Jump to content

Photo

Laki za nohte

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#881 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 January 2012 - 03:21 PM

thumbup.gif Skoraj vsi so mi všeč!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#882 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2012 - 03:27 PM

Včeraj sem bila v trgovini KIKO in sem iskala tistega plavega lepotca (335) ki ga je enkrat pokazala PurePosion in ga ni bilo. A je bil kaka limited edition? sad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 22 January 2012 - 03:47 PM

sad.gif Ne, je bil čisto običajna serija. Mislim, da sem ga celo prejšnjo soboto videla v Trstu. hmm.gif
  • 0

#884 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 January 2012 - 04:15 PM

Tisti črn "saten"lak je čudovit!!!! ohmy.gif cry.gif
  • 0

#885 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2012 - 05:44 PM

Joj mogoče sem jaz slepa, ampak v Torri, tam ko imajo vse KIKO lake, takoj na začetku desno, tega ni bilo. Naslednji teden grem itak v Palmanovo, tam je tudi Kiko, bom še tam pogledala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 22 January 2012 - 05:47 PM

Ja, jaz sem bila tudi v Torri. biggrin.gif Bila sta celo dva modra ful podobna in sem hotela kolegici pokazat, katerega imam, pa nisem uspela pogruntat.
  • 0

#887 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2012 - 05:51 PM

HM laugh.gif Ok, dopuščam možnost da jaz nisem videla, ampak sem 2x pogledala vse tri police barv. LOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#888 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 January 2012 - 06:14 PM

Kaj se je pravzaprav zgodilo s tem Kikotom? Pri nas so ga imeli včasih v Douglasu, vem, da je bila kozmetika višjega cenovnega razreda, vsaj tako imam v spominu, potem so vse znižali in ga po hitrem postopku skenslali in sem nanj prvič po tem naletela v Palmanovi, ampak s ful nižjimi cenami in kolikor zdej gledam je Kiko ful poceni in predvsem kar se tiče lakov zelo popularen. huh.gif
  • 0

#889 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2012 - 06:19 PM

Kiko je poceni, ni ni znano da je bil včasih višjega cenovnega razreda. hmm.gif Morda zgolj pri nas? laugh.gif
Kiko ponavadi ne prodajajo v drogerijah ampak imaj KIKO svojo trgovinico, kjer prodajajo samo to. V Torri je, Palmanovi,... je kar razširjen po ITA. Meni osebno ful odbijajoča znamka, sem danes prvič vstopila notri, ker sem iskala tisti lak.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 22 January 2012 - 06:37 PM

Meni so super njihovi laki in puder v kamnu, ker je dovolj svetel zame. Nazadnje sem si nabavila dva, da ga imam na rezervo. biggrin.gif So pa lake precej podražili. Pol leta nazaj so bili 2.50 €, zdaj so 3.90 € ohmy.gif
  • 0

#891 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2012 - 12:37 AM

Essence Nail Art podlak je zanič! Sem sprobala z njim tri različne znamke lakov, s katerimi imam dobre izkušnje
glede sušenja. S tem podlakom (ki sem ga namazala res na tanko) se tudi po 15ih minutah niti en lak ni posušil!
Odsvetujem nakup, bljak.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#892 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 January 2012 - 12:57 PM

Pohvalila bi Maybelline Mini Colorama, ki se zelo fajn nanaša in mi (brez nadlaka) drži najmanj štiri dni, kar je zame izjemno dosti.

Trenutno preizkušam Catrice, kjer mi ne ustreza njihova ščetka. Onemogoča precizne robove, kar mi je zelo pomembno, glede na to, da ne lakiram celotnega nohta po širini. O obstojnosti še ne morem govorit. Je sedaj drugi dan.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#893 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 January 2012 - 01:10 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 1. 2012 - 0:37) View Post

Essence Nail Art podlak je zanič!

Probaj Better Than Gel Nails Top (oz. Base) Sealer. Jaz imam nadlak a ga uporabljam tudi kot podlak (mislim, da neke strašne razlike v sestavinah sploh ni). Meni je všeč, ker je precej tekoč in se ga da tanko namazat, kot nadlak se pa tudi dobro obnese. Meni je všeč v glavnem.
  • 0

#894 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2012 - 01:18 PM

Opažaš kakšno razliko v trdoti nohtov ali kakršno koli razliko? Ga kupim, ko pridem do njega, hvala!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#895 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2012 - 01:39 PM

Jaz bom pa malo skritizirala NADLAK (isto Essence Nail Art).

Zakaj za vraga se suši pol ure? Lak se posuši v nekaj minutah, to pa pol ure. OBUP. Prva streklenička ni bila taka, kot imam v spominu, zato sem ga ponovno nabavila. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#896 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2012 - 01:40 PM

Meni se pa posuši ZELO hitro. Ö
Morda so kaj spremenili formulo? Jaz sem kupila pred kratkim enega na zalogo in znorim,
če bo res drugačen.

• 0

#897 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 January 2012 - 03:29 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 1. 2012 - 13:18) View Post

Opažaš kakšno razliko v trdoti nohtov ali kakršno koli razliko? Ga kupim, ko pridem do njega, hvala!

Hm, to pa ne vem, mislim, nimam lih problemov s trdoto nohtov. A ti boš zdaj mela svoje? woot.gif
  • 0

#898 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 28 January 2012 - 03:40 PM

IPB Image IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#899 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 28 January 2012 - 09:17 PM

QUOTE(Kinky @ 24. 1. 2012 - 13:39) View Post

Jaz bom pa malo skritizirala NADLAK (isto Essence Nail Art).

Zakaj za vraga se suši pol ure? Lak se posuši v nekaj minutah, to pa pol ure. OBUP. Prva streklenička ni bila taka, kot imam v spominu, zato sem ga ponovno nabavila. huh.gif

Jaz sem si ga tudi zdaj prvič kupila, nisem pa ga še probala. Upam, da se ne bo res izkazal za napačen nakup. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#900 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 January 2012 - 09:38 PM

Novi Catrice laki (in nov čopič woot.gif )
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

IPB Image
Več pa tukaj
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users