Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#881 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 June 2007 - 08:01 PM

QUOTE(MateYa @ 29. 6. 2007 - 20:07) View Post

Bi mi kdo vedel našteti vse L'occitane pilinge ZA OBRAZ? Hvala!

at your service wink.gif

IPB Image
piling za obraz jabolko mandelj

IPB Image
zelo nežna piling maska za obraz

IPB Image
čistilna glina za obraz

IPB Image
piling za sijočo polt Immortelle

IPB Image
piling za obraz z lubjem divjega brina

Mislim, da samo medena kolekcija nima pilinga.

Danes sem ob nakupu darila za mamiko dobila v dar 150 ml bio medenega tonika za obraz v spreju - imajo spet akcijo Prijatelj poletja, pri kateri ob nakupu dveh označenih izdelkov dobite ta tonik.

Imajo pa spet nekaj izdelkov znižanih: losjon za roke oljka, krema za prhanje s karitejem (vonj citronke in sivke se mi zdi), Immortelle piling in labelo, ostalega se ne spomnim.

Nova je maska za lase (za suhe lase zaradi zunanjih vplivov) s tremi eteričnimi olji - geranija, sivka in angelika - sem dobila tester, bom poročala.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#882 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 29 June 2007 - 08:17 PM

Ooo, hvala! wub.gif Nisem si mislila, da se boš tko potrudla!!

Praviš, da si dobila ono bio šprico za obraz? Poročaj nujno! Jaz sem jo gledala zadnjič ... so se mi oke kar svetile, ker je mel tko dobre sestavine! Pa sem razmišljala o nakupu, ampak ... Cena je grozna, če bi bilo tega 200 mL, bi še šlo, tako pa ... NAAT down.gif
Kateri izdelki so pa označeni?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#883 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2007 - 08:19 PM

Špela, a si mela kdaj kero od teh 4 krem? Če si mela kero, lah mal opišš prosim!
Jaz se odločam med temi 6imi kremami in nimam pojma za kero se nej odločm,a mi lah predlagaš?

IPB Image
OpisSUMMER
Vlažilna krema, ki jo uporabite vsako jutro. V njej so združene koristne lastnosti in idealne sestavine za normalno in suho kožo: karitejevo maslo, vitamina A in E, sončnično olje, pomirjajoči izvleček iz lipovih cvetov in kompleks izvlečkov gabeza, repinca in sladiča, ki gladi kožo. Lahka krema, ki se lepo maže in hitro vpije v kožo. Z naravnimi mineralnimi in rastlinskimi filtri SPF 15, ki varujejo kožo pred škodljivim sončnim sevanjem.

IPB Image
Opis
Krema združuje vse dobre lastnosti dnevne kreme za obraz, dodana ji je še zaščita pred soncem s faktorjem SPF 15. Oljčno olje AOC hrani in uravnoveša kožo, izvleček iz oljčnih listov deluje proti prostim radikalom, mehča in krepi kožo. Krema se hitro in popolnoma vpije. Vsak dan jo nanesite na obraz, vrat in dekolte.

IPB Image
Zaščitni losjon je lahka in osvežujoča negovalna formula, zasnovana z mikrokapsulami bio eteričnega olja immortelle/suhocvetnice - za podaljšano delovanje. Vsebuje vitamina A in E za obnavljanje povrhnjice in proti prostim radikalom. Losjon vsebuje tudi rastlinski kompleks (izvlečki bršljana, sončnic in riževih zrn), ki deluje proti negativnim učinkom onesnaženja ter UVA in UVB sončne filtre za zaščito kože pred sončnim sevanjem. Koža je bolj gladka, čvrsta, poživljena in mehka ter zaščitena pred agresivnimi zunanjimi dejavniki. Njena mladostnost je podaljšana.

