Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#881 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 October 2007 - 11:18 AM

Dilema, meni se zdi, da imajo namesto te zdaj Lovely lettuce oz. nekaj podobnega.
  • 0

#882 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 October 2007 - 04:15 PM

DiLeMa, Staff of Life & Love Lettuce je eno in isto. wink.gif
Goddess, tisti puterček, ki ga je Crna omenjala za tuširat, se imenuje Almond Butter in diši že, samo meni je izsuševal kožo, tako, da se ga po enem nakupu izogibam. Se pa strinjam z eve, da je Aqua Mirabilis res zakon. Ne menjam več pilinga za telo! wink.gif Full dober mi je bil še Olive Branch gel za tuširanje - je tako nežen, da sem ga uporabljala kar za umivanje obraza.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#883 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2007 - 04:51 PM

Meni je Skinny Dip bil dober za tuširanje.
Tukaj je še moja ocena.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#884 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 25 October 2007 - 06:04 PM

A je kera že imela Angels on Bare Skin? Sestavine niso slabe, ampak mene bolj zanima učinek. biggrin.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#885 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 October 2007 - 08:22 AM

Ni mi ratal pridt v Lush cry.gif , upam da bom lahko šla v ponedeljek (če bo hotel kdo z mano v LJ).
  • 0

• Guests

Posted 26 October 2007 - 09:06 AM

QUOTE(TASH @ 25. 10. 2007 - 19:04) View Post

A je kera že imela Angels on Bare Skin? Sestavine niso slabe, ampak mene bolj zanima učinek. biggrin.gif

Js, sm ga kupla en loncek in je se zdaj prakticno nedotaknjen, ker mi je bil premasten. Mislim, saj to je milo, ampak je prav malo hranino zraven, mas lepo kozo in vse pol, sam je bolj za suh kozo, men pa ni pasalo.
  • 0

#887 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 October 2007 - 05:51 PM

Jaz sem danes tudi imela precejšnjo željo priti do Lusha, pa je bila Ljubljana natrpana. Nikjer, ampak čisto nikjer ni bilo parkingov. Jebiga, če ne bodo ustanovili net trgovine, bodo pač izgubili eno stranko. Na živce mi gre, da moram plačati kakšne 3€, da sploh pridem do njih. Raje dam poštarju ta denar.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#888 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 29 October 2007 - 05:25 PM

Men je pa ravno po trgovini fajn šnofat pa vohat smile.gif

(a šnofat pa vohat slučajno pomeni isto?) hmm.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#889 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 October 2007 - 05:27 PM

Ne. smile.gif Šnofat pomeni brskat, vohat pa vonjat. biggrin.gif
  • 0

#890 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 29 October 2007 - 07:37 PM

Je katera že vprašala prodajalke, kdaj bodo začeli prodajati božično-novoletne paketke-darila?

(okej, vem, da v božičnem času, ampak morda pa se zmigajo kaj dost prej....)
Mene zelo mikajo milo Bob in Snowcake, pa Christmas angel kopel, pa....ah, miljon želja.
  • 0

#891 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 29 October 2007 - 08:29 PM

Danes je šla moja prijateljica, zame u Lush in mi je kupila masažno ploščico Soft Coeur. Sicer jo dobim šele naslednji teden, ker se šele takrat spet vidiva. HWH maske pa nimajo, jo dobijo čez 10 dni.
  • 0

#892 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 October 2007 - 08:32 PM

QUOTE(izabela @ 26. 10. 2007 - 9:06) View Post

Js, sm ga kupla en loncek in je se zdaj prakticno nedotaknjen, ker mi je bil premasten. Mislim, saj to je milo, ampak je prav malo hranino zraven, mas lepo kozo in vse pol, sam je bolj za suh kozo, men pa ni pasalo.

Sem kupila, ker me je prodajalka prepričala, sem hotla Herbalism, ampak sem na koncu vseeno vzela Angels on Bare Skin. Sama imam mešano kožo (T predel masten, ostalo normalno do suho) in sem čist navdušena nad temle, kožo mam očiščeno in zelo mehko. Bom pa naslednjič poskusla še Herbalism.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#893 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 03 November 2007 - 02:05 PM

Ne vem če je bilo že kje omenjeno, ampak vseeno. Ima katera izkušnje z Lush kanami? Mama si je včeraj kupila rjavo in mi je ful hecno, ker je trdna kot kamen tongue.gif. Mogoče bi poizkusila s črno, ampak ne vem če bi prijela, ker sem se zdaj kakšno leto redno barvala z rdečo kano.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#894 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 03 November 2007 - 08:51 PM

Meni ta maska- Stuff Of Life nic ne pomaga. Sem cev loncek spraznila, koža p je se skos obup. rolleyes.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#895 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 November 2007 - 10:02 PM

Kolk časa pa si jo uporabljala ?
  • 0

#896 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 November 2007 - 10:04 PM

QUOTE(Sanies @ 3. 11. 2007 - 20:51) View Post

Meni ta maska- Stuff Of Life nic ne pomaga. Sem cev loncek spraznila, koža p je se skos obup. rolleyes.gif

Meni je to ena izmed najboljših mask ever!
Edina, ki ko si jo sperem (ne vem če potegne ven ogrce?) vglavnem po maski ni vidna ta črna nadloga v porah. Koža je ful lepa, gladka, mehka mmm.
Sanies, mogoče si preveč pričakovala od maske. Meni se zdi smisel maske glih to, zdaj pričakovat, da se ti ne bojo več mozolji delali, je malo pretirano pomoje.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#897 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 03 November 2007 - 11:28 PM

Ja kr dolg, tok da sm spraznla ceu lonček.
Ah, sej sm se zdele spomnla, kura, laugh.gif , da je pomojm to, ker uporabljam en komedogen korektor.
Sicer je p res, ja, da potegne ven ogrce. Vsaj meni. Podobno kot pri uni Garniejovi.
  • 0

#898 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 November 2007 - 11:38 PM

Sanies, verjetno je pa res od korektorja.

Katera Garnierova ? woot.gif
  • 0

#899 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 04 November 2007 - 10:28 AM

Jasej, skor 100%, da je zarad tega. Sam mam tok suho kožo, p rabim neki mastnga. Sam tale je na nesreco se komedogen.
Erm, lala°, ona, iz kumar, iz gline semizdi. Sej je blo ze dost govora o njej.
  • 0

#900 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 November 2007 - 02:16 PM

Aa že vem kera. smile.gif Hvala.

Bi pa tudi jaz rada probala Love lettuce iz Lusha. Kaj ve katera, če je trenunto na zalogi ?
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users