Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#901 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 November 2011 - 11:51 PM

Kaj je fora takih datumov, najprej gledamo vsak teden, pol pa kar naenkrat povza en mesec (ali več!), potem pa spet, wtf, a ne bi sezona morala biti enotna?!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#902 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 November 2011 - 11:54 PM

Po moji logiki ja, po njihovi očitno ne. laugh.gif
  • 0

#903 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2011 - 12:20 AM

QUOTE(Sinnaia @ 15. 11. 2011 - 23:49) View Post
Naslednji del je 5. decembra. Mislim, da si to celo ti napisala, pred nekaj dnevi. biggrin.gif

Ja, res. je. wacko.gif No, vseeno bomo malo čakali.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#904 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 November 2011 - 05:37 AM

Bolje kot januar, haha. Tista bi bila kar malo prehuda.
  • 0

#905 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 November 2011 - 08:45 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 11. 2011 - 21:02) View Post

Nista mi kompatibilna, premalo sta enakovredna.

Ja, tudi to je res wink.gif ; mogoče sem se v vseh teh letih in situacijah, ki sta jih dala skozi,
preprosto navadila, da sta skupaj; čeprav sta večkrat imela krizo.

Pa tudi ta Jane mi je dokaj všeč.

Po eni strani si seveda želim, da bi bila skupaj, a se vedno bolj zdi, da ne bosta.

QUOTE(Coco* @ 15. 11. 2011 - 23:51) View Post

Kaj je fora takih datumov, najprej gledamo vsak teden, pol pa kar naenkrat povza en mesec (ali več!), potem pa spet, wtf, a ne bi sezona morala biti enotna?!

Večkrat imajo kakšno prireditev, ali Super Bowl ali nekaj takega, in takrat odpade. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#906 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 16 November 2011 - 09:11 AM

Prazniki se pri njih zdaj začnejo. Mislim, da je naslednji četrtek thanks giving in potem vse ostalo do novega leta. V tem času pa imajo oni te praznične oddaje in parade in bla bla bla. Super bowl je pa enkrat v začetku februarja, če se ne motim.
  • 0

#907 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 November 2011 - 08:17 PM

Gone but not forgotten

Galerija obrazov iz prejšnjih sezon, na katere smo malo mogoče že pozabili smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#908 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 November 2011 - 12:29 PM

woot.gif
http://www.hollywood...ea-bowen-265405
  • 0

#909 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2011 - 01:49 PM

Katherine in Orson! woot.gif
  • 0

#910 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 24 November 2011 - 03:13 PM

QUOTE(Adriane @ 15. 11. 2011 - 19:01) View Post

Zakaj?
Meni je bilo všeč, kako se je potrudila in potem tudi brez neke drame uvidela, da je čas, da gre stran.
Mislim, da ne bosta več, čeprav bi si kot romantik to precej želela.

Mene je čudilo to, da tako zelo pametna kot je, ni poštekala prej, da je mogoče kakšna tajnica pošiljala, al kaj podobnega. Jaz sem vedela takoj, da jih ni Tom poslal! wink.gif

Pa ful čudno je vse skupaj, a ni bilo tako, da ko sta spala skupaj (prvi deli 8 serije?), je potem Tom rekel, da lahko poštimata zadeve in sta spet skpupaj in je sama rekla da ne? Zdaj pa bi vse dala, da bi bila s5 skupaj, verjetno samo zato ker ima drugo. mad.gif

• 0

#911 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2011 - 03:33 PM

QUOTE(Felicity @ 24. 11. 2011 - 15:13) View Post
Mene je čudilo to, da tako zelo pametna kot je, ni poštekala prej, da je mogoče kakšna tajnica pošiljala, al kaj podobnega. Jaz sem vedela takoj, da jih ni Tom poslal!

Tudi jaz sem sumila na to, ampak baje še pri najpametnejših občasno razum odplava in zapleše tisto
bolj škodljivo - srce. ;p
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#912 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2011 - 03:55 PM

Ja, meni je bilo tudi takoj jasno, da ima zakupljen abonma pri cvetličarni. Malo mi jo je bilo hudo gledati. Mora res ful boleti, ko te tako postavijo na trdna tla.
  • 0

#913 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 November 2011 - 05:41 PM

Mislim, da je bilo vsem gledalcem jasno, da jih ni poslal on, ...
QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 11. 2011 - 15:33) View Post

... , ampak baje še pri najpametnejših občasno razum odplava in zapleše tisto
bolj škodljivo - srce. ;p

QUOTE(Felicity @ 24. 11. 2011 - 15:13) View Post

Pa ful čudno je vse skupaj, a ni bilo tako, da ko sta spala skupaj (prvi deli 8 serije?), je potem Tom rekel, da lahko poštimata zadeve in sta spet skpupaj in je sama rekla da ne? Zdaj pa bi vse dala, da bi bila s5 skupaj, verjetno samo zato ker ima drugo. mad.gif
Če sebe postaviš v njeno kožo, bi potem najbrž ravnala, kot si napisala in po 20-etih letih zakona s petimi otroki trdno stala za svojim "ne".

Pavza mi gre na živce. x(

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#914 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 November 2011 - 06:15 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 11. 2011 - 17:41) View Post

Mislim, da je bilo vsem gledalcem jasno, da jih ni poslal on, ...

oops.gif
  • 0

#915 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2011 - 07:16 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 11. 2011 - 17:41) View Post

Pavza mi gre na živce. x(

• 0

#916 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 November 2011 - 10:15 AM

Grozen občutek mi je, ko začnem razmišljat, da gre zadeva h koncu, da jih kmalu ne bo več. Jaz sem pa praktično odraščala z njimi.
  • 0

#917 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 December 2011 - 07:02 PM

^^Zdaj si pa zamisli, kako je ljubiteljem Harry Poterja. biggrin.gif ermm.gif
QUOTE(Kinky @ 24. 11. 2011 - 18:15) View Post

oops.gif
To je, ker si se vživela. V resničnem življenju, človek pod vplivom čustev in pranja možgan kolegice, ne pomisli najprej na to. V bistvu noče, no. Tako, med gledanjem, pa brez problema pričakuješ nekaj takega, kot v srhljivki pričakuješ, da bo skočlo nekja ven iz teme.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#918 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 December 2011 - 08:01 PM

Harry cry.gif cry.gif

Jst sem pa čist zmedena nazadnje sem jih gledala, ko je blo na POP TV, pa zdej nekaj na Fox Life-u in nimam pojma kje sem ostala, najraje bi gledala na netu. Mislim da sem tam, ko sta se Susan pa mIke poročila, pa je Susan, a kera ve katera sezona je to, ker del približno? laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#919 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 December 2011 - 08:13 PM

To so zadnji deli ene izmed sezon. Bom kar na pamet rekla: šeste. biggrin.gif
Lahko pa preveriš, na Wiki.

edit: Na koncu tretje (v gozdu) in na koncu pete.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#920 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 December 2011 - 08:23 PM

Aha aha peta, super, mam kej za gledat. laugh.gif Hvala ti! smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users