Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#881 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2006 - 02:02 PM

Ok, pomirjena. ohmy.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#882 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 October 2006 - 03:29 PM

Dečve, kam ste to zj klicale? V studio MA?

Jst sem pa dons govorila z eno frizerko in je rekla, da mi bo naročila, ko bo prišlo. Dumb Blonda se pa ne da več naročit, ker ga je zmanjkalo ja.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#883 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2006 - 09:02 PM

QUOTE(Miss*69 @ 18. 10. 2006 - 16:29) View Post

Dečve, kam ste to zj klicale? V studio MA?

Ja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#884 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 October 2006 - 09:53 PM

QUOTE(Miss*69 @ 18. 10. 2006 - 16:29) View Post

Dumb Blonda se pa ne da več naročit, ker ga je zmanjkalo ja.

Jaz še zdej ne vem, če bom dobila Dumb Blonde paketek al ne. V torek zjutraj mi je rekla, da me bo poklicala v roku treh dni, ko dobi pošiljko - upam, da je še dobila en paket, ker je tisti Dumb Blonde Reconstructor ful kvaliteten (no sej šampon tudi) in bi ga res ful mela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#885 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 October 2006 - 12:46 AM

Ok...itak tud jz naročim.
Jugugugugugulll
a pol res sam pokličm v studio gama in rečm,da bo mnda akcija za OH in da nej pošlejooooo jojojojojjoj
a bojo resss,bom mogla razložit doma kako pomembna stvar je tole... da mi da dnar mami.

Sam neki- laugh.gif kaj če kej prškrtnejo pr kakvosti pr tej količni al pa mal vode not primešajo ahahhaha oops.gifž

A plačam poštarju?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#886 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2006 - 01:44 AM

Ja, reči, da bi mela tale OH dvojček. Pokličeš na ono št., ki jo je objavila Verja.
Plačaš po povzetju, torej poštarju oz. na pošti.

Sicer se meni tudi malo sumljivo zdi, da je takšna nenormalno ugodna akcija (tukaj se sicer jasno vidi, kako hudo so stvari preplačane). Upam, da je z izdelkoma vse ok.
  • 0

#887 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 October 2006 - 09:22 AM

Punce - firme si česa takega ne morejo privoščit, da bi okoli prodajale robo slabše kakovosti in podobno - a sploh veste kok bi najebal, če bi to kdo ugotovil?

Pač so ponudili nekaj paketkov po ceni, po kateri verjetno odkupujejo frizerski saloni (al pa majo oni še ceneje) - sej majo izdelovalci še vedno profit, kolk fičnikov pa mislte, da se porabi za izdelavo enga balzama? Zelo malo in profit je ogromen. Poleg tega tle ne gre za klasično trgovinsko prodajo, ampak dejansko za firmo, ki dobavlja frizerskim salonom in lepo je, če tudi firma kdaj nudi strankam salonov, da kupijo kaj po dobavni ceni. Meni se tle ne zdi nič sumljivega, ampak ena lepa gesta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#888 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 19 October 2006 - 09:33 AM

točno to se mi včeraj v frizerskem salonu razložili! pač so imeli na zalogi preveč setov za frizerje in so jih potem dali na razpolago v akcijo!
upam, da danes dobim svoj kompletek! komaj čakam!
(aja: dumb blonde nisem dobila, ker je zmanjkalo. so mi pa naročili navadne embalaže, po navadnih cenah, kar sem pa gladko zavrnila!!!!) huh.gif
  • 0

#889 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 19 October 2006 - 09:43 AM

ravnokar sem dobila paket! to pa je količina šampona in balzama za par let! (kolikor se poznam se mi bo glede na količino ta šampon zagabil oz. se ga bom naveličala!) biggrin.gif smile.gif tongue.gif
  • 0

#890 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2006 - 11:48 AM

Ja saj. Česa ne morejo prodati po absurdno visokih cenah, potem dajo v akcijo po absurdno nizkih cenah. No, meni je prav.

