Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 10 August 2009 - 10:50 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 August 2009 - 11:44 AM

Lahko samo prosim vprašam kak točno se reče tej kremi od neutrogene če veš, kr zdaj že iščem kakih 10 minut pa ne najdem(razn face washa! :lol
Matilda, sej kot nočno nisem misla uporabljat kreme ampak tist ko ma Paula pod AHA in BHA exfoliators .. evo tu sem napisala kaj bi uporabljala..
http://www2.cudovita...showtopic=16676 - zadnje štiri izdelke.
Posted 10 August 2009 - 12:14 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 August 2009 - 02:02 PM
Paulin BHA je dobesedno kot tista UHU lepila, ki smo jih uporabljali v začetnih razredih OŠ. Učinka pa ni.
Podgana, se tole dobi pri nas?
Drugače ti pa, nutella, priporočam, da najprej probaš s kremami, ki se prodajajo v SLO.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 August 2009 - 02:05 PM
Posted 10 August 2009 - 02:56 PM
Ja, za gel pravim. Liquid je najbrž kot tonik.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 August 2009 - 05:45 PM
Liquid je kot tonik, ja. Gela zlepa ne porabiš, to gre pa kar hitro. Losjon je komedogen. Je pa res bv to naročat. Stane okoli 15€, poštnina pa še enkrat toliko.
Posted 18 August 2009 - 11:32 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 August 2009 - 01:23 PM
Ker meni se dejansko čez puder ne vidi, kr mam take vijolično modre podkožne ciste v ki so vedno bolj napete - vedno bolj boleče in potem ko umivam obraz včasih kr poknejo in ven pride ogromno krvi in gnoja. Sliši se ogabno, tudi je. Imam jih že čez celi obraz (lica) in me tudi zelo boli. Zato vem da morem nekaj naret.
In niso le leta, moja ati in mami sta oba mela grozno kožo, foter ma še zdaj hrbet v polomu. Amapk ok, njemu glih dol visi. Mama ma cel brazgotinast obraz.
Posted 18 August 2009 - 01:26 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 August 2009 - 01:54 PM

Posted 18 August 2009 - 01:58 PM
Posted 18 August 2009 - 03:39 PM

Dejansko EDINA stvar na celem svetu ki meni pomaga je SONCE in nič drugega.
Da bi pa hodla v solarij pa ne ... me je preveč strah posledic.
Posted 18 August 2009 - 03:45 PM

Posted 18 August 2009 - 05:09 PM
Ja, ampak jaz zdaj jemljem že tretjo tablico Diane35, se mi nebi moglo že vsaj malo poznat?

Dejansko EDINA stvar na celem svetu ki meni pomaga je SONCE in nič drugega.
Da bi pa hodla v solarij pa ne ... me je preveč strah posledic.
Meni se je poznalo šele nekje po 4. tablici. Ne obupat

Posted 18 August 2009 - 05:37 PM
Posted 18 August 2009 - 09:10 PM

Posted 18 August 2009 - 09:35 PM
Posted 18 August 2009 - 09:51 PM
Ene pol leta nazaj sem ji zrihtala par tubic Skinorena, pa nabavila sem ji dober gel za umivanje obraza, pa piling in čistilno masko in od takrat se ji je koža zihr izboljšala za 50%. Vsako jutro in večer uporabi čistilni gel in Skinoren, vsak večer pa tudi nežen piling in čistilno masko. Najprej sem mislila, da bosta piling in maska vsak večer preagresivna, ampak se je izkazalo, da nista. Nežen piling rabi vsak večer zaradi Skinorena, ker povzroča hitrejše luščenje povrhnjice, vsakodnevna maska pa ji fajn sproti suši mozolje. Kot maska se pri njej daleč najbolje obnese Logona lavaerde glina v prahu, ki se jo sproti za vsako uporabo meša z vodo. Zanimivo pri tej maski je, da res ful potegne nečistoče iz kože in lepo posuši mozolje, ampak ob enem ne izsušuje celotne kože. Jaz jo tudi včasih uporabljam in je koža po njej ful mehka in nič izsušena, potegne pa mi ven svašta. Verjetno sestrična še kar nekaj let ne bo imela čist normalne kože, ampak pomoje se da s pravimi izdelki zadeve zelo omilit. Fora je pa na žalost ta, da skoraj ni dveh ljudi, ki bi jima ustrezala čisto enaka konbinacija zadev, zato je treba ponavadi kar dolgo preizkušat in kombinirat stvari med seboj.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users