Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#881 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 17 June 2009 - 02:44 PM

NYX
Cupcake Gloss

IPB Image

• 0

#882 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 June 2009 - 03:05 PM

^^Haha, kjut. biggrin.gif Kako pa to dejansko zgleda si pa ne znam predstavljat.
  • 0

#883 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 17 June 2009 - 03:17 PM

QUOTE(Baby @ 17. 6. 2009 - 15:44) View Post

NYX
Cupcake Gloss

IPB Image

Ta 2. mam jst sam da je drug odtenek/flavor (spodnji del je roza). To tok diši, da bi kr pojedu. wacko.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#884 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 June 2009 - 04:45 PM

IPB ImageIPB Image

Clarins Instant Sun Light

3. blusher bo moj. happy.gif

IPB ImageIPB Image

IPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#885 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 17 June 2009 - 04:56 PM

YSL ma men zmer tok lepe senčke. sleep.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#886 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 June 2009 - 05:44 PM

Guerlain je dolgocajtn za popizdit, v paleti je zanimiv samo turkizen odtenek, ostali trije pa tud če jih ne bi blo, se pomoje neb noben sekiru. Totalno mlačni, neizvirni, vsekakor ne za živahen poletni MU.

Ob Clarinsu se mi tudi drema, mal so že tečni s temi tubičnimi glossi, so si po odtenkih zlo podobni. Edino spodnja dva blusherja izgledata pogojno zanimiva, ampak jaz se itak ne blusham.

Za YSL pa lahko rečem samo wau, res zanimive senčke, sploh za tiste, ki si malo več upajo in res obvladajo ličenje.

Bourjois je sicer tudi zlajnan s temi glossi, ampak jaz se nikoli ne naveličam nude glossov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#887 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2009 - 06:04 PM

Tisti NYX Cupcake glossi - višek neuporabnosti. Ne maram takšnih stvari.

YSL, dokaj interesting. A spet ne toliko, da bi dala malo premoženje.

Clarins, zeeh.

BourJois, 2. in 3. dobra, kakšen kaj mora bit čokoladno rjavi, hehe.

Guerlain - se strinjam z DiLeMo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#888 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 June 2009 - 06:12 PM

Meni sta YSL paletki ful všeč ampak jih nebikupila...pač se dobi podobne odtenke malce ceneje.
Tadrugi Bourjois glos mi je všeč happy.gif
Ostalo je že 300x videno.
  • 0

#889 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 June 2009 - 07:30 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 6. 2009 - 16:44) View Post

Ob Clarinsu se mi tudi drema, mal so že tečni s temi tubičnimi glossi, so si po odtenkih zlo podobni.

Najboljši glossi ever. sleep.gif

• 0

― V. Van Gogh

#890 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 July 2009 - 02:08 PM

lol1.gif
IPB Image
  • 0

#891 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 July 2009 - 03:21 PM

Kaj za hudiča pa je to? Ktera firma - Twilight? Prvič slišim. A to temno modro je gloss? A niso neke knjige oz. zbirka knjig Twilight?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#892 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 02 July 2009 - 03:28 PM

OMFG, kam gre ta svet. cry.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#893 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 July 2009 - 03:37 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 7. 2009 - 16:21) View Post

Kaj za hudiča pa je to? Ktera firma - Twilight? Prvič slišim. A to temno modro je gloss? A niso neke knjige oz. zbirka knjig Twilight?

Jaaa, za vse goreče fenice. laugh.gif Krvavo rdeča šminka - zelo vampirsko.
  • 0

#894 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 08 July 2009 - 09:13 PM

Una paletka YSL senčk z modro na sredini mi je tolk huda, ker točno tako modro iščem

Samo tale Twilight kozmetika je pa še meni goreči fanici 2 mač laugh.gif laugh.gif
  • 0

#895 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 July 2009 - 08:10 AM

Svaka čast laugh.gif

Kaj pa je tisto zaena modra stvar?Maskara?tuš?
  • 0

#896 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 July 2009 - 11:47 AM

No idea, ampak pomoje je kakšna maskara. huh.gif
  • 0

#897 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 July 2009 - 09:13 AM

Farba je lepa, tak glossy, ampak nebikupila biggrin.gif
Mogoče je tudi EL.
  • 0

#898 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 July 2009 - 01:26 PM

Chanel's fall collection
Gondola
IPB Image
IPB Image
Intermezzo
IPB Image

• 0

#899 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2009 - 01:30 PM

Uh, seveda, ker bom kupila lak, ki pride 25eur, kateri je totalno povprečne barve in dobim enako (oz. še bolj) kvalitetnega pri kateri drugi znamki. Razen, če si na čelo prilimam listič "Nosim Chanel lak". woot.gif
Če se že grejo takšne smešno visoke cene, naj vsaj dajo ven tak odtenek, ki se ga bi zdelo MORDA vredno za tako ceno imeti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#900 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 July 2009 - 01:39 PM

Na uradni sliki je meni lep, tak električno vijola. Tle ko je slikan na nohtih, pa ima zelo očiten rdečkasto/rjav pridih, izgleda kot veliko slabša in manj zanimiva verzija Zoya laka v odtenku Anastasia.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users