Desperate Housewives
Posted 15 November 2011 - 11:51 PM
Pablo Picasso
Posted 15 November 2011 - 11:54 PM

Posted 16 November 2011 - 12:20 AM

Ja, res. je.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 November 2011 - 05:37 AM
Posted 16 November 2011 - 08:45 AM
Nista mi kompatibilna, premalo sta enakovredna.
Ja, tudi to je res

preprosto navadila, da sta skupaj; čeprav sta večkrat imela krizo.
Pa tudi ta Jane mi je dokaj všeč.
Po eni strani si seveda želim, da bi bila skupaj, a se vedno bolj zdi, da ne bosta.
Kaj je fora takih datumov, najprej gledamo vsak teden, pol pa kar naenkrat povza en mesec (ali več!), potem pa spet, wtf, a ne bi sezona morala biti enotna?!
Večkrat imajo kakšno prireditev, ali Super Bowl ali nekaj takega, in takrat odpade.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 November 2011 - 09:11 AM
Posted 18 November 2011 - 08:17 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 November 2011 - 01:49 PM

Posted 24 November 2011 - 03:13 PM
Zakaj?
Meni je bilo všeč, kako se je potrudila in potem tudi brez neke drame uvidela, da je čas, da gre stran.
Mislim, da ne bosta več, čeprav bi si kot romantik to precej želela.
Mene je čudilo to, da tako zelo pametna kot je, ni poštekala prej, da je mogoče kakšna tajnica pošiljala, al kaj podobnega. Jaz sem vedela takoj, da jih ni Tom poslal!

Pa ful čudno je vse skupaj, a ni bilo tako, da ko sta spala skupaj (prvi deli 8 serije?), je potem Tom rekel, da lahko poštimata zadeve in sta spet skpupaj in je sama rekla da ne? Zdaj pa bi vse dala, da bi bila s5 skupaj, verjetno samo zato ker ima drugo.

Posted 24 November 2011 - 03:33 PM
Tudi jaz sem sumila na to, ampak baje še pri najpametnejših občasno razum odplava in zapleše tisto
bolj škodljivo - srce. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 November 2011 - 03:55 PM
Posted 24 November 2011 - 05:41 PM
... , ampak baje še pri najpametnejših občasno razum odplava in zapleše tisto
bolj škodljivo - srce. ;p
Pa ful čudno je vse skupaj, a ni bilo tako, da ko sta spala skupaj (prvi deli 8 serije?), je potem Tom rekel, da lahko poštimata zadeve in sta spet skpupaj in je sama rekla da ne? Zdaj pa bi vse dala, da bi bila s5 skupaj, verjetno samo zato ker ima drugo.

Pavza mi gre na živce. x(
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 November 2011 - 06:15 PM
Mislim, da je bilo vsem gledalcem jasno, da jih ni poslal on, ...

Posted 30 November 2011 - 10:15 AM
Posted 01 December 2011 - 07:02 PM

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 01 December 2011 - 08:01 PM

Jst sem pa čist zmedena nazadnje sem jih gledala, ko je blo na POP TV, pa zdej nekaj na Fox Life-u in nimam pojma kje sem ostala, najraje bi gledala na netu. Mislim da sem tam, ko sta se Susan pa mIke poročila, pa je Susan, a kera ve katera sezona je to, ker del približno?

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 01 December 2011 - 08:23 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users