Spovednica
Posted 21 March 2009 - 03:39 AM
iz nosa mi pa želatinast smrku visi na vsake 3 minute zrd tega
pa tak filing minevanja mam, pa bolna sm, ajme... grem pod deko pa čepke v ušesa
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 March 2009 - 10:36 AM

Ni mi pa všeč, da pri nas v firmi pa recesijo izrabljajo, da nam skos nalagajo več in več, zraven ti pa pribije, da bodi srečen, da v takih časih sploh imaš službo. Ej, tok pa tok folka je pa nima - a bi mogoče pomislil, da bi dodatno delovno silo zaposlil, da se koga razbremeni?! To pa ne! Zdaj 3 odhajajo in so zaposlili enega novega človeka, mislim, če je to normalno?!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 March 2009 - 01:34 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 March 2009 - 02:29 PM

Nila,

Spela meni tudi sam mislim, da je to moska narava, ker so cisto vsi moski, ki jih poznam taksni. Enostavno se pocuti porazenega in sibkega, ce problema ne resi sam in, ce z njim kao obremenjuje okolico. Jaz sem svojega poba po 11 letih zveze komaj, komaj prepricala, da mi sedaj koncno zaupa tudi kaksno svojo tezavo, ne samo lepih stvari in, da vidi, da ni nic narobe, ce pac ni 24/7 najjaci. Prej sva imela pa stalne boje, on zaprt vase, mozgal in se ubijal, jaz pa kot stena poleg. Samo clovek mora enostavno sam priti do tega, na zalost ne poznam preproste resitve problema. :|
Posted 21 March 2009 - 02:30 PM

Posted 21 March 2009 - 04:00 PM
Posted 21 March 2009 - 06:39 PM
Pri men je razlog PMS. Ful se zadržujem, da ne naderem vsakega ki mi prekriža pot, ampak zmeri se mi pa tud ne da zadrževat.
No, sj pri meni je tudi PMS.

Fant je včeraj izgubil del posla. Zaradi preklete recesije.

Ah ja. Moj fant ima pogodbo do 10.5. (dela preko agencije). Potem je konec. S tem, da nima neki ful izobrazbe, pa še težko opravlja kakšna težaška dela zaradi želodca, vranice itd. Pa kar noče in noče priznat, da to le je en problem. Nee, tko pač je on pravi. Bo že... Hja, bomo vidl. Iskreno upam, da res...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 21 March 2009 - 07:27 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 March 2009 - 03:48 AM
Pač trenutk šibkosti, sj to je neko nezavedno samozdravljenje, tko kt pravjo morš past da se poberš, men je čist supr, da sestavljajo moj vsakdan tud kaki taki trenutki, zakaj pa ne =)
Grem počas spat
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 March 2009 - 06:02 PM
Posted 23 March 2009 - 05:36 PM
pa premal sm u šoli.
pa zalublena sm na fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.
pa en nov mi je res najbl velik ušeč.

jao, zakaj morm met tipa.
Posted 23 March 2009 - 07:35 PM
prav bedno se počutim zarad tega
Posted 23 March 2009 - 08:25 PM
Jaz sem tudi čisto preveč lena. Moj načrt, da naj bi se že učer končno začela učit je propadel, ker nisem našla knjige

Posted 24 March 2009 - 03:32 PM

IDIOT

Posted 24 March 2009 - 06:40 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 March 2009 - 07:16 PM

Posted 24 March 2009 - 07:37 PM

Posted 24 March 2009 - 07:41 PM

[Napoleon]
Posted 24 March 2009 - 07:45 PM

Posted 24 March 2009 - 08:09 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users