Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#881 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 May 2008 - 08:51 AM

Bravo, sade. Prav je, da se nisi dala.

Seveda lahko nosiš kakor želiš, tudi gate navrh hlač smile.gif , pač vsak fura svoj stil. Če ti pa še stoji dobro - potem pa sploh ne pomisliš da bi lahko krilo bil to, ali obratno.

Jaz pa sem se spomnila da sem si enkrat probala eno majco, ki si jo kasneje nisem znala sleč - mi je morala prijateljica in prodajalka pomagat. biggrin.gif Tako čudno je bila majica narejena, pa ozka, da je bila kriza. Me je bilo sram. oops.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#882 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 10:11 AM

^^ Sem se že večkrat zafrknila, ker sem po vsej sili hotla oblešt xs (še vedno imam telešček 17-letnice, ja rolleyes.gif). Gor je še šlo, dol malo težje. In tak sem velikokrat obtičela z rokami v luft in majco, ki jih je stiskala ob glavo. Ni šlo ne gor, ne dol. laugh.gif
Prodajalke sicer še nisem klicala, me je pa zato že večkrat mama reševala. Raje zgnijem v tisti pozi, kot da prodajalko pokličem ohmy.gif laugh.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#883 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2008 - 01:35 PM

^^ Parkrat sem že kaj natrgala zaradi tega. oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#884 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2008 - 01:50 PM

Pol smo pa vse iste buče.
Jz sm zanč v trstu probaval kopalke in jih nism znala zavezat- zg. del. Pa se je fnt smeju k je vidu kako jih mam zavezane in mi povedu praviln način, jz sm se mu pa posmehvala češ da kaj pa on ve kr tm en bebčk pač k se na kopalke spozna, yeah laugh.gif
sva šla stavt za 10 eur, da on nima prou in da tko k sm jih jz zavezala da pa je prou. Pa sm prodajalko poklicala pa prašala in me je ful čudn gledala laugh.gif huh.gif
Fnt je pa že medaljo v roki držal, lol.
Sam me ni blo nč sram happy.gif not

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#885 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 June 2008 - 05:18 PM

Cel tedn že iščem moj komplet senčil in vse čopiče in kremo za obraz in ni blo tega nikej v hiši za najdet. preišče celo kopalnico, celo sobo, bratovo sobo, dnevno, na koncu se lotim še wcja in kuhinje in tega zlomka nikjer. prej pa iščem atijovo kozmetično torbico, ker sm mogla nekej za fanta pogledat in glej ga zlomka not vse te moje stvari ohmy.gif laugh.gif očitno se ati nekej mazou laugh.gif haha laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#886 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 June 2008 - 09:26 PM

danes K. ugotovi, da so nama 20€ preveč knjižili na račun od toplic in spiše reklamacijo. ne gre toliko za keš sam, kot za to, da dejansko nisva bla midva koristnika omenjene storitve. in dobi odgovor, naj posreduje točni naslov, da bo dobil ta keš povrnjen po pošti (mislim, a to sploh še kdo dela?!)- prvi val huronskega smeha .... drugi pa, ko sem vidla, kdo je odgovor podpisal - dobesedno: Nataša Kampuš. laugh.gif vgl greva za ta keš v četrtek v Romeo na koktejl. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#887 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 June 2008 - 12:14 PM

Je že par dni stara...
Šla sem v top shop v emporiumu in vidla eno fajno oblekco. Seveda niso imeli moje cifre in se mi prijazna prodajlaka ponudi da mi jo pripeljejo iz Domžal in da me bodo poklicali čez ene dva dni.
doma se učim, ko mi zazvoni telefon z eno neznano stacionarno cifro. Se javim in mi začne govorit ena ženska neki o top shopu in sem bila zihr da je Š. ker me včasih kliče in zajebava, sploh če je cifra k je nimam v imeniku pa še delala je svoje čase v top shopu(mislim te prodaje po tv-ju). V glavnem jaz mrtvo hladno rečem, ne me zajebavat Š. In una ženksa neki govori da ne zajebava in če nisem bla dons v emporiumu....v glavnem skor sem se v tla pogreznila in jo prosila če mi lah pove kdaj ne dela, da bom takrat prišla probat oblekco. laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#888 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 08 June 2008 - 03:03 PM

Joj, meni se je isto zgodilo. Ko me frendica kliče, vedno spači glas pa reče npr. da hoče gospo K al pa kaj podobnega. In zadnjič ena ženska kliče in je mela ful smešen glas in sem mislila, da je tista frendica. IN je bil najin pogovor nekak takšen:
Ona: A lahko dobim gospo K, prosim.
Jaz: Ja itak, kero pa hočeš, mlajšo al starejšo?
O: ja nevem, tisto, ki se bolj spozna na čiščenje.
J(mislila, sem da me zajebava, ker ful ne rada čistim karkoli): Jaa valda, pol sem pa to kar jaz!
O: No, pa bi vseeno rada gospo K.
J: Ja, v kuhni je, pa se mi je ne da it iskat.
O: A pa se je res ne da dobit zdej?
J: Pa ne me zajebavat no, itak d se je ne da.
O: Aha, kdaj se jo bo pa dalo?
J (poštekam, da to pač ni frendica): Ja ne bi vedla, res pokličte kasnej, prosim.
O: Ja, mogoče. Adijo.

