Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#881 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 December 2012 - 12:33 AM

Ja!!! :P

• 0
Viens, reste ici!

#882 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85947 posts

Posted 13 December 2012 - 12:35 AM

:lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#883 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 December 2012 - 03:48 PM

:D

Jaz sem napisala skromen seznam, spomnila bi se lahko 20ih stvari, ki jih potrebujem/bi jih imela (blender, narocnine na revije, bamboo pad, objektiv...) ampak bi mi bilo na bad dobivat take stvari, dokler nimam sama sredstev da v istem/podobnem znesku obdarujem. Sva si pa s fantom napisala seznama, pa da je treba zbrat 1 stvar iz seznama, ampak se tega preprosto ne bom mogla drzat. Mi je cisto 'premalo' in neosebno dat recimo samo racunalniksko misko. Zaenkrat sem mu zasila toslc za trdi disk, na tak nacin, kot sem lani delala mobi toslce.

toslc1.jpg

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#884 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2012 - 03:55 PM

Midva sva tudi napisala seznam, 5 stvari, jaz sem njemu izbrala 2 stvari :) On mi bo najbrž tudi, ali 3.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#885 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 13 December 2012 - 06:14 PM

Jaz pa imam letos dejansko problem, da nimam kakšne posebne želje, oz. nisem v tej smeri dosti razmišljala. Mami sem danes poslala link, da bi imela planer za 2013 od Coelhota. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#886 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 December 2012 - 10:36 AM

H&M ima ful lušten travel kit. V zimskih vzorcih (v modro belih barvah) dobiš toaletno torbico, nogavice in sleeping mask. :woot: Meni se zdi ful dobra ideja. Stane pa 10€.

• 0

#887 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 December 2012 - 06:02 PM

Ma kdo kako dobro idejo, kaj naj nesem za skrivno darilce v službo? Kao za do 5 € (mi ni problem, če je malo več), pa ne sme bit za jest, pa za oba spola primerno? :)

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#888 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2012 - 06:11 PM

Manjša verzija karitejeve kreme za roke od L'Occitane-a.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#889 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 14 December 2012 - 06:24 PM

Bon za kino se mi zdi tudi fajn, če seveda nisi proti bonom. :) Krema je sicer super, ampak se mi vseeno ne zdi ravno primerna za vsakega moškega.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#890 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 December 2012 - 06:37 PM

Jaz sem na take stvari ponavadi vedno prinesla kakšno šalco za čaj/kavo.

• 0

After all this time?

Always.

#891 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 December 2012 - 06:59 PM

letos dobim nov ruzak za potovanja, brat si želi nov ruzak za vsakdan (bomo skombinirali, da vsak nekaj prispeva pa izkoristili popust na Mercator Pika kartici, meni bo preostanek verjetno fant prispeval). starša dobita, kar rabita od kozmetike. fantu sem prinesla začimbe in čaj pa ful kul darilca za njegove otroke.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#892 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 15 December 2012 - 01:16 AM

Jaz sem na take stvari ponavadi vedno prinesla kakšno šalco za čaj/kavo.

:yes:

• 0

#893 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16819 posts

Posted 15 December 2012 - 09:31 AM

A mi da ena idejo kaj naj poleg vrečke piškotov podarim osebkom moškega spola?

Zgolj malenkost...

Ženske dobijo baleino zvezdico za kopel (žajfa).

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#894 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 16 December 2012 - 01:28 PM

Sam ena prigoda: v eni moji bivši službi (delala sem v pisarni velike firme) smo imeli božička in smo približno tri tedne prej že začeli zbirati darila (vsak je prinesel eno darilo, bilo nas je skoraj 70). In en utrganc je že na začetku prinesel ogromno škatlo, kamor je zavil zmrznjene sarme, ki so potem do zabave čakale na srečnega dobitnika. Povedal je samo par ljudem, ni pa povedal, katera škatla je njegova...

:mad2:

:hooray:

• 0

#895 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 December 2012 - 01:34 PM

• 0

#896 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 December 2012 - 08:11 PM

Brat bo dobil: knjigo od Slasha, čokolado, čaj.

Njegova punca: film The Notebook (ker smo vsi malo zaljubljeni v Ryana :D), čaj, kuglo iz Lusha

Prijateljice: knjige in iz Lusha kakšno malenkost, kuglo ali masažno ploščico

Fant: en pulover (ampak ne vem kam naj ga grem iskat, ker ima rad samo Celio), mogoče bi vzela Abercrombie & Finch (KJE se KUPI?)  :surrender:

Jaz sem po pomoti odkrila svoje darilo, medtem ko sem pospravljala. :D Dobim blender.  :w00t2:  :w00t2:

Drugače se mi zdi pa zelo praktično, da se pove, kaj se rabi/kaj bi rad imel. Sicer tukaj ni elementa presenečenja (ki je pri meni bilo v večini negativno, haha).  :evilgrin:

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#897 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 December 2012 - 08:24 PM

Jaz sem sajka obdarovala za rojstni dan in božič skupaj in mu poklonila brisačo za fitnes in vinjeto. -_-

Doma bojo dobili grelnik vode in še vsak kakšno malenkost.

Prijateljice bodo dobile kakšno random zabavno reč ali pa nič. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#898 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 December 2012 - 08:26 PM

ali pa nič. 

Tudi pri meni je še v igri ta opcija. :D

Pa domači piškoti, se ve. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#899 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 16 December 2012 - 08:29 PM

Jaz sem po pomoti odkrila svoje darilo, medtem ko sem pospravljala. :w00t2:  :w00t2:

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#900 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 December 2012 - 08:48 PM

Haha, kul :-)
Jaz kljub seznamu upam na kaksno mini presenecenje. :-)
Sem pa tudi jaz letos prepovedala sladkarije in ves cuker.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users