Ja res je dober ta paket, aprilski ni bil tok kul.

Gel / pena za umivanje obraza
Posted 07 May 2020 - 07:22 PM
Posted 07 May 2020 - 07:23 PM
Posted 07 May 2020 - 07:37 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 May 2020 - 07:39 PM
Ja res je dober ta paket, aprilski ni bil tok kul.
M si redno naročena na pakete?
Foreo Luno ima moja prijateljica in je zadovoljna.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 May 2020 - 07:43 PM
Posted 07 May 2020 - 08:04 PM
Katera je ustanovitjica Tetraforca?
[Napoleon]
Posted 07 May 2020 - 08:26 PM
Jaz z blazinico MU očistim, potem pa samo z rokami olje in gel. Vcasih se konjac gobico.
Jaz tudi tako. Za očesni MU imam pralne blazinice iz nežnega frotirja. Metoda dvojnega čiščenja se pa dobro obnese in se mi zdi, da imam res
malenkost manj zapackano kožo. Uporabljam pa najprej Balea čistilno olje, s katerim sem ful zadovoljna in bo verjetno stalnica; potem pa sperem in uporabim še čistilno peno/gel. Režim dvojnega čiščenja imam zvečer, zjutraj pa samo z gelom.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 August 2020 - 11:30 AM
Balea MED sensitive gel za čiščenje obraza je znižan na 1,09€, zaradi opustitve programa. Če je katera velika ljubiteljica, naj si naredi zalogo.
Drugače že nekaj časa uporabljam Jessa sensitive intimno milo in mi je super. Kožo lepo očisti, ne pusti filma in po uporabi me nič ne zateguje. Bom videla, kako se bo pa pozimi obnesel.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 11:31 AM
Ma daj ne me basat. A morajo čisto vsakič ukiniti ravno tiste dobre produkte. Pismo, no. Bom morala do trgovine jutri.
Pablo Picasso
Posted 14 August 2020 - 11:37 AM
Sem si isto mislila ja, ampak mi je trenutno Jessa super zamenjava, če ne še boljša.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 11:40 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2020 - 11:41 AM
Aja Coco, jutri je praznik in trgovine niso odprte.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 11:42 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 August 2020 - 11:44 AM
ADP ful hvali Hada Labo Tokyo cistili gel/kremo. Mene je že mikalo, ampak se mi 20€ zdi malo dosti za tako zadevo.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 11:46 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2020 - 11:47 AM
Jao, točno. Super, bom morala danes, zelo se mi ne da.
Pablo Picasso
Posted 14 August 2020 - 11:55 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 August 2020 - 12:14 PM
Jaz sem tega Baleinega čisto iz firbca kupila ta teden, ker je bil tako poceni. Pozitivno presenečena! Škoda, da bo potem treba iskati zamenjavo. Jaz si bom verjetno kupila gel od LRP, ki ga dr. Sam Buntig tako hvali.
Posted 14 August 2020 - 12:20 PM
Saj mogoce bodo tega reformulirali na boljse

Posted 14 August 2020 - 12:40 PM

Na sosednjem forumu mislim da je ena krema za ciscenje obraza od Cadea vera precej pohvaljena.
No ce kaj pametnega drogerijskega odkrijete vsekakor tukaj napisite.
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users