Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8981 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 17 March 2009 - 01:30 AM

Moj bioritem je čist čudn. wacko.gif
  • 0

#8982 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 March 2009 - 07:02 PM

Spovedujem se, da sem prevečkrat čisto žleht in si prav zaželim, da bi se komu kaj slabega zgodilo. sleep.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#8983 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29897 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 March 2009 - 08:28 PM

spet se preveč sekiram. cry.gif ermm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8984 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 March 2009 - 09:12 PM

Jezna sem ful evil.gif . Na preizkusni maturi od matematike sem mela tretji najboljši rezultat (več kot 20 točk več od povprečja), učila se afkors nisem nič, ampak matematiko mam že vsa 4 leta med 2 in 3. Pa koga prfoksa zajebava no. Sovražim to šolo, ker so me prepričal da sem pri matematiki totalno nesposobna (čeprav sem na tistih testih v 8. razredu OŠ nadpovprečno dobre rezultate) in sem se vpisala na FF, samo zato ker ni (dosti) matematike.
  • 0

#8985 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 17 March 2009 - 09:25 PM

Ugotavljam, da mi zmanjkuje časa za ene stvari.Ne vem, kako bom to vse uredila rolleyes.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 March 2009 - 11:37 PM

Guinness and irish dancing smile.gif.
  • 0

#8987 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 18 March 2009 - 12:46 AM

Purepoison, as i bila na praznovanju st. Patricks day-a?

Za vikend ne mislim delat, si bom zmisnla da grem smucat.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8988 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 18 March 2009 - 07:35 AM

QUOTE(Goddess @ 17. 3. 2009 - 21:12) View Post
Jezna sem ful evil.gif . Na preizkusni maturi od matematike sem mela tretji najboljši rezultat (več kot 20 točk več od povprečja), učila se afkors nisem nič, ampak matematiko mam že vsa 4 leta med 2 in 3. Pa koga prfoksa zajebava no. Sovražim to šolo, ker so me prepričal da sem pri matematiki totalno nesposobna (čeprav sem na tistih testih v 8. razredu OŠ nadpovprečno dobre rezultate) in sem se vpisala na FF, samo zato ker ni (dosti) matematike.

Naj ti predstavim moj primer - celo gimnazijo sem imela matematiko 2 (velikokrat na meji z opominom). Potem pa je prišla matura. Imela sem jajca, da sem se prijavila na višji nivo - dobila sem 6 pik (enako, kot sošolka, ki je imela celo gimnazijo matematiko 2). Tko da ... ja, zajebavajo.

• 0

#8989 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 18 March 2009 - 07:51 AM

Danes moramo oddati neki esej pri angleščini, kot analiza pesmi. Prav sram me je oddat kr sm tako skropucalo napisala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8990 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 March 2009 - 09:06 AM

Pismo znajo biti ljudje ene nehvaležne gnide.

Služba....vse jim k riti znosiš, potem pa za zahvalo dobiš.....ko te je*e.

Ja. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8991 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 18 March 2009 - 09:11 AM

Ne vem sicer, če je to lih za v spovednico, ampak se res hecno počutim. Od mojga dragega bivša je v pričakovanju smile.gif . Prou vesela sem zanjo res. Meni je to neki tok lepega... ahhhh, kdaj bom jaz na vrsti oops.gif
  • 0

#8992 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29897 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 March 2009 - 11:28 AM

what Kinky said. js sm dobesedno živčna razvalina - a je dobr, da znam to skrivat v poslovnih krogih? hmm.gif ne vem več, a nej se jokam al režim, res ne .... ne razumem, kako si lahko kdo privošči, da se z zamahom roke reši obveznosti in dogovornosti v stilu: 's tem se pa js res nam ukvarjala, mislm, too much, js mam milijardo druzga dela', js pa to, kar se jim ne da delat, pokasiram .....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 18 March 2009 - 06:11 PM

QUOTE(Frčica @ 18. 3. 2009 - 0:46) View Post

Purepoison, as i bila na praznovanju st. Patricks day-a?

Jp, v Puttanesci.
  • 0

#8994 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 18 March 2009 - 06:31 PM

A res? Jaz tudi!
A pleses?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 18 March 2009 - 07:48 PM

Ubistvu sem bila pri popolnih začetnikih en semester, pa sem potem nehala. Nekak se mi zdi, da mam mal preslabo koordinacijo in bi se čisto preveč matrala tongue.gif. No, znam Easy Reel, pa Waves of Tory, pa Walls of Limerick smile.gif. Pa ti? Če si plesala, sem te pa mogoče celo videla kje smile.gif.
  • 0

#8996 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 18 March 2009 - 07:50 PM

Se ni za bat da bi jaz plesala tongue.gif , je pa moja sestra smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 18 March 2009 - 07:52 PM

Važno je, da mava dovolj koordinacije za Guinnessa držat, to jaz pravim. tongue.gif
  • 0

#8998 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 18 March 2009 - 07:55 PM

Ne maram guinessa, kerokol ostalo temno pivo pa ja biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 18 March 2009 - 08:09 PM

verymad.gif
tongue.gif ne, sej ne.

Ok, dovolj offtopica.

Spovedujem se, da se mi sploh ne da na jutrišnje vaje pripravljat.
  • 0

#9000 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 March 2009 - 08:29 PM

Tooook bi si rada kupila Oilily torbico pa se mi zdi škoda dati tolk € cry.gif cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users