Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#901 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 18 December 2005 - 12:39 AM

QUOTE(Marmelada)
Revlonov Colorstay natural puder.

IPB Image dober nakup

za lubija parfum Mexx Waterlove (pa glih na morju sva se spoznala biggrin.gif drugač mu je pa ta parfum ful všeč, tko da ga bo vesel, ker mu ga je glih zmanjkal in skoz govori, da si ga more kupit)... bo Božiček prinesel biggrin.gif

• 0
Posted Image

#902 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 December 2005 - 02:09 AM

[quote=Tanjci][quote=Marmelada]Revlonov Colorstay natural puder.[/quote]
IPB Image dober nakup

za lubija parfum Mexx Waterlove (pa glih na morju sva se spoznala biggrin.gif drugač mu je pa ta parfum ful všeč, tko da ga bo vesel, ker mu ga je glih zmanjkal in skoz govori, da si ga more kupit)... bo Božiček prinesel biggrin.gif

a letos na morju?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#903 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 December 2005 - 02:37 AM

po mojem, da ne, če sta pa že ful dolgo skup, pa družino načrtujeta pa to, če se ne motim.

jaz pa si že kr dolgo nisem kaj kupila, tak da v bistvu sploh ne vem, kaj je blo nazadnje. verjetno kakšna mf maskara al pa mf puder al pa manhattan gloss. klasika. laugh.gif
  • 0

#904 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 December 2005 - 01:30 PM

QUOTE(Michelle)
po mojem, da ne, če sta pa že ful dolgo skup, pa družino načrtujeta pa to, če se ne motim.

jaz pa si že kr dolgo nisem kaj kupila, tak da v bistvu sploh ne vem, kaj je blo nazadnje. verjetno kakšna mf maskara al pa mf puder al pa manhattan gloss. klasika. laugh.gif

ja,sj....sam ne veš-mogoče sta pa full zagnana!moja frendica ma že imena za dojenčka k se z enim sam spozna..nikol ne veš
twisted.gif biggrin.gif

punce a mi lah sam ena pove kaka je firma lcn,no?
  • 0

#905 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3373 posts

Posted 18 December 2005 - 06:51 PM

bleščice za novo leto v gelu
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#906 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 18 December 2005 - 06:56 PM

[quote=rea][quote=Michelle]po mojem, da ne, če sta pa že ful dolgo skup, pa družino načrtujeta pa to, če se ne motim.

jaz pa si že kr dolgo nisem kaj kupila, tak da v bistvu sploh ne vem, kaj je blo nazadnje. verjetno kakšna mf maskara al pa mf puder al pa manhattan gloss. klasika. laugh.gif[/quote]
ja,sj....sam ne veš-mogoče sta pa full zagnana!moja frendica ma že imena za dojenčka k se z enim sam spozna..nikol ne veš
twisted.gif biggrin.gif

punce a mi lah sam ena pove kaka je firma lcn,no?

ce js kj vem lcn lake za nohte uporabljajo tm v trgovskih centrih kjer imajo manikuro. laki so kvalitetni zlo, preverjeno, kj vec pa ne vem.
  • 0

#907 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 19 December 2005 - 03:14 PM

V Mullerju sem kupla: make up factory maskaro all in one (ker ste ene uporabnice ga tak hvalile pa me je zanimalo...)
in pa hotla sem kupit baby dream gel za umivanje pa ga nimajo več ampak je zaj se preimenovala v Beauty Baby...mi lepo diši mmm
  • 0

#908 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 December 2005 - 03:30 PM

QUOTE(bellini)

in pa hotla sem kupit baby dream gel za umivanje pa ga nimajo več ampak je zaj se preimenovala v Beauty Baby...mi lepo diši mmm

a je ta beauty baby tut v taki embalaži na pumpico? mislm, če je ista reč ko babydream, sam pač preimenovano in drugačna pakunga? (pa sm bla dons v muellerju, pa nism pogledala, koza! biggrin.gif ) kupila sem si pa žiletke.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#909 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 19 December 2005 - 04:36 PM

[quote=Špela][quote=bellini]
in pa hotla sem kupit baby dream gel za umivanje pa ga nimajo več ampak je zaj se preimenovala v Beauty Baby...mi lepo diši mmm[/quote]

a je ta beauty baby tut v taki embalaži na pumpico? mislm, če je ista reč ko babydream, sam pač preimenovano in drugačna pakunga? (pa sm bla dons v muellerju, pa nism pogledala, koza! biggrin.gif ) kupila sem si pa žiletke.

ja identičen je. Cela kolekcija je spremenjena....zdaj je v rumeni pakungi, pa ma drugačen vonj (ker je z olivami in alantoinom (karkoli že pač to pomeni)) Meni zdaj boljše diši biggrin.gif Pa ql je ker se skozi vidiš milo in točno veš kolko še ga maš...
  • 0