Meni se je uboga ženska kar smilila, samo jaz sem resno mislila, da je frendica. oops.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#889 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 June 2008 - 05:23 PM

Z nekom sva si v enem tednu pisanja poslala skoraj 1000 sporočil ohmy.gif huh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#890 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 01:09 PM

Obesila perilo.
KI SE JE OPRALO ŽE VČERAJ ZVEČER.

closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#891 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 June 2008 - 01:36 PM

a to je norost dneva? jst velikrat obesim perilo, ki je bilo čez noč v stroju...
  • 0

#892 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 June 2008 - 01:41 PM

Še dobro da nista cimri od Adriane biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#893 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 June 2008 - 01:44 PM

ja pa če dam prat preden grem spat... mende ne bom ob 2h zjutrej se zbujala pa šla perila obešat biggrin.gif
  • 0

#894 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2008 - 02:13 PM

QUOTE(Frčica @ 9. 6. 2008 - 14:41) View Post

Še dobro da nista cimri od Adriane biggrin.gif
Bog požegnaj, ja! closedeyes.gif Bi s epa sigurno dobor razumeli s partnerico od stanodajalca. Bi vam ratalo glih 2 stroja na teden nardit, ko bi tako čakali en ana drugo. hihi

Sama nujno obesim perilo, čimprej ko lahko. V bistvu sploh ne delam stroja, če vem, da bom dolgo zdoma. Čez noč, no way! ohmy.gif Se tako zmečka v bobnu, da moram pol peglat. To se mi zdi pa čista potrata časa in pomanjkanje organizacije closedeyes.gif
Perilo obesim tako, da se speglano posuši. Le kakšne srajce/delikatne zadeve peglam, ker tu ne moreš nič.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 09 June 2008 - 03:34 PM

Jaz tudi takoj obesim, drugače je vse zmečkano. ermm.gif Sem pa našla rešitev za krizne situacije (ko na primer zaspim ali kaj podobnega oops.gif): dam perilo še enkrat na program za spiranje in centrifugo in se tako rešim zmečkanosti. smile.gif

Edit: Aja, pod norost včerajšnjega dne pa spada tudi moj polet čez balanco fantovega novega kolesa. oops.gif Je rekel, da tako elegantnega poleta/padca pa še ni videl. laugh.gif Še čudno, da sem ostala cela (kolikor toliko). Sicer sem se pa glede tega že spovedala v Spovednici. oops.gif oops.gif
  • 0

#896 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 June 2008 - 03:42 PM

Jst pa perilo "stepem" (tako kot takrat, ko stepaš recimo prt). Se vse lepo zravna. Pa tudi gravitacija naredi svoje. Potem pa samo lepo zložim in to je to. Nič zmečkanega - vse ravno.
  • 0

#897 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 03:43 PM

Ne ne, jaz sem pozabila - zame je to nedopustno. closedeyes.gif Jaz takoj nemudoma obesim, ker nočem, da se pajsa notri v pralnem. Probam pa večino stvari tudi jaz obesiti tako, da je posušeno kot speglano.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 09 June 2008 - 04:25 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 6. 2008 - 16:42) View Post

Jst pa perilo "stepem" (tako kot takrat, ko stepaš recimo prt). Se vse lepo zravna. Pa tudi gravitacija naredi svoje. Potem pa samo lepo zložim in to je to. Nič zmečkanega - vse ravno.

Saj jaz ga tudi stepem ... ko ga vzamem iz pralnega stroja. tongue.gif
  • 0

#899 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 June 2008 - 03:07 PM

Imam veliko listkov tako nametanih povsod. Piše gor npr. Zgo, Geo, krema za roke ... Med šolo vedno pišem navodila, kaj moram še vse postoriti, ker imam sicer strah, da kaj pozabim. In včeraj enega takega vidim na polici, odprem in piše ful na veliko FREE BLOWJOB laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Ne vem, kje sem to staknila, res ne. Sumim sošolca laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#900 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 10 June 2008 - 04:53 PM

Danes smo imeli športni dan. In tisto, si lahko izbiral kam boš šel. Sem šla na rolanje. OK, sem spelala dan brez padca ali kakšne druge poškodbe.Se potem peljem domov s rolerji pa sem tak padla, da svet še ni vidu tega. In to 2x. >Dobesedno zložila sem se...in zdaj me vse boli... xD štor jaz
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users