Zaroka / poroka
Posted 22 January 2016 - 04:14 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2016 - 04:22 PM
Posted 22 January 2016 - 04:35 PM

― V. Van Gogh
Posted 22 January 2016 - 04:42 PM
Jina, imam izkušnje s tovrstno dostavo (pot na naš vikend), torto držim v rokah in nagibam v skladu s terenom. Z večnadstropno še nisem poskusila, a vse je enkrat prvič. : )))
jaz ne bi šla tega "poskušat" s poročno torto.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 January 2016 - 07:15 PM
Je rekla, da dvonadstropne torte niso tak problem, da je treba samo bolj počasi voziti in da so do zdaj še vse varno prispele. Ampak da bi znala biti problem vročina, ker je od nje do najine lokacije skoraj 130 km in ni sigurna, ce bo lahko posodila hladilni boks, ker ima na ta datum že 2 drugi poroki (še dobro, da sem jo pravočasno rezervirala ). Sem ji kar rekla, da bova potem plačala še dostavo tja, ker res ne mislim skrbeti, če bo vse okej.
So pa vse moje želje glede izgleda torte uresničjive, tako da sem ful vesela. Komaj čakam testiranje okusov.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2016 - 08:01 PM
Spomnila sem se, kako sem nazadnje lovila torto za otrokov rojstni dan, toplo vreme, konec maja, sadna torta domače izdelave, ganache preliv. : D
Ima kakšno spletno stran ta tortarica? Se mi že ves teden lušta torte. : )
Posted 22 January 2016 - 08:02 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 January 2016 - 09:23 AM
Meni se tisto ne zdi ekstra FUL strma cesta, ampak ja, jaz sem od tukaj, imamo še polno drugih (bolj) strmih cest
glede izdelovalcev tort tukaj ni neke pametne ponudbe. Za "it na tortico" je edino Pralina v Qlandii (zelo okusne torte), ne vem pa, kako je s poročnimi tortami.
Jaz bi naredila tako, kot planiraš - plačala za dostavo.
Posted 23 January 2016 - 01:16 PM

Cesta ni ravno najbolj strma, po kateri sem se vozila, ampak za prevoz takih delikatnih stvari in tudi gostov ponoci bo zelo problematicna. Poleg tega se dva avta skorajda ne moreta srecati ...
― V. Van Gogh
Posted 23 January 2016 - 02:37 PM

Pralino pa priporočam, ko/če bosta šla enkrat mimo. Tortice na kos so res super.
Ja, tam se dva avta bolj težko srečata, ampak še dobro, da je cesta daleč od prometne

Posted 23 January 2016 - 02:45 PM
Jina, kaj pa Zebra, tam dela Tina (I.), vem, da imajo oni dostavo in razvažanje po celi Slo, pa njene torte so božanske. Za vse naše sošolke, ki so se do zdaj poročile, je ona naredila torto, hah.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 January 2016 - 02:56 PM
Vem, sem imela najprej njo v mislih (pa zdaj so na tisti ulici, kjer sem bila jaz doma ), ampak se pomoje glede videza torte ne bi uskladili. Sem si potem zamislila tako, ki je čisto v Petrinem stilu in sem bila sigurna, da jo bo ona lahko naredila.
Joj, dej, slaščičarna v mestu je v okviru srednje gostinske šole in so obupne tako po izgledu kot tudi okusu
![]()
Pralino pa priporočam, ko/če bosta šla enkrat mimo. Tortice na kos so res super.
Aa, OK. Mogoče se je poslabšala, ker jo ful hvalijo?
Od spomladi naprej bova večkrat tam.
― V. Van Gogh
Posted 23 January 2016 - 03:03 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 January 2016 - 03:11 PM
Ne, to pomoje vsi pričakujejo.
― V. Van Gogh
Posted 23 January 2016 - 10:27 PM
Vem, sem imela najprej njo v mislih (pa zdaj so na tisti ulici, kjer sem bila jaz doma
), ampak se pomoje glede videza torte ne bi uskladili. Sem si potem zamislila tako, ki je čisto v Petrinem stilu in sem bila sigurna, da jo bo ona lahko naredila.
Aa, OK.
Mogoče se je poslabšala, ker jo ful hvalijo?
Od spomladi naprej bova večkrat tam.
Saj govoriva o isti slaščičarni - na Glavnem Trgu? res je, da tam že ful dolgo nisem bila - ravno zaradi tega, ker so bili eno obdobje čisto "poden". Mogoče so se popravili, odkar so tudi prenovili prostore...
Posted 24 January 2016 - 12:06 AM
Ne, to pomoje vsi pričakujejo.
To bo škandal na poroki!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 January 2016 - 02:46 PM
Imaš prav. Kot da ne bo zadosten šok že moja črna obleka in dejstvo, da bosta DJ-a vrtela samo rock ... Sploh za starejše.
Ančka, to mislim, ja. Če se ne motim, sem brala komentarje na Med.Over.Net, ampak stare že vsaj 5 let. Na netu se itak ne najde nobene aktualne informacije, o cvetličarnah v tem koncu pa še manj.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2016 - 03:12 PM
A potem si dobila DJa? Koliko pa zaračunata?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 January 2016 - 06:52 PM

― V. Van Gogh
Posted 24 January 2016 - 06:56 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users