Ok, pomirjena.
TIGI
Posted 18 October 2006 - 02:02 PM
Ok, pomirjena.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2006 - 03:29 PM
Jst sem pa dons govorila z eno frizerko in je rekla, da mi bo naročila, ko bo prišlo. Dumb Blonda se pa ne da več naročit, ker ga je zmanjkalo ja.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 October 2006 - 09:02 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 October 2006 - 09:53 PM
Dumb Blonda se pa ne da več naročit, ker ga je zmanjkalo ja.
Jaz še zdej ne vem, če bom dobila Dumb Blonde paketek al ne. V torek zjutraj mi je rekla, da me bo poklicala v roku treh dni, ko dobi pošiljko - upam, da je še dobila en paket, ker je tisti Dumb Blonde Reconstructor ful kvaliteten (no sej šampon tudi) in bi ga res ful mela.
Posted 19 October 2006 - 12:46 AM
Jugugugugugulll
a pol res sam pokličm v studio gama in rečm,da bo mnda akcija za OH in da nej pošlejooooo jojojojojjoj
a bojo resss,bom mogla razložit doma kako pomembna stvar je tole... da mi da dnar mami.
Sam neki-
A plačam poštarju?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 October 2006 - 01:44 AM
Ja, reči, da bi mela tale OH dvojček. Pokličeš na ono št., ki jo je objavila Verja.
Plačaš po povzetju, torej poštarju oz. na pošti.
Sicer se meni tudi malo sumljivo zdi, da je takšna nenormalno ugodna akcija (tukaj se sicer jasno vidi, kako hudo so stvari preplačane). Upam, da je z izdelkoma vse ok.
Posted 19 October 2006 - 09:22 AM
Pač so ponudili nekaj paketkov po ceni, po kateri verjetno odkupujejo frizerski saloni (al pa majo oni še ceneje) - sej majo izdelovalci še vedno profit, kolk fičnikov pa mislte, da se porabi za izdelavo enga balzama? Zelo malo in profit je ogromen. Poleg tega tle ne gre za klasično trgovinsko prodajo, ampak dejansko za firmo, ki dobavlja frizerskim salonom in lepo je, če tudi firma kdaj nudi strankam salonov, da kupijo kaj po dobavni ceni. Meni se tle ne zdi nič sumljivega, ampak ena lepa gesta.
Posted 19 October 2006 - 09:33 AM
upam, da danes dobim svoj kompletek! komaj čakam!
(aja: dumb blonde nisem dobila, ker je zmanjkalo. so mi pa naročili navadne embalaže, po navadnih cenah, kar sem pa gladko zavrnila!!!!)
Posted 19 October 2006 - 09:43 AM
Posted 19 October 2006 - 11:48 AM
Ja saj. Česa ne morejo prodati po absurdno visokih cenah, potem dajo v akcijo po absurdno nizkih cenah. No, meni je prav.
Posted 19 October 2006 - 03:09 PM
Posted 19 October 2006 - 04:00 PM
Eh, Dilema, ne sekiraj se... glavno, da maš OH komplet. Sem prepričana, da ti denar ne bo ostal.
Posted 20 October 2006 - 10:10 AM
Posted 20 October 2006 - 11:09 AM
No še to, meni bolj odgovarja šampon Dumb Blonde kot O&H, ker mi je preveč mastil lase. To je spet odvisno kakšen tip las imaš...
Dilema še enkrat hvala za vso pomoč.
Posted 20 October 2006 - 11:52 AM
Supergirl - jaz sem danes dopoldne dobila paketek in sem si že umila lase in dala gor regenerator, ravnokar ga imam na laseh in ne morem verjet, kok so te zadeve zakon. Sem že imela ta komplet (standardna velikost) ampak sem že pozabla, kok je res dejansko to ena out of this world kvalitetna zadeva - regenerator se prekrasno maže, kor putrček - vonj je pa itak za umret. Embalaža mi je tud ful zakon, ta pumpica mi je zlo všeč. Kar se tiče Smooth&Shine kreme, je pa tudi zame že dolgo must have.
Posted 20 October 2006 - 12:25 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 October 2006 - 12:42 PM
Posted 20 October 2006 - 05:45 PM
Pa še eno vprašanje za uporabnice OH šampona in regeneratorja...ali fejst mastita lase? Sta primerna za pogosto umivanje?-js sklepam, da ja...
Posted 20 October 2006 - 11:38 PM
Aja pa primerno je tudi za pogosto umivanje, ker je nežno in izjemno kvalitetno.
Posted 21 October 2006 - 07:56 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users