Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#881 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 October 2006 - 05:17 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 6. 10. 2006 - 16:52) View Post

bom mela dele še tega smile.gif
ej soncihka, tista alverde jojoba za okol oči, k si jo kupm, a bi jo lohk uporabljala zvečer za po celm obrazu, ker je vrjetn bl mastna, zjutri pa tf pod pudr >?

Alverde jojoba je praviloma krema za celoten obraz. Lahko jo mažeš samo okoli oči, lahko po celem obrazu, lahko si mažeš roke z njo ... smile.gif Po želji.
TF bi verjetno bila bolj primerna, ker ni tako mastna krema. Jojoba je precej mastna in ti utegne biti preveč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#882 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 06 October 2006 - 07:40 PM

sam če mam suho kožo, niso pol primerne bl mastne kreme ? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#883 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 October 2006 - 07:10 AM

Če imaš suho kožo, so primerne bolj mastne kreme. Zakaj pa ne?
Aja, šele zdaj sem porajtala.
Jojoba je precej mastna. In kot taka ti utegne biti preveč mastna (ta je res za ekstremno suho kožo). Zdaj je pa odvisno od suhosti tvoje kože. Ali je tako suha, da se že lušči, ali pa je nekje suha do normalna.
Priporočala bi ti pa tudi omega 3 maščobne kisline, ki bodo kožo hranile od znotraj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#884 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 07 October 2006 - 10:33 AM

ohmy.gif , nene, koža se mi ne lušč smile.gif

• 0

#885 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 October 2006 - 11:39 AM

Pol še pa ni kritično. wink.gif
  • 0

#886 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 07 October 2006 - 12:05 PM

potem mam suho do normalno + mešano kožo (ogrci na nosu) laugh.gif
  • 0

#887 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 07 October 2006 - 12:19 PM

Imam vprašanje v zvezi z Lancomovim pudrom Teint Idole, ki ga je Jenna ocenila z odlično. Napisala je, da je (bil) puder odličen. Zdaj naj bi namreč prenovili kolekcijo in odtenki naj ne bi bili več isti. Zanima me, če je puder, razen tega, da so odtenki drugačni, enak prejšnjemu? Našla sem namreč odtenek, ki mi ustreza, pa bi rada vedela, če je puder še vedno tako dober.

Jenna ali kdorkoli drug?
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#888 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17619 posts

Posted 07 October 2006 - 03:13 PM

QUOTE(MateYa @ 6. 10. 2006 - 14:36) View Post

Dobila sem že kar nekaj idej o dobrih pudrih, vendar pa me še vedno bašejo odtenki... cry.gif Nikakor ne najdem res svetlega skoraj belega odtenka cry.gif

Ve katera za tako svetel odtenek?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#889 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 10 October 2006 - 12:47 PM

Živjo!!
No jz sem se zdj odločila da bom kupila en puder od Max Factorja. Izbiram pa med Colour adpat in Lasting performance. Pa me zanima keri se vam zdi bolši???

Lp
  • 0

#890 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 October 2006 - 01:10 PM

QUOTE(ninaa @ 10. 10. 2006 - 13:47) View Post

Živjo!!
No jz sem se zdj odločila da bom kupila en puder od Max Factorja. Izbiram pa med Colour adpat in Lasting performance. Pa me zanima keri se vam zdi bolši???

Lp

Color Adapt je bolj lahek puder,matira kožo,srednje prekriven,sploh,če nimaš dost nepravilnosti na koži,je idealen. Medtem,ko je lasting performance bolj prekriven ampak tud bolj kremast -sam ni pa zdj to tko 'težk' da bi bil videz maskast,sploh ne-tud zlo fajn puder,mogoče za zimo bolš.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#891 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 10 October 2006 - 01:50 PM

Hvala rea za odgovor...
alora se bom odločila za lasting performance k mam kar nekaj nepravilnosti...
  • 0

#892 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 12 October 2006 - 06:59 PM

mene pa zanima kašn vm je kj puder wonder finish, ma katera odtenk ivory ? smile.gif