• 0

#891 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 October 2006 - 03:09 PM

Ravnokar sem dobila klic od frizerke, da ne bo tistega mojega Dumb Blonde paketa, ker je zmanjkalo - sem malo jezne volje. laugh.gif
  • 0

#892 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2006 - 04:00 PM

Eh, Dilema, ne sekiraj se... glavno, da maš OH komplet. Sem prepričana, da ti denar ne bo ostal. laugh.gif

• 0

#893 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 20 October 2006 - 10:10 AM

da kar tukaj izrazim navdušenje nad šamponom in balzamom o&h!!!!! mislim, da sem našla popolnost! (oceno bom napisala, ko bom stvar večkrat uporabila!) Smooth&shine pa je tudi najboljša stvar na tem svetu. jaz si namreč lase likam, ker ko jih posušim s fenom (ali pa naravno) nima frizura nobenme oblike, lasje stojijo čisto kakor se jim zdi in imam izgled oblaka! tale krema mi je lase ukrotila že med sušenjem in sedaj moram samo še parkrat potegnit z likalnimko za fantastični izgled!!!! thumbup.gif
  • 0

#894 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 October 2006 - 11:09 AM

Dobila sem komplet iz Septembrske akcije šampon Dumb Blonde in Ego boost. Sem si že umila lase in seveda mi je ful o.k. zadeva. Ta šampon sem že enkrat imela (pred cca 3 leti), ampak ni imel tako intenzivnega in dobrega vonja kot tale, pa je bil isti, čudno... Ego booster pa lase ful naredi mehke, sem presenečena, da je naredil tako mehke.

No še to, meni bolj odgovarja šampon Dumb Blonde kot O&H, ker mi je preveč mastil lase. To je spet odvisno kakšen tip las imaš...

Dilema še enkrat hvala za vso pomoč.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#895 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 October 2006 - 11:52 AM

Verja - me zelo veseli, da si zadovoljna! wink.gif

Supergirl - jaz sem danes dopoldne dobila paketek in sem si že umila lase in dala gor regenerator, ravnokar ga imam na laseh in ne morem verjet, kok so te zadeve zakon. Sem že imela ta komplet (standardna velikost) ampak sem že pozabla, kok je res dejansko to ena out of this world kvalitetna zadeva - regenerator se prekrasno maže, kor putrček - vonj je pa itak za umret. Embalaža mi je tud ful zakon, ta pumpica mi je zlo všeč. Kar se tiče Smooth&Shine kreme, je pa tudi zame že dolgo must have.
  • 0

#896 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2006 - 12:25 PM

Ooo, punce čist ste me sfrapirale... Škoda da ne prodajajo samo regeneratorjev po tako ugodni ceni in količini, šamponov imam že preveč (dva skoro cela, pa še ene par manjših), tako da jih ne rabim. Mist.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#897 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 20 October 2006 - 12:42 PM

dve strani bi blo treba z zakonom pobrisat, ker spravljate ljudje v slabo voljo cry.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#898 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 20 October 2006 - 05:45 PM

Do kdaj pa traja tale akcija z OH dvojčkom v taveliki embalaži? me namreč grozno privlači...čedalje bolj oops.gif ....

Pa še eno vprašanje za uporabnice OH šampona in regeneratorja...ali fejst mastita lase? Sta primerna za pogosto umivanje?-js sklepam, da ja...
  • 0

#899 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 October 2006 - 11:38 PM

Meni niti malo ne mastita las in čeprav vsebujeta določen delež olj, nista nič mastna - naredita pa prekrasno čudovite lase. Akcija začne veljati z novembrom v frizerskih salonih, kjer prodajajo Tigi, ampak če pokličeš v studio MA in rečeš, da bi imela, ti bodo brez problema poslali in dobiš v roku dveh dni - poštnina je full poceni, ene 300 tolarjev.

Aja pa primerno je tudi za pogosto umivanje, ker je nežno in izjemno kvalitetno.
  • 0

#900 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 21 October 2006 - 07:56 AM

ooooo, khm, khm, pokličem takoj v ponedeljek wink.gif , upam, da bojo še meli oops.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users