem dobila mozolje po njej (pa sem jo imela sigurno pol leta, tako da to ni bila prehodna faza).

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)