• 0

#893 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 October 2006 - 07:11 PM

jaz imam tega. meni ta puder rahlo izsušuje kožo. imam pa suho do normalno zdaj pozimi in poleti mešano.
ta odtenek je precej svetel ampak se kar solidno zlije s poltjo.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#894 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 12 October 2006 - 07:23 PM

ja jz mam isto normalno do suho kožo, a pa daš kremo pod puder ? a slučajno veš, če je ta puder K ?
  • 0

#895 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 October 2006 - 07:28 PM

dam kremo pod puder amapak vseeno izsuši kožo čez čas. mislim, da ni komedogen, je pa že ocenjen.

ocena
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#896 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 12 October 2006 - 08:20 PM

aha

sam še to me zanima, zanč sm kupila recmo DMM pudr, k sm ga u drogeriji probala, pa je bil ok odtenk, doma pa se mi ful ne zlije z barvo kože down.gif rolleyes.gif
a wonder finish se lepo zlije ? ni kj rozast alpa oranžkast? ker jz mam bl nekak rumenkasto polt hmm.gif
da nov še ta neuporabn postov ermm.gif
  • 0

#897 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2006 - 10:29 AM

QUOTE(MateYa @ 7. 10. 2006 - 16:13) View Post
QUOTE(MateYa @ 6. 10. 2006 - 14:36) View Post

Dobila sem že kar nekaj idej o dobrih pudrih, vendar pa me še vedno bašejo odtenki... cry.gif Nikakor ne najdem res svetlega skoraj belega odtenka cry.gif

Ve katera za tako svetel odtenek?

Ja, Stendhal ima super svetel puder - bo stoposto dovolj svetel, dobi se ga pa v Y (baje), pa v Esteli v Hali A - tam sem ga sprobala jaz, pa imam sama uber svetlo kožo in je bil odtenek kar pravšnji. Sestavin ne poznam, tako da kej več niti ne morem reči, stane okoli 7k.

Svetli so še zg. omenjeni Lancome Teint Idole, Chanel ima svetle odtenke, Isadora (meni sicer še vedno kar pretemni), MUF (pudri so baje sestavinsko tudi super), Gosh, medtem ko mi Diorjevi vlečejo na rumeno. Ostalih se trenutno ne spomnem več točno, sem sama pred kakim mesecem in pol pregledala vse možne pudre, sem iskala takega ki bi dobro matiral (ga nisem našla).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#898 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 13 October 2006 - 01:02 PM

dons sm probala ta pudr wonder finish in sm ponovno razočarana, ne ful, sam sm cry.gif

ta najsvetlejši ivory odtenek mi je pretmn rolleyes.gif
  • 0

#899 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 October 2006 - 01:26 PM

O, mislim, da mam tega jst tud. Men je pa glih prav, pa ful se mi dopade ker je bol tako slabo prekriven- tako malo mi uravna ta osnovni ten kože, ekvalizira, kak naj rečem, ampak vseen pusti tak fajn, naraven look. Kože mi ne izsušuje, pa mam kar občutljivo in suho. Drži pa, da si ponavadi pred nanosom pudra namažem z eno mastno kremo, včasih pa kar s tf fluidom. Aja, pa ful dolgo drži, malo se ga ponuca, ker je tako tekoč. Skratka, meni je kul:lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#900 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 13 October 2006 - 01:45 PM

men je drgač po teksturi pa use fajn, sam mi je še preoranžen, pa čeprov sploh ni hmm.gif , bi rabla še bl belkastga cry.gif

mah, čist sm že obupala, dva sm si dele kupila, pa oba najsvetlej, pa mi nista dost svetla cry.gif
problem je še u tem, ker sm jz ponavad res tok pink u faco, sj zjutri ne, sam pol popoldan, da sploh ne morm pudra normalno zberat, potlej use prodajalke misljo, kok mam temnejš polt k u resnic, k če pa tko gledam, mam ponekod skor belkasto, razn na čelu je bl taka mal zlatkasta al nevem točn kašna ermm.gif

kera ve še za kšn res svetu pudr ? ker enga bi mela, ampak nom še več dnarja stran zmetala cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users