Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#881 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 February 2008 - 10:54 PM

QUOTE(Coco* @ 27. 2. 2008 - 22:33) View Post

Aaaa nehajte me obravnavat kot debila, no. sad.gif

oprosti, to nikakor ni bil moj namen, hotla sm izpostavt, da v tem primeru kremce najbrž ne bodo pomagale.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#882 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 28 February 2008 - 11:37 AM

Jaz sem uporabljala veliko izdelkov pa mi nobena zadeva ni pomagala tako kot Skinoren (pa ga mažem šele 14 dni).
Najprej sem probala CK in dobila grozen napad mozoljev. Kao čiščenje. My ass čiščenje. Prav grozno je zgledalo. Vsako jutro sem se zbudila vsaj s tremi svežimi mozolji. Ker tudi po štirih mesecih stanje ni bilo nič boljše sem nehala.
Potem sem si ubodla 2% BHA gel od Paule. Sem se mazala ene 14 dni pa ni bilo nobenih sprememb. Ogrcev ni bilo nič manj, stiskali se pa tudi niso lažje. Potem pa sem po enem mesecu dobila grozen napad nekih bunkic po čelu. Kot, da bi mela relief na glavi blink.gif Polno nekakšnih izbočenih ogrcev. OK, sem si rekla, čiščenje... laugh.gif Po še dveh mesecih je bilo stanje samo še hujše. Sem vrgla puško v koruzo in si kupila...
Diacneal. Najprej se mi je zdel super. Če sem se namazala zvečer sem se zjutraj zbudila s ful bolj spočito in napeto kožo. To pa je bilo približno vse, kar je dal od sebe. Tistih gora po čelu mi ni pozdravil, mozolji so nastajali, fleki pa ostali. Sem po dveh mesecih nehala in vzela Skinoren, ki je pravi blagoslov. Že 14 dni nimam niti enega novega mozolja.
Naj še omenim, da se mi je po vseh teh izdelkih koža ful luščila, po S. pa se mi ne pretirano.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#883 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 28 February 2008 - 11:54 AM

Jaz sem mela tudi full mozoljev po obrazu, ampak samo po zunanjih delih lic, pa sem sprva začela s Cleanance K, ni za en drek nič pomagalo, le še hujše je bilo. Potem sem si šla po Skinoren. Uporabljala sem ga 6 tednov, pa si še zdaj nisem prav na jasnem glede te kreme. Vsakič ko sem dala gor me je močno peklo, ampak tudi pomagalo in mi ščistilo te podkožne mozolje. Ko sem nehala pa je bila koža ful izsušena. Zdaj sem spet začela s Cleanance K, ki se mi zdi malo bolj masta, pa se mi zdi da je ok.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#884 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 28 February 2008 - 12:51 PM

Jaz sem pa malo zasrala glede Skinorena, predpisan mi je bil aprila lansko leto, samo ena tubica, ki sem jo nekaj časa uporabljala, potem pa nehala, ker se je bližalo poletje. Preobčutljivostnih reakcij nisem imela, enkrat v jeseni sem ga začela spet nucat, pa potem spet ne... pomojem sem presledke delala, ker mi ni baš veliko pomagal. Pa medlo me je tudi, da sem se dostikrat zbudila z ful mastnim čelom - baje je Skinoren dosti masten. Tk da še zdej si nisem čist na jasnem, a mi je kaj pomagal ali ne. ermm.gif
Mi je pa te tubice že zmanjkalo, nove pa mi zdravnica ne bi predpisala, ker je že zadnjič rekla, da je itak normalno za moja leta. mad.gif ...meni se ne zdi normalno...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#885 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 February 2008 - 12:58 PM

QUOTE(Matilda @ 28. 2. 2008 - 12:51) View Post

Jaz sem pa malo zasrala glede Skinorena, predpisan mi je bil aprila lansko leto, samo ena tubica, ki sem jo nekaj časa uporabljala, potem pa nehala, ker se je bližalo poletje. Preobčutljivostnih reakcij nisem imela, enkrat v jeseni sem ga začela spet nucat, pa potem spet ne... pomojem sem presledke delala, ker mi ni baš veliko pomagal. Pa medlo me je tudi, da sem se dostikrat zbudila z ful mastnim čelom - baje je Skinoren dosti masten. Tk da še zdej si nisem čist na jasnem, a mi je kaj pomagal ali ne. ermm.gif
Mi je pa te tubice že zmanjkalo, nove pa mi zdravnica ne bi predpisala, ker je že zadnjič rekla, da je itak normalno za moja leta. mad.gif ...meni se ne zdi normalno...

