Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 19 February 2007 - 08:44 AM

Posted 19 February 2007 - 08:46 AM
Forest Whitaker - mislim, da bo pobral Oskarja, ki si ga seveda tudi zelo zasluži!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 February 2007 - 04:28 PM
Posted 20 February 2007 - 10:17 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 February 2007 - 07:13 AM

Čudovit film o tem, kako je sreča zmuzljiva.
Posted 21 February 2007 - 09:14 PM
Posted 24 February 2007 - 10:07 PM
Sem ravno prišla iz kina in moram rečt, da je to en izmed najboljših filmov, kar sem jih kdaj videla. Res mi je pustil pečat.
Posted 24 February 2007 - 11:24 PM
Priporočam film DREAM GIRLS.
Sem ravno prišla iz kina in moram rečt, da je to en izmed najboljših filmov, kar sem jih kdaj videla. Res mi je pustil pečat.
Jaz ga bom pa sedaj pogledala!

The Queen - soočanje kraljice Elizabete in ostale kraljevske družine s smrtjo princese Diane! Helen Mirren je v tej vlogi neverjetno dobra! Zelo zelo diši po Oskarjih!

Posted 25 February 2007 - 07:19 PM

Posted 26 February 2007 - 09:10 AM

Posted 26 February 2007 - 09:11 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 March 2007 - 10:20 AM

Pa še ena klasika (včeraj ponovno gledala, ker sem naveličana Hollywooda in vsega crapa povezanega z njim): Autumn Sonata - ena največjih mojstrovin Bergmana (čeprav po ocenah nekaterih kritikov ne njegova najboljša, IMO pa je to njegov najboljši film): film prikazuje odnos med odtujeno mamo (Charlotte), ki po sedmih letih obišče svojo hčerko (Eva). Po dolgi noči polni čustev in izpovedovanj pridejo na dan stvari iz preteklosti. Več pa ne povem!

Posted 06 March 2007 - 09:37 AM
Guilty as charged - gledala sem Night at the Museum!

Film, ki ga pogledaš, se nasmehneš, in takoj pozabiš nanj!
Za sprostitev primeren, za kaj več pa ne!

se popolnoma strinjam!
gledala sem tudi the persuit of happyness. tudi film za pogledat, da bi se me pa kaj posebaj dotaknil pa ne. will pa dobro igra.
Posted 10 March 2007 - 04:26 PM
Sicer pa komaj čakam na film 300. Spet malo grške zgodovine. Trailer zgleda obetavno.

Posted 11 March 2007 - 05:37 PM
Prvemu dam 4/5, drugemu 10/5, tretjemu 3/5 in četrtemu 1/5.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 March 2007 - 06:02 PM
Žanrsko je opredeljena kot znanstveno fantastična drama, s čimer se povsem strinjam. Za moje pojme odličen film, ki ga ne moreš pozabit kar čez noč. David se ti pač vtisne v srce, ker bi storil res vse, da bi ga njegova nadomestna mati imela rada. Spielberg pač oblada nimam drugih besed.
The Devil Wears Prada: ni me presenetil. Res tipičen ženski film, ki prikaže, da lahko vsako žensko spremeni v modno obsedenko kot je Andreo, čeprav je moda sploh ni zanimala. Družba res lahko močno vpliva na človeka. Na koncu se sicer obrne (pač tipičn konc...ni blo druzga za pričakovat)

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 12 March 2007 - 10:38 AM

Posted 12 March 2007 - 01:00 PM
Artificial inteligence (A.I.) - govori o 11-letnem dečku Davidu, ki je v resnici stroj, programiran da ljubi. Nek par ga posvoji, ko pa njun pravi sin pride iz bolnice, ga odrivata stran. "mati" ga pusti nekje na samem in po naklučju sreča žigola Joeja (ki ga igra Jude Law - res posrečen lik, dobr se je znašel v tej vlogi). Začneta odkrivati svet in ugotovita, da ljudje ne morejo sprejeti tega, da so lahko nekateri roboti človeški.
Žanrsko je opredeljena kot znanstveno fantastična drama, s čimer se povsem strinjam. Za moje pojme odličen film, ki ga ne moreš pozabit kar čez noč. David se ti pač vtisne v srce, ker bi storil res vse, da bi ga njegova nadomestna mati imela rada. Spielberg pač oblada nimam drugih besed.
Posted 16 March 2007 - 12:58 AM
Posted 18 March 2007 - 12:45 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users