Če ti ni 'škifo', potem naredi tako, ja.

Posted 07 August 2012 - 11:16 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 August 2012 - 04:44 PM
Posted 07 August 2012 - 05:51 PM
Ampak še vseeno, jaz brez dnevnega vložka ne morem bit, pa to ni par kapljic, pač kr mal več kapljic, da si morm včasih že dnevni vložek zamenjat.
To me ful moti, ker morm skos te dnevne vložke kupovat, vseeno če bi pol navadne.
Posted 07 August 2012 - 05:55 PM
Posted 07 August 2012 - 06:51 PM
Posted 07 August 2012 - 09:32 PM
Posted 07 August 2012 - 10:30 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 August 2012 - 07:42 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 August 2012 - 11:32 AM
Posted 08 August 2012 - 11:38 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 August 2012 - 12:09 PM
Posted 25 January 2016 - 08:45 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 January 2016 - 09:06 PM
Pomoje te zna fajn pospricat, ko jo "odpres", da bi jo spraznil (ko tisti rob gor skoci). Spill-free je pa itak vsaka, kjer vakum pravilno zagrabi, pa ce nisi ravno super neroden pri praznjenju. Meni sicer mooncup se vedno odlicno sluzi, tako da nimam namena menjat ali cesa drugega probavat kaj kmalu
Posted 26 January 2016 - 07:52 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 November 2016 - 06:42 PM
Razmišljam o nakupu skodelice, ker se mi tamponi in vložki že prav gravžajo po vsem tem času, da ne omenjam, koliko odpadka je to.
Ste po večletni uporabi še vedno zadovoljne?
Kje naj sploh gledam, kakšne so razlike med skodelicami? Najraje bi zavila v DM in kupila prvo, ki jo dobim...če jih sploh imajo še tam?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 November 2016 - 07:59 PM
Ja, se vedno nadvse zadovoljna Imam pa mooncup, manjso od dveh velikosti - se vedno prvo, ze skoraj - kaj pa vem, 10 let?, tako da tezko kaj povem o razlikah v praksi. Imas pa zato na YT ful videov s primerjavami velikosti, proznosti (ene so trse, druge mehkejse), z razlicnimi "peclji" ipd. V zadnjih letih se je ful razpaslo in je res ogromno izbire na trgu.
Drugace sem pa nekaj casa razmisljala, da bi nabavila se pralne vlozke, pa nekako nisem bila cisto prepricana, me pa zdaj mika, da bi si kaj v stilu thinx nabavila za kombinirat, ravno toliko, da nekaj imam, ce slucajno par kapljic mimo uide.
Posted 22 November 2016 - 08:19 PM
Lol, kakšna cena.
Mi je pa všeč, da so slike neretuširane in se vidijo strije in celulit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2016 - 08:56 PM
Jaz imam deljeno mnenje glede thinx, mi je huda ideja, ampak ne glede na ves tekstilno-tehnološki del in znanje imam še vedno odpor.
Posted 22 November 2016 - 09:23 PM
Posted 22 November 2016 - 09:29 PM
A ni tako, da skodelico imaš itak lahko malo dlje notri in jo sprazniš, ko je najbolj primerna priložnost (npr. doma) brez bojazni?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users