Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#881 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 August 2007 - 09:22 AM

Šla sem v mesto s kolesom, z mamo in sestro, mama je tudi porivala en voziček z dojenčkom, ki pa začuda ni bil od sestre, ampak od nje. Okolica je bla ful čudna, zamegljena, nejasna in taka, da sem bila še jaz totalno otopela. S kolesom sem se odpeljala proti parku, kjer sem srečala sošolca iz OŠ, ki ga nisem vidla že ene 6, 7 let. Pogovarjala sva se kot najboljša kolega in ko sva hodila do parka, je blo vse spremenjeno, bli so neki predeli, kjer je blo vse zanemarjeno in je naokoli mrgolelo vse polno čudakov in nevarnega folka. Tam sta na nekem betonskem kvadru sedela ena znanca z otrokom v naročju, oba ful čudna, steklenega pogleda, zadrogirana in totalno neodzivna. Ko sva se usedla k reki, sva se neki časa pogovarjala, nakar pridejo trije tipi in eden od njih začne tega mojga frenda ful otipavat in tko, prav posilit ga je hotu, ostali so se pa ful smejali in sva jim komaj pobegnila. Jaz vmes nikjer nisem našla kontracepcijskih tabletk in je zagrabil takšen strah, da se mi je kr mešalo, nakar sem ugotovila, da jih že ves čas držim v rokah. Potem sva šla pa nekam v eno stanovanje, ki je bilo mešanica dejanskega podstrešja v babičini hiši in naše spalnice. Ulegla sva se na posteljo in gledaja TV (tko čist prijateljsko in na izi) nakar uleti ful folka, med drugim tudi moj fant. Začela se je taka totalno razuzdana fešta, spet so bli vsi taki, ko da so totalno zdrogirani in neprištevni, moj fant je tam ful plesal sred sobe z eno blondo in kr naenkrat sta se začela pred vsemi ošlatovat (on se sploh ni zmenu zame) in prav sexat, mene je pa skor kap, bla sm totalno šokirana, kr na bruhanje mi je šlo, drugi pa, ko da sploh nič ni. Sam enkrat vmes me je fant tak privoščljivo pogledal in to je blo vse. Midva s frendom totalno v šoku, drugi pa ko roboti, totalno brez razuma in čist poblazneli. Potem sm js hotla it domov in sm želela fotra poklicat, da pride po mene (je ful deževalo) in nisem mela cifre, jo je pa imel moj fant in mi je na noben način ni hotel dat. Pol ne vem točno kako se je končalo, sem pa šla še h kolegici domov vedrit, ki je mela okrog vratu ful zategnjen tak debel, usnjen pas za v hlače. So bile izredno doživete sanje z ogromno podrobnostmi, ki jih nise opisovala, ker bi blo preveč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#882 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 17 August 2007 - 07:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 8. 2007 - 10:22) View Post

ki je mela okrog vratu ful zategnjen tak debel, usnjen pas za v hlače.

Polulala se bom, prisežem! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#883 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 August 2007 - 09:35 AM

Sanjala sm, da sm mela neko službo, kjer sem mogla hodit ob rekah in pregledovat, če plava slučajno noter kšna smet al pa truplo. Sm prišla do ene reke, in tam je stala ena majhna trafika, noter je bil pa Harry Potter in je prodajal sladkarije, in jst sm se tko z njim malo pogovarjala, in potem sm hotla it, in mi je on začel neki govorit, da ne smem še it kr bo lihkar začelo deževat al neki takega, in jst sm se ga ful ustašla in sm šla hitro v helikopter (ki se je prikazal iz nič) in odletela, ampak na pol poti sm ugotovila, da sm mela sabo kup sladkarij iz trafike in da nisem plačala, in sm hotla it nazaj, ampak je blo že prepozno, kr smo bli že sredi naliva. Konca se ne spomnem dobro, ampak je blo neki v tropskem gozdu, sm okraševala neko drevo al neki takega.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#884 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2007 - 07:56 AM

Da sem zamudila na koncert Il Divo. Potem se končno primajem do dvorane in kaj vidim - samo enih 15 ljudi je na koncertu. smile.gif Gas v prvo vrsto. Več se pa žal ne spomnem! wallbash.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#885 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 August 2007 - 10:13 AM

Sinoči se mi je sanjalo, da sma na neki zabavi, z Johnny Deppom ležala na travniku, na dekici in se pogovarjala.
Kar naprej mi je poskušal ukrast poljub. Izmikala sem se in mislila na fanta, ki ga bom s svojim dejanjem prizadela.

Niti v sanjah ne grešim! angel1.gif No, včasih... blush2.gif amapk so še zmeraj le sanje!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#886 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 August 2007 - 09:43 PM

Jst sm pa lih danes sanjala, da sm hodla z enim groznim tipom - pritlikav in okrogel, postrižen na kahlo z blond in temno rjavimi prameni, emo izgleda (črno odet, zloben in z EL na debelo obrobljen pogled). Jst sm bla v sanjah ful v tega bebca in sva bla oh in slploh blazno zaljubljena in sva razmišljala že o poroki! Ime mu je blo pa Gustav.

