Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9141 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 05:47 PM

Jz tipe večinoma shranjujem po nickih oz. priimkih, po imenih bolj ne... Tudi tako,v živo, jih ne kličem po imenu, temveč nicku ali priimku, razen, če ne vem priimka, pa nima nicka wink.gif . Sem se prav navadla tako.
  • 0

#9142 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 March 2009 - 09:01 PM

Meni se zdi shranjevanje po imenih in priimkih čisto normalna stvar. Izjema so mama, oče, fant in martina biggrin.gif

V petek sem vse zapiske in skripto spakirala v novo mapo. Mapo sem odložila na mizo in odšla v Kp. Sedaj cel vikend lenarim, ker itak nimam gradiva za se učit. V petek je kolokvij, naslednji ponedeljek pa izpit. Bom še jokala na ta račun, eh. Vsemogočnemu paradajzu pa gre zahvala, da stvar, ki je bila namenjena za ta ponedeljek odpade. smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#9143 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 28 March 2009 - 09:51 PM

QUOTE(Hevea @ 28. 3. 2009 - 16:45) View Post

Jedla bi prepečenec, pa si ne upam, ker gre sajku na živce in mi je včeraj prinesel vrečo hrane samo zato, da ja ne bi jedla prepečenca. laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Me spominja na mojega fotra, ki skoz pravi, da mami odmeva po ustih, ce je kaj hrustljavega. In to gre njemu blazno na zivce. laugh.gif

Edit: U moj post number 666!!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9144 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 09:59 PM

Zdi se mi, da zadnje čase postajam zmeraj bolj zajedljiva. Kar mi je še bolj presenetljivo je to, da me to pravzaprav sploh ne moti.
  • 0

#9145 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 March 2009 - 10:10 PM

Kalypso, kak je pa bil ta eleganten način poizvedovanja za imenom? biggrin.gif Just in case da ga bom kdaj potrebovala, lol.

Jaz imam več ali manj vse shranjene z imenom in priimkom. :=)

Danes več ali manj spim že cel dan, je bila hudaaa noč. Pa sploh nimam slabe vesti, kdaj pa kdaj si lahko tudi take ekstreme privoščim. smile.gif

Sinnaia, se kar podpišem pod zadnji post (zase seveda smile.gif).
  • 0

#9146 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46120 posts

Posted 28 March 2009 - 10:22 PM

Predstavla sem ga svojim kolegicam s tem, da sem najprej njemu predstavila njih. Ko se je rokoval z njimi je povedal svoje ime. laugh.gif

Jaz si tudi shranjujem ljudi z imeni in priimki, razen če ima oseba kak vzdevek po katerem jo bolj poznam, potem shranim po vzdevku. Pa družinski člani so tudi imeniku mama, ata, babi&deda in stara mama

• 0

#9147 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 March 2009 - 01:56 AM

Jz mam tud crno shranjeno v gsmu pod crna / a. haha, pa adriane pod adriane/m.
mi je ful bolš-

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#9148 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 29 March 2009 - 11:13 AM

Mami sem neki ful grdega napisala na list in ji ga nalepila nad posteljo. Najbrž ga je že videla, ker se nekaj cmeri zdaj. Sej mi je bedno in vem, da mi bo žal, ampak zadnje čase jst ne vem več, kaj naj si mislim. Tud jst sem danes zaradi nje jokala. Glave nima več, sploh več ne razmišlja trezno. Vse, kar sliši, sem jst kriva. cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9149 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 March 2009 - 04:37 PM

Glava me boli za crknt. Sem že vzela aspirin pa kozarec vode spila, pa ne pomaga.
Sovražim to vreme, ker sem pol kot cunja pa se mi skoz spi!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9150 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 29 March 2009 - 04:38 PM

^Podpis. Zmeraj ko je tako vreme mam glavobol. I hate rain.
  • 0

#9151 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29905 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 March 2009 - 04:50 PM

js sm zjutri tako neumestno pribila, da joj. sem rekla, da sem neki dolgo spala (ok, res, da sva šla precej pozno spat) in da se mi skos dozdeva, da dežuje, ker po dežju tok dobr spim in pol vprašam: 'ti, ej, a res dežuje?' - LOL na kvadrat. lol1.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9152 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 29 March 2009 - 07:12 PM

malčk sem se zaljubila blush2.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#9153 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 March 2009 - 07:40 PM

Sovražim to posrano vreme down.gif down.gif čist blek se počutim.
Pa še včer smo delal ( ne vem če sm tuk fizično že kdaj delala) in me res vse boli blink.gif

• 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9154 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26035 posts

Posted 29 March 2009 - 08:06 PM

pojedla cel kozarček tegale čokoladnega namaza (v bistvu je bolj krema, dost rahla zadeva)IPB Image oops.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9155 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26035 posts

Posted 29 March 2009 - 09:38 PM

beden večer totalno, ful sem slabe volje sad.gif vse mi gre na živce in najrajš bi nekam šla za kak teden. stran od vsega in vseh :S. na tem svetu se res ne moreš na nobenga zanest razen nase, pa še to včasih odpove. bah ... sad.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9156 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 March 2009 - 10:10 PM

Cel vikend sem zagonila za nič. Kakšne knjige za šolo dobesedno niti odprla nisem.
  • 0

#9157 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 March 2009 - 10:24 PM

Popolnoma nič ne delam. Šolo sem za letos opustila. Zdaj sem pa že več kot en teden brez dela down.gif
In spet sem nekaj nepremišljeno kupila preko neta.

• 0

#9158 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 March 2009 - 11:12 PM

London je bookiran ! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 29 March 2009 - 11:23 PM

Prijateljica se je do mene že nekaj časa grozno obnašala. Ko sem se o tem hotela pogovoriti, me je ob tem še večkrat ozmerjala. blink.gif Izrekla je zelo grde stvari, bila sem prav šokirana in žalostna. cry.gif Ampak samo tisti večer, drugi dan pa me je preplavilo res veliko olajšanje. Ne bo se mi treba več ukvarjati z njo in s tem, zakaj je taka, zakaj se tako čudno obnaša, zakaj to, zakaj ono. Očitno je bil res že skrajni čas, da prekinem to kalvarijo in se več družim z drugimi, pozitivnimi ljudmi. Sicer sem si želela, da bi se to zmenili normalno, ampak očitno ona tega ni (bila) sposobna. Poleg olajšanja pa sem vesela tudi, da do nje zdaj ne čutim nobene zamere ali kakšnega negativnega čustva. Super mi je. Morda se pa kdaj najine poti spet prekrižajo v bolj pozitivnem duhu, če pa ne, pa tudi prav. wink.gif
  • 0

#9160 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 March 2009 - 12:28 AM

Ana biggrin.gif
Nila, kako sta pa zaključili debato?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users