IPB Image
Zaščitni losjon učinkovito deluje proti vsem vsakodnevnim znakom staranja kože: gubam, izgubi čvrstosti, utrujeni in medli polti ter pigmentnim madežem. Negovalna formula je zasnovana z visoko koncentriranim eteričnim oljem immortelle/suhocvetnice, ki intenzivno deluje proti gubam ter učvrščuje in obnavlja kožo. Zaščitni losjon vsebuje tudi visok zaščitni faktor SPF40/PA+++ za zaščito kože pred škodljivim UVB in UVA sevanjem, ki povzroča njeno prezgodnje staranje in pigmentne madeže. Negovalna formula vsebuje rastlinski kompleks z izvlečkom bele murve, za poenoteno polt brez madežev. Koža je vidno bolj gladka in zaščitena pred bodočimi znaki staranja. Polt je sveža in enakomerna.

IPB Image
Koncentrat mladosti je obogaten z negovalnim kompleksom divjega brina (očiščuje in poživlja), brezovim sokom (poživlja in krepi) in izvlečkom bukovih popkov (gladi in deluje proti gubam).
Koncentrat mladosti je krema za vsakodnevno nego obraza, ki vašo kožo:
- primerno navlaži*, za takojšen občutek sproščenosti,
- okrepi in zaščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki,
- zagotavlja učinkovito delovanje proti gubam in drobnim gubicam.
Koža je navlažena*, sproščena in obnovljena. Gube so zmanjšane. Uporabljajte zjutraj in zvečer, nanesite na čisto kožo obraza.

IPB Image
Gel proti utrujeni koži je obogaten z očiščevalnim in poživljajočim kompleksom divjega brina, macesnovim izvlečkom (obnavlja in poživlja utrujeno polt), karitejevim oljem (hrani) in tapiokinim pudrom (matira). Svež in nemasten gel nemudoma:
- osveži in navlaži* kožo,
- jo zaščiti pred neugodnimi zunanjimi dejavniki,
- se bori proti znakom utrujenosti,
- poživi polt in jo matira.
Koža je prožna, sproščena in brez neprijetnega leska. Obraz takoj deluje bolj sproščeno, polt pa sveža in zdravo sijoča.
Nanesite zjutraj in/ali zvečer na čist obraz.

p.s. Dons sm v eni reviji vidla za nego moške kože neko pomlajevalno kremo al kako so jo označl, pa že 1x prej sm tud zasledila že v reviji od l'occitana neko kremo za moške, k so jo fuuul dobr opisali. Je bla kdaj kaka za moške tu ocenjena? Če kera ve ... hvala
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#884 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 29 June 2007 - 08:24 PM

zdej sta me pa našli ... smile.gif

Rea, okoli tiste kremice za moške, koncentrat mladosti, moj dečko jo zelo hvali (mu jo še moram kupit nekoč smile.gif), ocenjena pa še ni bla tu, se mi zdi. ga bom probala prepričat, da jo oceni. smile.gif

tule si prebreta, kateri izdelki so označeni: http://www.loccitane...x?c=2&l=2&s=620 wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#885 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2007 - 08:47 PM

Evo, špela, sm že sama prečekirala njihovo stran in si ogledala prijatelje poletja. Ker mam za izkoristit bon in sm tkoaltko hotla kupt kako kremo, me zanima če si mela kdaj tiste 4 zgoraj ti? Če si, dj plis povej kera je bolša- na kožo&sestavinah.
Hsul, dj jo oceni! huh.gif Me full mika in sm v dilemi al bi kupla kero od krem al tvoj koncentrat mladosti!
Hvala!

• 0

#886 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 30 June 2007 - 11:55 AM

Rea:

uporabljala sem karitejevo in oljčno kremo za obraz s spf. Bolj mi je ustrezala karitejeva, mi je bila mazljivejša, lažje vpijajoča in nasploh sem imela boljši občutek po mazanju z njo. Po oljčni sem čez čas začenjala bit nekam belkasto-rumenkasta v ksiht (verjetno zaradi rahle rumenkaste obarvanosti kreme in počasnejšega vpijanja), karitejeva pa se mi je v drugi sezoni začela svaljkati med mazanjem in sem imela potem obraz poln belih pikic. Na sestavine pa se niti tok več ne oziram - bolj se zanašam na občutek na koži pri uporabi.
Immortelle kolekcije nisem nikoli uporabljala, o koncentratu mladosti ti bo pa več Hsul napisal - mi je obljubil, da bo. smile.gif

• 0

#887 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 30 June 2007 - 02:14 PM

Hvala, no!
A tale vlažilna krema k sm jo nalimala je ubistvu karitejeva al kaj?

