Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#9001 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 July 2008 - 12:04 PM

Pa niti sekundo časa ni imela da pobriše tole? laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9002 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 July 2008 - 12:13 PM

To ja, mladoletna. Samo če ne pretiravaš. Pretiravanje pa nikjer ni OK smile.gif

Jina, nekaj me zanima glede ALU. Ko si lani tko dost vedla za te pike, koliko so jih ponavadi potrebovali na restavratorstvu? A kej prej povejo?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9003 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 09 July 2008 - 12:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 7. 2008 - 13:02) View Post

ah po moje je pa v tisti temi kliknila "citiraj" pa ji je zdej sem fliknilo (ko je napisala post) biggrin.gif

Ups, to je bilo, ja. Sem šele zdej vidla oops.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9004 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 July 2008 - 01:18 PM

Za tiste, ki imate velike (zakonske) postelje. Kako vam uspe nategnit rjuho? Mislim jaz jo popravljam vsak dan ker se naguba in zmečka in jo je treba vsak dan še enkrat.. 'zataknit'. biggrin.gif Sej je tista jogi rjuha z elastiko, samo meni elastike nikakor ne uspe okrog in okrog dat pod jogi. Če razumete kaj mislim. biggrin.gif Kako ve rešujete te probleme?
  • 0

#9005 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 09 July 2008 - 01:19 PM

Kupimo večjo jogi rjuho smile.gif
  • 0

#9006 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 July 2008 - 01:26 PM

Jst mal privzdignem jogi in ga proti sebi zvijem, prepognem, da gre rjuha čez. Probaj, odvisno kolk maš trd oz. mehek jogi.
  • 0

#9007 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 July 2008 - 02:37 PM

Ancka, če kupim večjo, bo še huje. Ta je narejena prav za mere moje postelje. huh.gif

celia, bom tko sprobala. hmm.gif
  • 0

#9008 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26402 posts

Posted 10 July 2008 - 08:42 PM

Kalypso, hvala za link wink.gif

Freya, v ponedeljek odrinem iz Lj laugh.gif menda bom najdla, mam 7h med prihodom busa in odhodom trajekta. (3a.m. - 10a.m., lol).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9009 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 July 2008 - 08:49 PM

Woooo zakon, OBVEZNO pojdi po starem delu Zadra (ki je na unem polotočku or sth), pa do orgel (Morske orgulje po HR, če ne boš našla vprašaj, ti bo znal vsak povedat). Meni je Zadar res fenomenalen, izkoristi teh 7 ur da ga malo raziščeš. Razen če si že, seveda. biggrin.gif
  • 0

#9010 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26402 posts

Posted 10 July 2008 - 09:09 PM

nisem še, tell me more biggrin.gif probej narest screen shot tistga zemljevida pa mi kej zacahnat gor, če maš voljo/čas smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9011 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 July 2008 - 09:42 PM

V Zadru je ful polno antičnih ostankov. Jst planiram it tja letos poleti, mogoče čez dva tedna cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9012 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 July 2008 - 09:26 AM

Kako lahko pomanjšam slike na velikost 600x800?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9013 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26367 posts

Posted 11 July 2008 - 09:32 AM

A maš mogoče Microsoft Picture Manager (v isti mapici kot Word, Excell...?)

če nimaš, pošlješ meni pa ti v minutki pošljem narejeno nazaj smile.gif
  • 0

#9014 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46614 posts

Posted 11 July 2008 - 09:47 AM

Zadar je kul mesto. Stari del je res ful lep. Tiste stare ozke ulice in tisti trg kjer so ostanki. Pa obzidje. Niti Turki v najboljših letih ga niso osvojili. smile.gif Lepi kraji. Nika, prijetno raziskovanje. Na kateri otok pa greš?
  • 0

#9015 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 July 2008 - 09:56 AM

Nika greš v Zadar na dopust?
js sm se ravn vrnila iz Zadra včeraj smile.gif
Vsekakor si pejt pogledat Nin smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9016 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 July 2008 - 10:43 AM

