Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#901 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 March 2009 - 02:01 PM

Mja, taxiji na daljše razdalje, pa še ponoči so ubitačno dragi. Še posebej, če se sam pelješ not. Jz raj potrpim. Je pa res, da poznam enga k me na Vrhniko zategne za 10evrov, če se mi reees ne da čakat. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 March 2009 - 02:06 PM

QUOTE(crna @ 14. 3. 2009 - 13:57) View Post

Pa sej v tem je finta, ker sploh ne sije močno. Letos smo mela ful megleno pa nikakvo zimo, pa zdaj ko se s once prikaže pa zgine vsakih 5 minut pa res ni treba met špeglov...

Ok, dobr. To se pa strinjam smile.gif.
  • 0

#903 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 March 2009 - 07:24 PM

QUOTE(crna @ 14. 3. 2009 - 13:17) View Post
Ko bom na svojem sploh ne bom mela telefona, samo gsm. LOL

to ni LOL, tko mam js že 3 leta. da mi še na stacionarca teži - nein, danke! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#904 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 15 March 2009 - 09:59 AM

fuuuul mi gre na živce,ker me mati skoz primerja z drugimi
a veš sosedova je pa že diplomirala pa že v službo hod
ja in????

• 0

#905 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2009 - 10:17 AM

Ja pa dej še ti njo. biggrin.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#906 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 15 March 2009 - 10:20 AM

ja,sam ona je psihič in začne noret za vsako malenkost

• 0

#907 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2009 - 10:22 AM

Pa ji reči to, pol se pa preseli na luno. biggrin.gif

Ma ne, ej se strinjam , bedno je tole primerjanje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#908 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 March 2009 - 11:10 AM

Kar je pa najbolš pri teh stvareh, je pa to, da ko rečeš, da si pa v nečem boljša (ne vem, na primer, da rečeš, da boš pa ti prej diplomo nardila al neki, kokr ena bejba s kero te skos primerja), takrat pa rečejo: "Ah kaj mene briga to, ti si moj otrok, ne ona!"

Mislm pr teh stvareh je šlo men zmer kr na bruhanje, taki dvojni standardi da ne morš verjet.
  • 0

• Guests

Posted 15 March 2009 - 11:27 AM

Mene je mami ves čas primerjala z bratom, k mu je šlo v šoli skos ful ful ful dobr, js sm bla pa pač 'samo' odlična tongue.gif. Potem je pa on prišel na faks in se skos prestavljal med faksi in bluzil nekaj... od takrat me pa niti enkrat ni več primerjala z njim. Pa je zdej ful dobro faks dokončal, pa vse... ampak vseeno. Od takrat mi niti enkrat ni več težila, da bi morala več za šolo delat.
  • 0

#910 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 15 March 2009 - 12:23 PM

QUOTE(Kalypso @ 14. 3. 2009 - 13:29) View Post

Meni grejo na živce babšeta, ki so kak je malo sonček (a je še vedno mrzlo) že napol nage, potem pa jamrajo kako jih zebe.

Kalypso se je treba pokazat a ne, naj stane kolikor hoce. wallbash.gif

QUOTE(crna @ 14. 3. 2009 - 13:36) View Post

Meni je pa glupo kako ta ista babšeta ob vsakem močnejšem žarku sonca že privlečejo ven sončne špegle. Ma ne vem, že tko sredi februarja je imelo pol žensk špegle gor, pa sonce sploh ni bilo močno. K mon no.

Moja mami vcasih nosi ocala v megli, da ji malo omili solzenje oci, drugace se ji tako solzijo, da komaj kaj vidi. :|

QUOTE(Špela @ 14. 3. 2009 - 19:24) View Post

to ni LOL, tko mam js že 3 leta. da mi še na stacionarca teži - nein, danke! smile.gif

jup pri nas doma imamo enako...heavenly smile.gif

QUOTE(Melaina @ 15. 3. 2009 - 9:59) View Post

fuuuul mi gre na živce,ker me mati skoz primerja z drugimi
a veš sosedova je pa že diplomirala pa že v službo hod
ja in????