• 0

#888 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 01 July 2007 - 01:04 PM

QUOTE(rea @ 30. 6. 2007 - 15:14) View Post

A tale vlažilna krema k sm jo nalimala je ubistvu karitejeva al kaj?

da. v srebrni tubi je karitejeva.

• 0

#889 Polonček*

Polonček*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 04 July 2007 - 12:10 PM

Lep pozdrav!
Stara sem 16 let in imam tudi sama skoliozo. Na žalost je do odkritja prišlo komaj pred nekaj meseci, saj bi me morali na to, da imam ukivljeno hrbtenico opozorit že na sistematskih pregledih. Zanima me, če se kljub temu, da vrjetno ne bom več kaj dosti zrastla, da hrbtenico z vajami spet postaviti na pravi položaj? Steznik mi je namreč zelo neprijeten za nosit. rolleyes.gif [font=Comic Sans Ms]
[size=7]

Bila sem namreč že v Valdoltri in so mi predpisali steznik ter mnogo vaj za krepitev mišic. Hodim tudi na fizioterapije. Imam pa tudi posledično zaradi skolioze, rotacijo prsnega koša. Pa me zanima, če se ta postavi na svoje mesto, ko se hrbtenica zravna? Če kdo ve kaj o tem, se mu vnaprej zahvaljujem za odgovor.[font=Comic Sans Ms][size=7]
  • 0

#890 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 04 July 2007 - 05:55 PM

hej,

glede na starost je mal moznosti, da bos se kej hudo zrastla - hrbtenice se torej ne bo vec dal popravit z vajami/steznikom, moras pa delat vaje za krepitev mišic, da se stanje ne poslabša.

glede na to, da se ne da hrbtenice po naravni poti zravnat, pomoje tud bl švoh kaže kar se tiče rotacije.

še mal ot: sm glih penila danes med probavanjem srajčk k je use nekej čudn padal čez hrbet zarad kifoze. jupi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#891 Polonček*

Polonček*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 05 July 2007 - 09:05 AM

Hvala za odgovor! Imaš tudi sama skoliozo, Zlobica? Mene je strah, da bi se mi čez nekaj let to poslabšalo, ker zaenkrat me ne moti ravno. Sicer me boli, ko se zravnam, vendar ni prehudo. Ker ko vidim vse te slike na internetu, me kar postane strah. Misliš, da se mi lahko stanje tako poslabša, da bom morala enkrat na operacijo?
Hvala še enkrat smile.gif
  • 0

#892 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 07 July 2007 - 08:39 AM

jaz sem pa si pred kakima dvema letoma zlomla levo ključnico, ki se mi je potem narobe zarasla. in pojavla se je skolioza na levi strani hrbtenice. kak hudo je blo ne vem, ampak je moglo bit kr precej, ker ko sem nardila predklon in se od strani pogledala v ogledalo sem bla ko notredamski zvonar. sad.gif
potem so me dali pač na te vaje, na korektivno telovadbo.

doma sem delala te vaje, pogosto sem se kr med vsakodnevnimi opravili spomnila da se morem zravnat in hrbtenica je bla vedno manj ukrviljena. sicer mi je pa ortoped rekel, da krivina v celoti ne bo nikoli izginila.

ko se zdaj tak pogledam v ogledalo, tisti "pukl" definitivno ni več taki kot je bil! biggrin.gif kolko se je vse skupaj spremenilo pa ne vem, ker ko sem bila nazadnje na pregledu v centru za korektivno telovadbo, sem naletela na eno tečno zdravnico, ki mi je govorila samo o tem kako sem "mehka" in kako bom pri dvajsetih strašno debela. in potem mi je težila še o tem, da ona pa ni taka kot jaz, pa je že dva otroka rodila ipd... rolleyes.gif
torej po ovinkih mi je govorila, da sem zavaljena kot prašič. rolleyes.gif

in ne da bi se hvalila, ampak sem vse prej kot to!!!!!! rolleyes.gif ženska je bla pa itq shirana...
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#893 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 08 July 2007 - 02:02 PM

