Jump to content

Photo

Kaj trenutno grizljate, srkate?

• Please log in to reply
16039 replies to this topic

#9101 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2010 - 09:38 AM

jogurt+kolagen v prahu
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9102 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2010 - 10:46 AM

cedevito

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9103 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2010 - 11:47 AM

Marelice.
  • 0

#9104 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 July 2010 - 11:53 AM

Bananin šejk
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9105 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18607 posts

Posted 19 July 2010 - 12:10 PM

Grickam ajdov kruh z orehi. (privatna pekarna v Mozirju)
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#9106 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 19 July 2010 - 01:12 PM

Alnatura Schoko-Nuss kr na žlico oops.gif, to je še bolj kot nutella, ma ful več lešnikov
IPB Image
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#9107 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28310 posts

Posted 19 July 2010 - 01:44 PM

^^

njam.gif

Sicer ga ne bi primerjala z Nutello, sta mi vsak po svoje dobra. : )

Sladoled.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9108 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 19 July 2010 - 01:52 PM

Kapučin.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9109 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2010 - 04:14 PM

Popečenega lososa.
  • 0

#9110 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 July 2010 - 04:21 PM

Lubenico smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9111 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 July 2010 - 08:22 PM

Mati je naredila cel vrč naravnost božanskega koktejla iz vodke, klasičnega Schweppesa, sirupa rdeče pomaranče, limone, rjavega sladkorja, zmrznjenih malin in borovnic ter ledu. njam.gif

Zdej si to s fantom tankava v martini kozarce in obstaja možnost, da bova predozirala, LOL.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9112 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2010 - 08:23 PM

^ cry.gif

Pojedla pol mlečnega rogljiča. Bedna sem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#9113 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 July 2010 - 08:25 PM

QUOTE(freak @ 19. 7. 2010 - 14:12) View Post

Alnatura Schoko-Nuss kr na žlico oops.gif, to je še bolj kot nutella, ma ful več lešnikov
IPB Image

Tole je naravnost odlično, ja! Meni je dejansko boljše od Nutelle, ker mi je manj osladno in bolj lešnikasto. Imajo pa še enega z dodatkom kokosa in tudi ni slab, samo meni ta 'klasičen' bolj sede.

Flafi, mi imamo doma skos ful pijače, ker imamo tak bar, in se morava s fantom skos nazaj držat, da nimava vsak dan koktejl partija do onemoglosti, pa še jaz sem taka, da pri tem nimam mere. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9114 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2010 - 08:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 7. 2010 - 21:25) View Post
Flafi, mi imamo doma skos ful pijače, ker imamo tak bar, in se morava s fantom skos nazaj držat, da nimava vsak dan koktejl partija do onemoglosti, pa še jaz sem taka, da pri tem nimam mere. biggrin.gif

Mi tudi in me včasih prav posiljujeta s čim, večinoma neuspešno, ker sem se odvadila alkohola, haha. No, včeraj sem zvrnila nekaj gintonikov. ninja.gif

• 0

#9115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 July 2010 - 08:31 PM

Gintoniki so moja prva ljubezen, obožujem jih, zadnje leto pa spijem tudi dosti cuba libre koktejlov, ko grem ven (samo ponekod nardijo nikakvega). Sicer pa hvala bogu, da si se odvadila alkohola, jaz se ga zihr nikoli ne bom. laugh.gif
No dobro, nisem zdej nek alkoholih, ampak na dobre koktejle sem pa ubrisana in lahko tega stankam na hektolitre (ter naslednji dan goreče obžalujem). Dobro vino imam pa tudi zelo rada, LOL.

• 0

#9116 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2010 - 08:58 PM

hypro jagoda banana
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9117 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 July 2010 - 02:43 PM

Lubenico.
  • 0

#9118 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 July 2010 - 02:46 PM

Bake rolls.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9119 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 July 2010 - 04:09 PM

tuno
  • 0

#9120 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2010 - 06:12 PM

Smirnoff Ice

• 0

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users