Posted 29 February 2008 - 02:34 PM
ej na a živilstvu vam mato predava Gregor Dolinar? Tak okol 36 str? Ta je mel mene na elektro mato 1,2,3.
No jst bi pa malo jamrala.Pa mal tud bom.
Smo mislili da je prvi letnik na štromu zafuk,pa se je izkazalo da niti ni,saj sem opravila vse izpite in mi nič ni ostal.
Najbrž imajo višji letniki prav(sama to opažam) da je drugji letnik največji zafuk v času študija. Jebemti majku milu ej...Kakšna politika pri predmetih.
V prvem semestru mamo 4, v drugem 5 predmetov...
prvi semester:mat 3, preklopna vezja,osnove vezij,meritve 1.del
Nardila sem mato pa osnove. Preklopna da te srt prime...Prfoks vidi da se je prijavlo dosti folka (130) pa sestavi tako zariban izpit,da ga je naredilo 20 folka.Na prvi rok se jih je prijavilo dosti manj,izpit je bil temu prierno lažji.Na ustnem zahteva nemogoče, miljon grafov,slikic,diagramov in takih bedarij,ni pav svojem 35 letnem mandatu (že 2 leti nazaj bi moral v penzjon) uspel napisat proper knjige,odkoder bi se lahko učili.Tamo smo prepuščeni njegovim fuknjenim slajdom,kjer so samo enačbe in slikice,razlage in teksta pa nobenega.
Ta predmet bom naredila like never.
Meritve 1. del so en del celoletnega izpita meritve,2 del. je sedaj v poletnem semestru.
Na voljo mamo rešene izpite,naloge se nikol ne ponovijo,zmer dajo nekaj takega kar še ni blo in pol jebaš ježa ker seveda ne veš,ker moraš za to "po štromarsko razmišljat in bla bla..." en del lahko samo enrkat opravljaš,če drugi del padeš ti vzamejo še prvega,in od takrat naprej lahko opravljaš izpit samo kot celoletni (btw,snovi je za zmešat).
ta celoletni izpit običajno vsem ljudem ostane ke do diplome.
Drugi semester prinaša matematiko 4 (btw,abstraknost matematike se stopnjuje...enka izi,dvojka tud,3 bi blo fajn že imet 3 d predstavo v glavi, 4 je pa ena sama transformacija v frekvenčne prostore; diferencialke,laplac pa fourier)...No to bom že nardila,če sm prejšnje tri bom to tud.
Numerične metode so drugorazreden predmet,zaenrkat gre kul,upam da nardim.
Ostanejo še elektromehanski pretvorniki.O bog se usmili,sploh ker mislim it na energetiko in bo to biblija moje smeri.Kako delujejo in so sestavljeni transformatorji,sinhronski,asinhronski in komutatorski stroji.
Vse bi bilo kul,če se ne bi učili iz na tipkarski stroj natipkane knjigeiz leta 1975,brez repa in glave.Na kozlanje mi gre že sama oblika skripte,za 3/4 enačb pa rabiš povečevalno steklo,da jih lahko prebereš.
o prfoksu ne bi.Med uro pije pir iz pločevinke,namesto da bi razlagal snov in govori o tem kako se pravila kršijo i nda on še vedno kadi v svojem kabinetu.Veliko ima za povedat čez ženske,predvsem to da so na elektru same grdavše,ker ostale se sem ne vpisujejo.Ostali grdi procent žensk je po njegovem na strojni.Papak en.
Namesto da govori bedarije bi lahko kako knjigo napisal,kar je seveda ni.fuknjenc.
Čez osnove nelinearnih elementov pa nimam pripomb že zaenkrat.Skripta ok,izgleda zanimivo.
Prosim bog,daj da do konca junija naredim pogoj za tretji letnik,prosim prosim!
(naredit moram še 3 izpite,ampak eden od njih ne smedo bit meritve 1.del,ker se mi štejejo NIČ,dokler ne naredim obeh delov).
"If it's meant to be, it will find a way."