Storm, me prav čudi (ampak sem vesela zate smile.gif ), da se ti je stanje izboljšalo, ampak meni je bilo s strani osebne zdravnice rečeno, da se ti z vajami samo mišice okrepijo, grba na hrbtu pa nič zmanjša. Koliko časa pa je bilo potrebno, da so bili rezultati vidni, več let, ali gre za leto, 2 leti?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#894 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 08 July 2007 - 03:12 PM

2 leti.
ampak mogoče se je izboljšalo zato, ker sem končala 1. letnik, torej sem stara nekaj čez 15 let in sem v preteklih dveh letih še malo zrasla. in če sem se skušala držat zravnano in delala vaje za hrbtenico je logično, da me je rast malo raztegnila in zravnala laugh.gif
kot sem rekla, baje se pa 100% zravnalo ne bo nikoli. to mi je ortoped povedal. in tud on je bil navdušen nad izboljšavo. wink.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#895 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 08 July 2007 - 06:10 PM

QUOTE(Polonček* @ 5. 7. 2007 - 10:05) View Post

Hvala za odgovor! Imaš tudi sama skoliozo, Zlobica? Mene je strah, da bi se mi čez nekaj let to poslabšalo, ker zaenkrat me ne moti ravno. Sicer me boli, ko se zravnam, vendar ni prehudo. Ker ko vidim vse te slike na internetu, me kar postane strah. Misliš, da se mi lahko stanje tako poslabša, da bom morala enkrat na operacijo?
Hvala še enkrat smile.gif

imam, ja. sej ce bos delala vaje al pa se s ksnim sportom ukvarjala (tek, plavanje) pol ne bo krize ... bl je problem, ce cele dneve sedis pa se nc ne gibas. cim vec vadit/migat, pa te nima pomoje nc skrbet wink.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#896 Polonček*

Polonček*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 11 July 2007 - 06:51 PM

aha:) najlepša hvala za vaša mnenja. Sprva sem si delala večje skrbi glede tega, zdaj pa sem se že nekako navadla. Kaj pa menite glede kiropraktike in podobnih reči? Nekaterio pravijo, da pomaga. hmm.gif
  • 0

#897 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 12 July 2007 - 04:47 PM

hja, pri takih zadevah moreš bit pa previden (predvsem pri izbiri kiropraktika) ... pr skoliozi ti pomoje ne more nč pomagat, ker ti tud s silo ne more prestavt hrbtenice (ker jo pač mišice vežejo tko, kukr je + organi ...). kšn pa tud na urgenci pristane ... pomoje se ti ne splača riskirat, no, ker je zadeva, tud če jo izvaja strokovnjak, zelo neprijetna.
  • 0

#898 Polonček*

Polonček*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 12 July 2007 - 06:20 PM

aha, hvala. Sem bla pa pri enemu privat fizioterapevtu, ki je tudi sicer precej poznan, in je rekel, da je zravnal hrbtenico že kar nekaj ljudem. Pač s posebno tehniko. Rekel je, da mi sicer ne more 100 % zagotovit uspešnost, ampak proba pa lahko ne. Bomo vidli, itak pridem na vrsto komaj septembra, pa še to samoplačniško, če ne bi prišla februarja. ermm.gif
  • 0

#899 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 12 July 2007 - 06:31 PM

jah, js bi prej povprašala, pri komu mu je to uspelo pa se pol mal s tistim pomenila (sam tega najbrz ne bos zvedla, k so podatki o 'pacientih -kukr vem - zaupni). js sm tud hodila na neke 'simulacije' mišic pa ovo pa ono ... nč efektra, stan vržen čas pa denar. kukr čš, no.
  • 0

#900 Polonček*

Polonček*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 12 July 2007 - 06:53 PM

Ja ja razumem. Saj pravim, probala bom ne, če bo kaj boljše bo, če nebo nebo ne. Pač vseeno se bom še naprej ukvarjala s športom, pa je ne. Bomo vidli... kolko stopinj pa maš ti krivino?
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users