Zjutraj ko sm se zbudila, sm bla še tko par sekund prepričana, da sva si s preljubim Gustavom usojena, potem sm se spomnla na mojega pravega fanta, prišla k pameti in se konkretno zgrozila. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#887 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 August 2007 - 10:23 PM

Sanjal se mi je, da sem na Skrivnostnem otoku (Lost) in sem hotela pobegnit unim "drugim", ker so nas hotel pobit. Sawyer in še dva (se jih ne spomnim, ker sem se preveč na Sawyerja koncentrirala) sta čakala v zasedi, jst pa sm bežala. Pršla sm do ograje...pol sm pa kr Kate vidla k pleza po ograji do neke hoste...takrat so pa že drugi prišli s puškami.

Ma kr neki no.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#888 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 25 August 2007 - 07:39 AM

Prvo smo bli sz družino na enm čis neznanm otoku in sm se kopal.Pol je pa to preraslo da je biu kot nek cšod...in je nbiu čis zravn otoka raba en mejhn otočk...klih tojšn da je bla ta cšod stavba postavlena.In se js pač v naši sobi kllih odpravlam nekam pa pride moja sestra gor...kao neka vodička...pa reče....bestika te čaka spodi...pa js nek časa sam gledam pa grem dol in tko res ona spodi...pa tko pride do mene (ona namreč ni šla sz nami....nevem zkj)pa reče...pejt z mano zjle domu...pa jst...nmorem...pa ona...preveč te pogrešam pa dolgčas je...rposm pšpejt...pol se men ulijejo souze in ona še kr prosi nej grem sz njo...js nism vedla kaj naredt zrt tega sm pol rekla : lej js sm sm pršla sam zart tega da si odpočijem od v sega skup....dobr veš da mam že usega preveč...ONA: ma ja sej vem ampk useen pejt sz mano domu...nakon sm se pa ppč še znašla da sm plavala u enm zalivčku na rabu pa tko pol plavam...nasadim na prvega in drugega ježa v deno dlan...pol plavam...nasadim na ježa v rit...plavam pa še enga v levo dlan...pa prplava mim bestika...pa tko jst če so oni tut tuki...pa ona...ja da so ja...in greve z vode po enig skori sklahah pa tko prideve v tist naselje kjer oni žvijo in greve tko pa pšrideve do enih visokih modrih apartmaju pa mi reče nej sam mal počakam...pa jst pač ostanem na meestu ona gre pa v en aparta...in notr so ble 4 osebe...(šla je not szr tega ker ma ene prjatle notr) ena babi,njena prjatčlca in njen brt in njen oči...pa tko pridem še jst...pa prpele svojo prjatlco (jst sm si jo skuh predstavlala neki tazga k js d je)pa tko...to je miša...miša to je meta...in pol smo se neki menle....

pol se pa ne spomnem već
  • 0

#889 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 27 August 2007 - 10:08 AM

Uf danes je bla konkretna mora. S fantom sma šla v neko čudno stavbo, kot nekakšen zapor. Tam me je nek človek odvlekel v klet. Ko sem se ga rešla sem prišla do neke sobe z balkonom in ko sem pogledala čez ograjo, sem videla fanta, ki nepremično leži na travi. Hotla sem poklicat rešilca pa nikakor nisem dobila zveze. Začela sem se dret naj nekdo pokliče rešilca in takrat sem se zbudla. huh.gif
  • 0

#890 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 27 August 2007 - 05:42 PM

Sanjala sem, da sem bila pri Kinky doma. No in mel so dvorec!!!! Jst sem se počutila totalno manjvredno, ko neka sirotica sem bila. In potem...Kinky sleče kopalke, faaaak kakšna izklesana postava, leta in leta treninga, pa ful blont dolge lase, negovane u iber seveda in FUL se je vzvišeno obnašala, prava bič je bla do mene sirotice boge laugh.gif Pa potem je v bazen skočla in se ful šponala tam neki, jst sem pa samo gledla, pa še to - niti za pit mi ni ponudla. Nakonc je pa še pršu njen brat, sem skor skup padla, kakšen model je bil, fuuuuuul hot - potem sem se pa zbudila, šiiiiit. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#891 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 August 2007 - 05:43 PM

Muahahahaha, šit, kake sanje, crkujem ob branju. laugh.gif thumbup.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#892 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 27 August 2007 - 05:48 PM

laugh.gif laugh.gif Pa pozabla sem še oment, da me je brat ful pohotno gledal in se oblizoval in jst se zbudim slap.gif

S Kinky se pa ne več družit, ker je bla nesramna do mene!
  • 0

#893 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 August 2007 - 07:02 PM

ohmy.gif Ooooo, sovražna propaganda!