#910 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 19 December 2005 - 06:02 PM

Barbara Bort Glamureyes četvorček v roza-vijoličnih barvah.
  • 0

#911 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 19 December 2005 - 06:42 PM

QUOTE(bellini)

ja identičen je. Cela kolekcija je spremenjena....zdaj je v rumeni pakungi, pa ma drugačen vonj (ker je z olivami in alantoinom (karkoli že pač to pomeni)) Meni zdaj boljše diši biggrin.gif Pa ql je ker se skozi vidiš milo in točno veš kolko še ga maš...

hvala! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#912 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 19 December 2005 - 06:48 PM

Lip balzam in krema za okrog oči - Alverde.Dober nakup biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#913 *Živa*

*Živa*

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 19 December 2005 - 11:12 PM

Lip gloss od Gosh-a, lak za nohte BeYu in senčilo Essence.
  • 0

#914 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 20 December 2005 - 12:09 AM

sam jz zdj neki ne štekam-sj to mi je že jenna razlagala kt neumna ampak kva čm....jz še kr ne štekam biggrin.gif
a prvo je bla kolekcija baby dream zdj je pa beauty baby?ampak a ni blo tud še pred baby dream neki druzga?k sm skor zihr,da je blo!!!!pol je pa kle še en problem....da je bil/so bli eni izdelki isti sma da je bil en na pumpico en pa ne in tist k je bil al ni bil na pumpico je bil bolši od unga k je/ni bil na pumpico......help!!!!
  • 0

#915 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 20 December 2005 - 12:14 AM

QUOTE(rea)
sam jz zdj neki ne štekam-sj to mi je že jenna razlagala kt neumna ampak kva čm....jz še kr ne štekam biggrin.gif
a prvo je bla kolekcija baby dream zdj je pa beauty baby?ampak a ni blo tud še pred baby dream neki druzga?k sm skor zihr,da je blo!!!!pol je pa kle še en problem....da je bil/so bli eni izdelki isti sma da je bil en na pumpico en pa ne in tist k je bil al ni bil na pumpico je bil bolši od unga k je/ni bil na pumpico......help!!!!

babydream je (bla) od muellerja znamka, ki se je zdej preimenovala v beauty baby in je tut nova pakunga. baby love je od dm znamka. penaten losjon za roke in obraz na pumpico ima jenna. je pa bla še neka pena od penaten, pa se je baje ne dobi nikjer (več). babylove/beautybaby majo gel 'kopf bis fuss' na pumpico. kaj ti še ni jasno? biggrin.gif biggrin.gif pa pejt enkrat to v trgovino pogledat, no! biggrin.gif
  • 0

#916 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2005 - 12:16 AM

.

Hmmm
Ja. Najprej je bla kolekcija Babydream (znamka od Mullerja, tako kot je npr. znamka od DM Babylove). In zdaj se je očitno preimenovala v Beauty Baby - to sem zaj tu zvedla. Kar se pa tiče na pumpico in ne na pumpico..... najbrž ti misliš na peno, ki jo imel Babydream in je bla super, a ne? In so jo že pred časom ukinili in je blo treba prešaltat na gel na pumpico (je kao gel za glavo in telo..... obstaja pa še ena kao kopel, ki pa ni na pumpico..... obe pakungi pa sta takorekoč identični in enake količine), ki je pa po sestavinah identičen. Upam, da je zdaj po še eni razlagi kaj bolj jasno. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#917 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 December 2005 - 11:48 AM

- Tigi Bed Head Self Absorbed Shampoo
- Tigi Bed Head Self Absorbed Conditioner
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#918 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts

Posted 20 December 2005 - 12:31 PM

QUOTE(DiLeMa)
- Tigi Bed Head Self Absorbed Shampoo
- Tigi Bed Head Self Absorbed Conditioner

pa ti nisi normalna!!!! biggrin.gif kam boš z vsemi temi šamponi in balzami? biggrin.gif
  • 0

#919 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 December 2005 - 12:45 PM

Sej mam samo dva balzama in dva šampona od Tigija ... pač od prej šampon in balzam Oatmeal & Honey, zdej pa še Self Absorbed.

Sej si ne bi kupila, če mi ne bi mami in sestra prevzeli Oatmeal & Honey šampona, še fotr si pere lase z njim ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#920 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 December 2005 - 04:02 PM

- L'occitane sivkin šampon in balzam za lase
- L'occitane vodica za likanje perila (citronka)
- L'occitane sivkina kopelna plošča, kopelna kocka z eterčnimi olji mete, tožmarina in bora
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users