Mene je Mallorca očarala. Zagotovo se še kdaj vrnem, mogoče v drugačni zasedbi - ker zdaj so bile v prioriteti druge stvari (bolj zabava za najstnika
). Me daje rahel FOMO, ker ful stvari, ki sem jih planirala nismo uspeli pogledati. Tudi vreme ni bilo najboljše za oglede, zato smo večino časa prebili v Magalufu in tisti neskončni peščeni plaži. Kljub lokaciji in mojemu strahu, da bomo med glasnimi in pijanimi angleži temu na srečo ni bilo tako. Bili smo v all inslusive Fergus Club Mallorca Waterpark. Hrana je bila bolj tako-tako, za preživeti, ne pa noben presežek. En dan smo obiskali Palmo de mallorco (kjer je bila glavna prioriteta Sephora in Popeyes
), eno popoldan skočili do Santa Ponse, drug dan pa Palmanove. Nismo pa rentali avtomobila (jaz si ne upam) in smo bili odvisni od javnega prevoza. So me pa šokirale nizke cene - za bus iz letališča do hotela smo dali cca. 12e za vse tri.
Španija
Posted 13 July 2026 - 08:11 AM
Posted 13 July 2026 - 08:47 AM
Nam je kljub temu, da smo bili predlani 12 dni, imeli rentacar in idealno vreme za raziskovanje, se precej ostalo za videt, sploh na S delu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 July 2026 - 09:57 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 July 2026 - 11:22 AM
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2026 - 09:18 PM
Posted 09 August 2026 - 06:51 PM
Meni je končno ratalo izračunat stroške Menorce.
Čisto iz firbca to naredim, itak mi je vsakič vredno ... In sigurno bi še šla.
Letalske ok. 803
Apartma 1,556,40 + takse 41,5
Parking in bencin za na letalisce 59 + ok. 45
Rentacar 385
Hrana in pijača, bencin in parkirnine, spominki 726
Skupno ok. 3615.
Kot sem že omenila, je hrana res draga, ampak si vseeno nisem mislila, da sva dala toliko. Sploh glede na to, da če odštejem pijače in sladolede, smo šli v 12 dneh samo 2x ven jest, ker je bilo v času kosila prevroče za hodit okrog.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users