Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#881 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 January 2011 - 03:28 PM

Jaz tega nisem zasledila niti poleti, kaj šele zdaj pozimi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#882 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 January 2011 - 12:00 AM

Ne, tega ni v SLO.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#883 elanor

elanor

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 401 posts

Posted 28 April 2011 - 08:13 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 1. 2011 - 15:49) View Post

Jaz imam Chanelovega, popoln je.

js isto smile.gif
  • 0

A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt

#884 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 May 2011 - 07:22 PM

Jaz iščem en dober gel eyeliner v črni barvi, cena ni pomembna (mora pa bit dosegljiv za Slovenijo).

Do zdaj sem gledala od coastal scents so dost pohvaljeni in naj bi bili tudi obstojni pa od Bobbi Brown, samo za tega zadnjega ne vem sploh kje se kupi oz. verjetno na teh spletnih straneh, ki ne pošiljajo v Slovenijo. Še kakšni drugi predlogi?
Zanima me tudi kako je sploh z nanosom tega gel eyelinerja je lahko? Do zdaj sem imela samo tuš eyelinerje ali pa tiste kot flomaster. Ko sem gledala na youtubu se s tem gelom naredi najlepša in natančna črta zato bi res rada probala.

Pa še katere čopiče priporočate za nanos?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#885 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2011 - 07:23 PM

MAC Fluidline, ampak to spet ni v Slo. Za Slo ti žal ne znam pomagat.
Maybelline je pred časom izdal neke lušne eyelinerje ampak nisem ziher.

Coastal Scents je tudi soliden.

Čopič imam tega od Sephore, že ful let.
IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#886 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 02 May 2011 - 08:31 PM

Jaz imam ELFov gel eyeliner, a nisem pretirano zadovoljna, ker se počasi posuši in se odtisne na veko.
Prav tako si sama veliko lepšo črto naredim z ArtDecojevim flomastrom, ki mi je 1A, res pa je, da nanašanja gel eyelinerja s temi čopiči nisem najbolj vešča.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#887 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 May 2011 - 02:57 PM

Mogoče katera ve, kdaj pridejo Chanelove Rouge Coco Shine šminke k nam?

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#888 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 May 2011 - 03:02 PM

Saj so že pri nas. Imajo jih v Müllerjih, Nami, Douglasu in Limoniju, nimajo jih pa v Maximarketu. So pa nekje okoli 27-28€.
  • 0

#889 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 May 2011 - 03:33 PM

A res? Jaz sem videla samo stare verzije. wacko.gif

• 0

― V. Van Gogh

#890 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 May 2011 - 05:11 PM

Že kakšna 2 meseca so pri nas. Testerji imajo take kvadratne pokrovčke s prosojno plastiko in so v barvi šminke.
  • 0

#891 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 May 2011 - 05:18 PM

Hvala! -)

• 0

― V. Van Gogh

#892 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 May 2011 - 01:02 PM

Na Spletični jih tudi imajo: KLIK

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#893 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 16 May 2011 - 04:56 PM

cry.gif

Hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#894 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 May 2011 - 05:14 PM

Emily, jaz imam gel eyeliner od Essence. biggrin.gif Sem ga vzela za pokušino (in ker nisem še nikoli nobenega imela) in mi je kar ok. Sicer zdaj ko je Matilda omenila sušenje sem se malo zamislila, ampak se mi zdi, da je tudi to kar ok (spodaj dam base od ArtDecoja). Obstojen je pa res ZELO. Jaz sem ga včeraj imela od zjutraj do desetih zvečer (pa čez malo z eno senčko zabrisano) pa mi je prav fajn zdržal. Je pa res, da ti ne morem nobene primerjave povedat, ker je to moj prvi gel eyeliner. wink.gif
Čopič imam pa Gosh, podoben temu, ki ga je Sarah nalepila. Aja, pa Essence ima tudi podobnega. tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#895 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 May 2011 - 05:48 PM

QUOTE(Jinadaze @ 16. 5. 2011 - 17:56) View Post

cry.gif

Hvala!

twisted.gif laugh.gif

Verjemi, jaz sem tudi: cry.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#896 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 May 2011 - 10:01 PM

QUOTE(fifa @ 16. 5. 2011 - 18:14) View Post

Emily, jaz imam gel eyeliner od Essence. biggrin.gif Sem ga vzela za pokušino (in ker nisem še nikoli nobenega imela) in mi je kar ok. Sicer zdaj ko je Matilda omenila sušenje sem se malo zamislila, ampak se mi zdi, da je tudi to kar ok (spodaj dam base od ArtDecoja). Obstojen je pa res ZELO. Jaz sem ga včeraj imela od zjutraj do desetih zvečer (pa čez malo z eno senčko zabrisano) pa mi je prav fajn zdržal. Je pa res, da ti ne morem nobene primerjave povedat, ker je to moj prvi gel eyeliner. wink.gif
Čopič imam pa Gosh, podoben temu, ki ga je Sarah nalepila. Aja, pa Essence ima tudi podobnega. tongue.gif

Hvala! smile.gif
Jaz tudi nimam z gel eyelinerji še nobenih izkušenj, samo kar se tiče ličil za oči rajši dam malo več denarja za neko kvalitetno stvar kot pa, da mi vse pada stran. Imam sicer zdaj že ogledanega od mac-a (če bo vse posreči, da bo moj), ampak mogoče kupim še tega za foro, ker sem slišala, da naj bi bil res zelo obstojen. A se ga še da kupiti, mislim, da ni bil v redni prodaji?

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#897 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 May 2011 - 08:18 AM

Mislim, da je v redni... hmm.gif Tudi na spletni strani je pod izdelki.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#898 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 24 May 2011 - 08:50 AM

V bistvu bi šlo bolj pod vprašanja - A je že katera preizkusila tole zadevo? Me mika -
http://www.spleticna...az-p-17168.html

In kaj bi bilo podobno temu, da bi bil MU bolj obstojen? Kakšna cenejša varianta?

IN še zadnje - kje dobit tiste suhe robčke za matiranje? 1x sem jih kupila v Ital. od Kiko (samo v Udinah, mi je malo predaleč za it samo po robčke tongue.gif )
  • 0

#899 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 May 2011 - 09:50 AM

Dermacol je za pol cenejši in je tudi na spletični, ne vem pa kako se obnese.
Potem naj bi bil dober še Revlon Age Defying Instant Firming Face Primer in od gosha, samo ne verjamem, da se karkoli od tega dobi pri nas. Pohvaljeni so tudi od sephore in od E.L.F.-a KLIK
V bistvu ima že vsaka znamka primer, samo pri nas se itak nič ne dobi. rolleyes.gif
  • 0

#900 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 24 May 2011 - 10:42 AM

Hvala, A ta E.L.F. pošiljajo k nam?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users