Kaj ste to noč sanjali?
Posted 17 August 2007 - 09:22 AM
Posted 18 August 2007 - 09:35 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 August 2007 - 07:56 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2007 - 10:13 AM
Kar naprej mi je poskušal ukrast poljub. Izmikala sem se in mislila na fanta, ki ga bom s svojim dejanjem prizadela.
Niti v sanjah ne grešim!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 August 2007 - 09:43 PM
Zjutraj ko sm se zbudila, sm bla še tko par sekund prepričana, da sva si s preljubim Gustavom usojena, potem sm se spomnla na mojega pravega fanta, prišla k pameti in se konkretno zgrozila.

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 22 August 2007 - 10:23 PM
Sanjal se mi je, da sem na Skrivnostnem otoku (Lost) in sem hotela pobegnit unim "drugim", ker so nas hotel pobit. Sawyer in še dva (se jih ne spomnim, ker sem se preveč na Sawyerja koncentrirala) sta čakala v zasedi, jst pa sm bežala. Pršla sm do ograje...pol sm pa kr Kate vidla k pleza po ograji do neke hoste...takrat so pa že drugi prišli s puškami.
Ma kr neki no.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 25 August 2007 - 07:39 AM
pol se pa ne spomnem već
Posted 27 August 2007 - 10:08 AM

Posted 27 August 2007 - 05:42 PM

Posted 27 August 2007 - 05:43 PM

Posted 27 August 2007 - 05:48 PM

S Kinky se pa ne več družit, ker je bla nesramna do mene!
Posted 27 August 2007 - 07:02 PM

Sicer je deloma opis mene točen, kot bi se že srečali, pozabila si omeniti moji 2 prečudoviti in popolnoma simetrični breskvici = joški, ter čvrsto rit!

Če pa pride kdo na obisk v moj 'dvorec' mu lahko garantiram, da bo dobil vsaj kakšen malinovec, če ne že Laškega, razen sirotice Dragice, ki širi laži o meni.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 August 2007 - 07:04 PM
[size=1]
Sicer je deloma opis mene točen, kot bi se že srečali, pozabila si omeniti moji 2 prečudoviti in popolnoma simetrični breskvici = joški, ter čvrsto rit!

Sej sem napisala izklesana, itak, da vse to zraven spada. Se pa globoko opravičujem, da nisem posebej omenila jošk in riti.
Posted 27 August 2007 - 07:28 PM

Pa da me ne bo kdo resno jemal, slučajno.

Posted 27 August 2007 - 09:05 PM

Posted 27 August 2007 - 09:34 PM
Zdej me je pa skoz strah spat it, in sem raj kr dolg časa pokonc in gledam tv, al pa na računalniku visim, sam spat nočm it, čeprov sem uiber zaspana.
Posted 28 August 2007 - 06:09 AM
Sanjala sem, da sem učiteljica in da smo šli učitelji na ekskurzijo na Švedsko. Tam sem spoznala enega kolega, ki je bil učitelj glasbe in si je želel učiti angleščino. Nakar sva se spoznavala in mi je postal zelo všeč in sva postala par. Nakar je bil problem v tem, kako se bom preselila k njemu. Sanjalo se mi je, da je zdaj poleti na Švedskem že prvi sneg in da jaz pa že ne bom v takem mrazu živela. Poleg tega pa sem pravkar prišla z morja in mraza nisem prenašala. On je živel v eni čudoviti soseski s sostanovalci, ki so bili super. No, to se je potem vleklo, nakar sem se zbudila. Vsa razočarana, ker nisem dosanjala do konca.
Vem pa, da je bilo nekaj govora o tem, da bi se on preselil v SLO.

Posted 28 August 2007 - 07:03 AM

Ma jaz mam pa eno težavo,da sanje skorajda vedno pozabim takoj ko se zbudim. Kako to preprečit?Obstaja kak univerzalni recept? Recimo od danes se spomnim samo delčke...Da sem bla v neki razpadajočći hiši, kjer se je les na nekih koncih stalno žgal, ves čas sem ga morala gasit z vodo, ampak v lesu (na tleh) so bile luknje in potem je teklo v spodnje nadstropje...ves čas me je bilo strah da se bo hiša podrla. Potem nekje vmes odigrata vlogo še moji bivši sošolki in Mr. Bean

Vmes je pa še kup stvari,ki sem jih pozabila.
Posted 28 August 2007 - 07:14 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users