Sicer je deloma opis mene točen, kot bi se že srečali, pozabila si omeniti moji 2 prečudoviti in popolnoma simetrični breskvici = joški, ter čvrsto rit! biggrin.gif

Če pa pride kdo na obisk v moj 'dvorec' mu lahko garantiram, da bo dobil vsaj kakšen malinovec, če ne že Laškega, razen sirotice Dragice, ki širi laži o meni. tongue.gif smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#894 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 27 August 2007 - 07:04 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 8. 2007 - 20:02) View Post

[size=1]
Sicer je deloma opis mene točen, kot bi se že srečali, pozabila si omeniti moji 2 prečudoviti in popolnoma simetrični breskvici = joški, ter čvrsto rit! biggrin.gif

Sej sem napisala izklesana, itak, da vse to zraven spada. Se pa globoko opravičujem, da nisem posebej omenila jošk in riti.
  • 0

#895 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 August 2007 - 07:28 PM

smile.gif Saj res, vzamem nazaj!

Pa da me ne bo kdo resno jemal, slučajno. wink.gif

• 0

#896 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 August 2007 - 09:05 PM

Zadnjič sem sanjala Jenno & njenega fantiča. Srečal smo se nekje v mestu, jaz cela presenečena vprašam: Jenna ? ohmy.gif In mi ona pokima, ter predstavi fanta. (v mojih sanjah je bil neki čudni: debeli, plešast pa z full velikim nosom, v črni usnjeni jakni - brez majice spodaj - taki gangster je zgledal blink.gif ) Pa ji jaz (pred fantom!? ohmy.gif ) rečem: hallo, kaj maš to nekega ? Jaz sem mislila, da bo lepši. Pol pa mi ona reče: Jah, jaz gledam bolj na karakter, ne toliko na lepoto. biggrin.gif Pol pa sem se zbudila. =)
  • 0

#897 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 August 2007 - 09:34 PM

No men se je pa tole sanjal sicer dva dni nazaj, sam od takrat naprej spim kar z lučjo in zelo slabo. Zadeva je bla pa taka, da sem šla spat in me je sred spanca nekak al predramu al kaj js vem filing, da mi noge ob neki tiščijo. In pol sem kao rekla, kdo je tuki? in dobila odgovor od pokojne babice: " sej sem samo jest, kaj ga pa serješ". Babica je mrtva že tko like 8 let. Js sam tok vem, da je blo grozn, še zdej mi v ušesih odmeva njen glas, tok uživo se spomnim, pa res so ble sanje tko kot, da bi blo resnično. Pa tud to vem, da sem se zadrla k žvina na vs glas, pa me baje kr noben ni slišal!

Zdej me je pa skoz strah spat it, in sem raj kr dolg časa pokonc in gledam tv, al pa na računalniku visim, sam spat nočm it, čeprov sem uiber zaspana.
  • 0

#898 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2007 - 06:09 AM

Včeraj se mi je sanjala cela zgodba.
Sanjala sem, da sem učiteljica in da smo šli učitelji na ekskurzijo na Švedsko. Tam sem spoznala enega kolega, ki je bil učitelj glasbe in si je želel učiti angleščino. Nakar sva se spoznavala in mi je postal zelo všeč in sva postala par. Nakar je bil problem v tem, kako se bom preselila k njemu. Sanjalo se mi je, da je zdaj poleti na Švedskem že prvi sneg in da jaz pa že ne bom v takem mrazu živela. Poleg tega pa sem pravkar prišla z morja in mraza nisem prenašala. On je živel v eni čudoviti soseski s sostanovalci, ki so bili super. No, to se je potem vleklo, nakar sem se zbudila. Vsa razočarana, ker nisem dosanjala do konca.
Vem pa, da je bilo nekaj govora o tem, da bi se on preselil v SLO. smile.gif Zabavno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#899 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 August 2007 - 07:03 AM

LOL @ LaLa biggrin.gif Skor poscala,hehe biggrin.gif

Ma jaz mam pa eno težavo,da sanje skorajda vedno pozabim takoj ko se zbudim. Kako to preprečit?Obstaja kak univerzalni recept? Recimo od danes se spomnim samo delčke...Da sem bla v neki razpadajočći hiši, kjer se je les na nekih koncih stalno žgal, ves čas sem ga morala gasit z vodo, ampak v lesu (na tleh) so bile luknje in potem je teklo v spodnje nadstropje...ves čas me je bilo strah da se bo hiša podrla. Potem nekje vmes odigrata vlogo še moji bivši sošolki in Mr. Bean blink.gif blink.gif , Ki ima vlogo mojega fotra laugh.gif .Pa nekaj brskam po omari z oblačili (od ene izmed bivših sošolk) in nikakor ne najdem neke bele obleke,ki sem si jo zamislila nosit.V hiši je temno in strah me je da se bo sesula sama vase. POtem se zbudim biggrin.gif

Vmes je pa še kup stvari,ki sem jih pozabila.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#900 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26104 posts

Posted 28 August 2007 - 07:14 AM

Jaz sem si tut rekla, da si moram današnje sanje zapomnit...pa nič od tega... Vem da so bili tam: bila teta, njen tip pa njun sinko ter moja babica. Slednja sploh ni pogruntala, da sem jst uletela na sceno. Šlo se je pa o nekih toksinih in gobah (se vid, da se že predolgo učim tele toksikoze).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users