Laki za nohte
Posted 22 January 2012 - 03:21 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 January 2012 - 03:27 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 January 2012 - 03:47 PM

Posted 22 January 2012 - 04:15 PM

Posted 22 January 2012 - 05:44 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 January 2012 - 05:47 PM

Posted 22 January 2012 - 05:51 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 January 2012 - 06:14 PM

Posted 22 January 2012 - 06:19 PM

Kiko ponavadi ne prodajajo v drogerijah ampak imaj KIKO svojo trgovinico, kjer prodajajo samo to. V Torri je, Palmanovi,... je kar razširjen po ITA. Meni osebno ful odbijajoča znamka, sem danes prvič vstopila notri, ker sem iskala tisti lak.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 January 2012 - 06:37 PM

Posted 24 January 2012 - 12:37 AM
Essence Nail Art podlak je zanič! Sem sprobala z njim tri različne znamke lakov, s katerimi imam dobre izkušnje
glede sušenja. S tem podlakom (ki sem ga namazala res na tanko) se tudi po 15ih minutah niti en lak ni posušil!
Odsvetujem nakup, bljak.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 January 2012 - 12:57 PM
Trenutno preizkušam Catrice, kjer mi ne ustreza njihova ščetka. Onemogoča precizne robove, kar mi je zelo pomembno, glede na to, da ne lakiram celotnega nohta po širini. O obstojnosti še ne morem govorit. Je sedaj drugi dan.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 January 2012 - 01:10 PM
Essence Nail Art podlak je zanič!
Probaj Better Than Gel Nails Top (oz. Base) Sealer. Jaz imam nadlak a ga uporabljam tudi kot podlak (mislim, da neke strašne razlike v sestavinah sploh ni). Meni je všeč, ker je precej tekoč in se ga da tanko namazat, kot nadlak se pa tudi dobro obnese. Meni je všeč v glavnem.
Posted 24 January 2012 - 01:18 PM
Opažaš kakšno razliko v trdoti nohtov ali kakršno koli razliko? Ga kupim, ko pridem do njega, hvala!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 January 2012 - 01:39 PM
Zakaj za vraga se suši pol ure? Lak se posuši v nekaj minutah, to pa pol ure. OBUP. Prva streklenička ni bila taka, kot imam v spominu, zato sem ga ponovno nabavila.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 January 2012 - 01:40 PM
Meni se pa posuši ZELO hitro. Ö
Morda so kaj spremenili formulo? Jaz sem kupila pred kratkim enega na zalogo in znorim,
če bo res drugačen.
Posted 28 January 2012 - 03:40 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2012 - 09:17 PM
Jaz bom pa malo skritizirala NADLAK (isto Essence Nail Art).
Zakaj za vraga se suši pol ure? Lak se posuši v nekaj minutah, to pa pol ure. OBUP. Prva streklenička ni bila taka, kot imam v spominu, zato sem ga ponovno nabavila.

Jaz sem si ga tudi zdaj prvič kupila, nisem pa ga še probala. Upam, da se ne bo res izkazal za napačen nakup.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users