uf ne omenjaj, to meni stara mama pocne, skoz me z bratrancem primerja in tudi, ko sem ji ze 101. povedala, da sem ze davno diplomirala me je vsakic naslednjic sprasevala, kaj mislim s solo......in ne, ni se tako stara in dementna... rolleyes.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#911 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 March 2009 - 06:56 PM

totalna nesposobnost mojega brata za vsakdanje stvari. mislim, če ne zna žehte cele mašine obesit na stojalo, pa pusti stat in se ne sili dajat prat - amak ne, morm najt v košari že napol gnilo mokro rjuho pa jopo. popizdim. pa da bi se med sušenjem malo balkon priprlo, a ne, še nikol slišal. pa kako se sili zlagat posodo ven iz stroja (napol gnilo, ker pač ta kratki program ne stopi vse tablete, to lekcijo smo že jemali, rolleyes.gif), kadar je njegova ljubav na obisku, v istem pa pusti v toasterju 2 toasta, ker ju nista mogla pojest al whatever, mislim rolleyes.gif.

sovražim K.-jevo službo. mad.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#912 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 15 March 2009 - 07:18 PM

Nas živce mi gre, da obstaja toliko dobrih neameriških filmov, ki jih ni mogoče nikjer dobit. down.gif
  • 0

#913 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2009 - 10:26 AM

^^ Hja, za zloadat jih ni, ne, za kupit pa ja. biggrin.gif

Meni gre pa dobesedno na bruhanje folk, ki na avtocesti tam ko pride pač cesta LOL in se je potrebno iz dveh pasov na enega spravit - folk, ki pelje prav do zadnjega centimetra ceste in potem tam na koncu stoji in te izsiljuje, pa še vse okoli ogroža. VSAKO JUTRO ISTO, VSAAAAAAAKO.

lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#914 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 16 March 2009 - 10:33 AM

Kinky a to misliš tm iz primorske ša na južno obvoznico?

Mene pa totalno jezi ker grem iz totalno lepega vremena v Ljubljano kjer je baje še vedno megla. Sovražim to butasto vreme v Ljubljani, če po celi sloveniji sije sonce je v Lj megla. fakof
  • 0

#915 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2009 - 10:41 AM

Ma ne, na obvoznici, tam iz smeri Fužine, pa ko prideš ven iz tunela pa se priključuješ na cesto (obvoznico), ki pripelje iz Novega mesta. Tak rahel ovinek je, pa vedno je gužva zjutraj.

Čeprav je povsod drugod, kjer se je potrebno vključevati, zelo podobna situacija. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#916 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 March 2009 - 11:20 AM

Na živce mi gre, da se človek obrne na PIP in želi brezplačno pravno pomoč, potem pa ne vedo ničesar - kar koli jih vprašaš, je odgovor ne vem. Čemu potem služi ta zavod - kar zaprla bi jih vse ... cepci neumni. Se opravičujem za izbruh, ampak it's so annoying!!!! mad2.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#917 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 16 March 2009 - 12:59 PM

Kaj je PIP?
  • 0

#918 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 March 2009 - 01:07 PM

Zavod PIP »PRAVO INFORMACIJE POMOČ« je neprofiten zavod zasebnega prava za opravljanje dejavnosti s področja pravnega svetovanja in pravne pomoči, svetovanja potrošnikom, alternativnega reševanja sporov, informiranja o Evropski uniji in razvoja nevladnih organizacij. Značilnosti delovanja zavoda pri izvajanju svetovalnih, izobraževalnih in raziskovalnih storitev se odražajo v strokovnosti in neodvisnosti. Posebna pozornost se posveča varovanju človekove osebnosti in dostojanstva. Tako je skupni imenovalec vseh dejavnosti zavoda zagotavljanje pomoči in informacij vsem, ki jih potrebujejo.

VIR - Klik

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#919 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 16 March 2009 - 02:27 PM

na živce mi gre cel moj grd body,ah grdo
  • 0

#920 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 March 2009 - 02:39 PM

Men pa niso všeč nergači.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users