Mogoce bi morala na psihoanalizo.

Posted 09 November 2016 - 01:32 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 November 2016 - 02:00 PM
Posted 09 November 2016 - 03:29 PM
Če si mislila, da so potrata kisika kandidati (in ne ljudje, ki jim je za volitve vseeno), pa iz tvojega zapisa to res ni bilo razvidno
Večini ljudi na svetu je vseeno, ker imajo preveč drugih težav...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 November 2016 - 04:03 PM
Ljudje, ki jim je vseeno za ameriške volitve, torej se jim jebe za cel svet. Kakšna potrata kisika so to.
Sori Jina mene pa tukaj res zanima, kako bi se lahko zadnji stavek nanašal na kandidate in ne za ljudi, ki jih omenjaš v prvi povedi?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 November 2016 - 04:07 PM
Jini se pogosto zgodi, da je "ne razumemo".
Posted 09 November 2016 - 04:11 PM
Če si mislila, da so potrata kisika kandidati (in ne ljudje, ki jim je za volitve vseeno), pa iz tvojega zapisa to res ni bilo razvidno
![]()
Večini ljudi na svetu je vseeno, ker imajo preveč drugih težav...
― V. Van Gogh
Posted 09 November 2016 - 04:21 PM
Nekateri ljudje lazje zivijo, ce si zatiskajo oci pred dogajanjem v svetu in mislijo, da so neodvisni od njega.
Točno. Najlaže si je pač nadeti plašnice in ignorirati, kaj se dogaja slabega okrog. Velja za ogromno drugih področij, ne samo politiko...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 November 2016 - 04:22 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 November 2016 - 10:57 PM
Posted 24 November 2016 - 02:19 PM
Zdravniki (v službi), ki mislijo, da so boga za jajce prijeli in se do sester in ostalih sodelavcev obnašajo kot da so nekaj več.
Posted 30 November 2016 - 10:35 AM
Ljudje, ki jamrajo, jamrajo in jamrajo zaradi vremena, zaradi malenkostnih stvari, ali pa za vsako stvar, ki jo morajo narediti, ker malo zakašljajo... ma va dej. Odrasli ljudje so res takoo dolgočasni
Posted 14 December 2016 - 07:51 AM
To gledam po Lj. in se smejim. Vidim, da nisem edina. Ne zaupam tem nagim ljudem. Ne bi jim dala tudi mačka za čuvat, če še sebe ne znajo zrihtat. Potem se pa prestopajo po Lj., ker jih zebe Mali dečki isto.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 December 2016 - 09:04 AM
Haha, s fantom sva se tudi čudila zadnjič... goli gležnji, zgoraj pa vse možne muce in šali
Posted 14 December 2016 - 09:27 AM
Posted 14 December 2016 - 09:39 AM
Saj je v vsaki generaciji kaj takega. Ko sem bila jaz v gimnaziji je bilo in, da kažeš popek in so bili tudi pozimi puloverji kratki. Se še zdaj spomnim ene punce sredi hude zime z res kratkim puloverjem in jakno, ki je kazala precej, očitno seksi, živo rdeče kože nad kavbojkami.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 December 2016 - 10:31 AM
Pri nas je bila pa skupina metalcev, ki so celo leto furali isti stil (dolgi lasje, crne kavbojke, crna majica/pulover, crne allstarke). Tudi pozimi
Posted 14 December 2016 - 10:34 AM
Vsako sezono je nekaj. Tiste "piščance" na nogah še vedno vidim, samo precej manj. Je pa glupo ja, jaz se vsakič čudim, kako lahko hodijo taki okrog.
Bill Bullard
Posted 14 December 2016 - 10:34 AM
Ali pa bulerji poleti na plaži
Posted 14 December 2016 - 03:49 PM
Piščance razumem. Je čevelj za ''stopit'' pa še topel. Včasih je bila mladina še zdrava in je to nosila
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 December 2016 - 05:11 PM
Piščanci?
Meni grejo na živce potniki na letalih, ki spuščajo sedeže ne da bi prej vsaj pogledali nazaj, če ne že vprašali ali se potnik, ki sedi za njimi strinja s tem. Nazadnje je ena glupa babnica pred mano tako sunkovito spustila sedež, da mi je polila poln lonček vode, ki sem ga imela na mizici.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users