Nika ne bo imela časa še za Nin v 7 urah, je pa lep ja. smile.gif

Evo, tukaj maš en tak mini načrt, na prvem zemljevidu maš označeno avtobusno postajo (predvidevam da greš na to?) in stari del, tako da se boš lahko orientirala.
Potem v starem delu sem ti pa označila 3 glavne znamenitosti. Narodni trg je v bistvu nekakšna izhodiščna točka, od tu vodijo vse ulice. Potem imaš označeno pot do cerkve sv. Donata (tukaj majo tudi kake razstave navadno, lani sem šla pogledat, se mi zdi da so meli študentje iz oblikovne razstavo, letos pa nisem šla pogledat, tako da ne vem kaj majo), zraven so še neki rimski ostanki, o tem ti bo crna vedela več povedat. Ta označena pot je v bistvu glavna ulica, tu maš polno kafičev, ob cerkvi so stojnice in tko. In potem sem it označila še pot do morskih orgulj, to so take orgle, ki igrajo ko pridejo valovi. Ful lepo je sedet in poslušat to.
V glavnem, v tem starem delu Zadra se resnično ne moreš izgubit, vse ulice lepo v krogu vodijo ali na Narodni trg ali do cerkve, imaš pa tudi polno stojnic in trgovin, tako da če se izgubiš, vprašaj kakega domačina. Je pa ful lepo hodit po teh ozkih uličicah, ker je res ogromno znamenitosti, vedno odkriješ kak spomenik, steber, super res. Če te zanima šoping imaš tudi ogromno trgovin (Benetton, Terranova, Mango, Adidas), tudi dražje se najdejo (MaxMara, Stefanel, Diesel).
Hjoj, pozabila sem ti označit, tam ko boš ti šla not, čez vrata (trenutno se ne spomnim imena), imaš takoj desno od vrat ene stopničke, ki vodijo do enega takega trga, kjer je 5 studencev in park zraven, to je tud lepo. Aja, če se slučajno zanimaš za stare stvari in to, je zahodno od Narodnega trga, v tisti glavni, ful široki uličici (če prideš v stari del čez most, greš čez ena ogromna vrata in potem na to uličico, ki te pripelje direkt do Narodnega trga, samo ti boš prišla iz druge smeri) en tak velik prostor, ko neka mešanica antikvariata in bolšjega sejma, tu ljudje prodajajo stare knjige, značke itd., kar zanimivo za pogledat.

Okej ful nepovezano sem to zdaj napisala, upam da se boš znašla, bedno mi je ko se ne spomnim imen kakih vrat ali ulic, jaaao. biggrin.gif Sprintaj si zemljevid in se po njem orientiraj, izgubit se res ne moreš. smile.gif Pa veliko užitkov ob raziskovanju Zadra!

IPB Image

IPB Image
  • 0

#9017 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 July 2008 - 10:46 AM

Ups se opravičujem! smile.gif
Staro mesto Zadra je res lepo ja, medtem ko en del je pa ves porušen pa hiše še mal prestreljene ampak to letos ni blo več tko ful vidno smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9018 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5893 posts

Posted 11 July 2008 - 10:47 AM

QUOTE(nika @ 10. 7. 2008 - 21:42) View Post
Kalypso, hvala za link wink.gif

Freya, v ponedeljek odrinem iz Lj laugh.gif menda bom najdla, mam 7h med prihodom busa in odhodom trajekta. (3a.m. - 10a.m., lol).

malo neugoden čas za raziskovanje mesta!

• 0

#9019 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 July 2008 - 10:51 AM

Hja, jaz sicer ne vem kako je v Zadru po tretji uri in kako je s kafiči. hmm.gif Lahko greš pa potem, okrog 6, 7, še vedno boš mela dovolj časa in mesto bo malce prebujeno. smile.gif Pred tem greš lahko pa v luko gledat jahte. ;D
  • 0

#9020 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 July 2008 - 06:06 PM

Vprašanje - moj foter bo star 50 let in baje obstaja ena slovenska pesem, ki je taka hecna in opeva abraham. Jo ima katera oz. mi jo lahko od kot povleče? Jaz namreč nimam programa.
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users