Še vedno ne morem verjeti, kako obupno nekatere pišete, ne bom poimensko, saj veste kdo ste.
Jaz včasih 3 krat editiram post, da je berljiv, ali ker opazim napako, druge pa se izražate, kot da vam je slovenščina tuj jezik.
Posted 22 January 2013 - 10:41 AM
Še vedno ne morem verjeti, kako obupno nekatere pišete, ne bom poimensko, saj veste kdo ste.
Jaz včasih 3 krat editiram post, da je berljiv, ali ker opazim napako, druge pa se izražate, kot da vam je slovenščina tuj jezik.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 January 2013 - 01:40 PM
Jaz včasih 3 krat editiram post, da je berljiv, ali ker opazim napako,
sem se bala, da sem edina, ki non stop popravlja za seboj.... včasih se počutim, kot da ne znam pisat .... in popravim 2x in še v tretje najdem napako.... pa je sigurno še kakšna spregledana.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 January 2013 - 12:34 AM
Jaz?
Posted 29 January 2013 - 07:33 AM
Ne, ti lepo pišeš in se izražaš, ter manjšaš pisavo, ko je potrebno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 January 2013 - 08:58 AM
Ok, samo vprašam, ker pišem bolj pogovorno in meni moja štajerščina čisto normalno zveni in ne vem, če je drugim moteča.
Posted 29 January 2013 - 07:57 PM
Jaz se zaradi tega včasih nasmejim tvojim postom, in od sade.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 February 2013 - 09:15 PM
Meni je tudi všeč, vsi smo si različni, prihajamo iz različnih okolij,se svojevrstno izražamo, zato je tudi raznolikost vedno zelo dobrodošla. To naredi jezik in izražanje sočnejše.
Nisem opazila, da bi se katera nerazumljivo izražala ali karkoli.
Bolj kot velike/male začetnice mene motijo besede kot odvraten, oduren, grd, sovražim, nacionalistične pripombe...Vsak ima pravico do svojega mnenja, štekam, ampak že tako gre svet, vrednote, empatija v maloro, redko kdo gleda z drugimi očmi. Vem da to ni forum moralnih načel a sem vseeno to morala povedat. Pa nočem neki moralizirat tu, nisem nobena svetnica ne mučenica:)
Posted 14 February 2013 - 04:00 PM
Mene tudi to moti...meni osebno so odvratni in odurni posiljevalci, pedofili, mučitelji živali,...Da bi pa tako označevala npr. igralce in manekenke na podlagi videza pa mi res ne pade na pamet.
Posted 17 February 2013 - 10:13 PM
Moti me, oz. škoda se mi zdi, da se nič več ne piše ocen izdelkov... zadnja je bila novembra lani.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 February 2013 - 10:16 PM
Meni se zdi kar malo hecno, kajti sem bila skorajda samo jaz aktivna zadnje mesece.
Se potem spravim zraven vsake toliko časa in objavim par ocen ... ampak se mi zdi za malo, da
druge nič ne prispevajo, pa vem, da bi lahko (se pravi, imajo izdelke), samo se jim ne da. Sem
žal precej osamljena na tem področju, se mi zdi, da se sploh ne ceni tovrstna aktivnost. ˇ-ˇ
Posted 18 February 2013 - 02:20 AM
Meni se zdijo teme Nega telesa/obraza/las, Ličenje in ostale bolj informativne, kot same Ocene izdelkov. Pa ne da se mi ne bi dalo pisat,
ampak ponavadi napišem vtise o določenem proizvodu v prej naštete teme in se mi zdi nesmiselno ponavljat se.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2013 - 08:57 AM
da se sploh ne ceni tovrstna aktivnost. ˇ-ˇ
ja pa se!!!
jaz bi več pisala, ampak res, ko enkrat najdem nekaj, kar mi ustreza, ne menjam več.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 February 2013 - 11:36 AM
Meni se zdijo teme Nega telesa/obraza/las, Ličenje in ostale bolj informativne, kot same Ocene izdelkov. Pa ne da se mi ne bi dalo pisat,
ampak ponavadi napišem vtise o določenem proizvodu v prej naštete teme in se mi zdi nesmiselno ponavljat se.
Ampak tiste teme so dolge kot jare kače in da najdeš določen post o določenem izdelku je skoraj tako kot iskanje izgubljenega grala. Ocene izdelkov so veliko bolj pregledne. Meni se zdi prej plus kot nesmiselno ponavljanje, da svoje mnenje o izdelju zapišeš tudi v oceni.
Mogoče en predlog, ki bi se ga lahko posluževali, da bi se izogibali ponavljanju... ko je govora o mnenju o določenem preizkušenem izdelku v posamezni temi, bi lahko tista, ki ga izraža svoje mnenje o njem ocenila v "ocenjevanju izdelkov" in v temo, kjer je debata o izdelku prilepila link do njene ocene ali pa jo skupaj z linkom kopiraš v isto temo, kar IMO ne bi vplivalo na nadaljnjo debato v kozmetičnih temah.
Any thoughts?
Posted 18 February 2013 - 12:02 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 February 2013 - 04:03 PM
Ampak tiste teme so dolge kot jare kače in da najdeš določen post o določenem izdelku je skoraj tako kot iskanje izgubljenega grala. Ocene izdelkov so veliko bolj pregledne. Meni se zdi prej plus kot nesmiselno ponavljanje, da svoje mnenje o izdelju zapišeš tudi v oceni.
Se strinjam.
Jaz sem nehala pisati ocene zato, ker sem si že pred leti ustvarila neko bazo izdelkov, ki jih uporabljam, in ne kupujem novih izdelkov (dokler jim ne spremenijo sestavin). Pa ko sem se parkrat (tudi pred leti ) spravila pisati ocene, nečesa nisem delala prav, mislim, da je bil problem v anketi, in se mi je potem kar malo zamerilo in sem raje dvignila roke od tega.
Posted 27 March 2013 - 03:55 PM
HALO!!!
TEKST ŠE VEDNO IZGINE, ČE EDITIRAM POST.
Seksi baba je zraven zato, da bo sajk ta post prej opazil.
Posted 27 March 2013 - 04:43 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 March 2013 - 09:32 PM
HALO!!!
TEKST ŠE VEDNO IZGINE, ČE EDITIRAM POST.
Seksi baba je zraven zato, da bo sajk ta post prej opazil.
Hja ... tough luck, support za tale forum je potekel, Damjanu je po mojem precej vseeno, nekaj je celo razmišljal o zaustavitvi, ki je sicer verjetno vseeno ne bo, ko je izvedel, da je Hevei dosti do foruma.
Anyway ... dokler support ni podaljšan, ni novih verzij, posledično pa ostane ta misteriozni bug, ki je gotovo stvar foruma, ne baze, ker drugje do težav ne prihaja.
Bom poskusil Damjana navdušiti nad podaljšanjem supporta.
Posted 27 March 2013 - 09:49 PM
nekaj je celo razmišljal o zaustavitvi, ki je sicer verjetno vseeno ne bo, ko je izvedel, da je Hevei dosti do foruma.
A ostali pa nismo nič vredni?
Posted 27 March 2013 - 10:12 PM
nekaj je celo razmišljal o zaustavitvi
???
Hvala za trud, sajk, je cenjen.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users