Joj, ko bi take tepu no. Ja jaz sem pa 23, kak bi šele mogl men pizdit, da sem prestara za te probleme.
Pač Skinoren ali Avene Klenance K uporablajte skoz, drugače ni rezultatov( to je blo ze 100 x omenjeno). Jaz imam oboje, samo ne uporabljam jih skupaj oz. hkrati. Tenutno uporablajm samo Avene Klenance K in nimam več problemov. Seveda sem se pa tudi nehala prčkat po koži, kar je pa bil verjetno največji vzrok za moje probleme oops.gif .
  • 0

#886 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 29 February 2008 - 06:56 PM

Ja jaz sem tud v puberteti mela kožo gladko kot dojenček ritko, zdaj pr 21 pa se moji koži včasih čisto zmeša. Sicer pa ni čudno, ko sem dvakrat nehala jemat KT (po nehanju jemanja jih maš itak povsod) ... Nazadnje pa je mojo kožo pokvarila uporaba ene premastne kreme iz visoke firme L Occitane, sicer namenjeno vsem tipom kože.

Drugače pa meni takrat, ko mam napad aken, najbolje, najhitreje in najbolj učinkovito pomaga dobra kozmetičarka, ker niti nisem pretirano nagnjena niti nimam trdovratnih aken ; pa imam nato čisto in gladko kožo tudi pol leta. Težko namreč najdem neko učinkovito kremo.
  • 0

#887 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 March 2008 - 01:36 PM

Meni najbolj pomaga Differin. Jaz bi za Differin ubijala, ker je res zlata tekočina. Sem uporabljala skinoren (skoraj pol leta) mi ni nič pomagal, sem uporabljala Avene Clenance K (štiri mesece) mi ni nič pomagalo. Differin pa mi je kožo res spucal. Ok, imam tu in tam še kak mozoljček ampak je stanje 120% boljše. Zdaj pa mi ga je zmanjkalo in se že nekaj mesecev ne mažem z njim in hop, že imam zamašene pore na čelu. Bom šla spet po recept in v avstrijo po njega. Ma tut na konec sveta grem, ker je res 10/10!
  • 0
Viens, reste ici!

#888 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 01 March 2008 - 03:53 PM

Res je. Differin je enkraten. Meni je tudi zelo lepo spucal kožo. Kar malo me je strah kaj bo zdaj ko ga ne bom več uporabljala saj mi gre proti koncu.
  • 0

#889 Bubble

Bubble

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 10 March 2008 - 07:10 PM

Oilaa! Nova sm kle..in me zanima.. smile.gif Štejem šele 14 let in me zanima,
kako nego bi js mogla met..

Zdej pr men je tko; en dan je koža dokaj ok, pol nasledn dan pa izbruh.. blink.gif Tko d
neki cajta sm uporablala Normaderm pa je blo dokaj ok;zanašam se na kreme iz lekarne.

Pr men je bl kritično čelo pa pol še kdaj okol ustnc pa okol nosa-ne zmerej.

Zdej plis če ma kaka nasvet dobr k mam dost teh mozolev.. hmm.gif tongue.gif

Tnxxx usem za odgovore!!

Mejte se fajn!! thumbup.gif
  • 0

#890 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 March 2008 - 08:25 PM

Pri štirinajstih so mozolji najverjetneje posledica hormonov, kar je treba bol ko ne počakat, da mine. Lahko jih samo sproti "uničuješ", nastajanje novih boš pa težko preprečla.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#891 Bubble

Bubble

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 10 March 2008 - 08:38 PM

vem d je to posledica sm k se ne da usaj mal omilt tega?
  • 0

#892 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 10 March 2008 - 08:40 PM

Pa Normaderm, zagotovo dolgoročno ne bo pripomogel k lepši koži. Kolikor je meni znano je poden od podna in vsebuje kar veliko alkohola. Sploh ne zaupaj preveč t.i. lekarniškim kremam wink.gif
Rabiš predvsem nekaj nežnega za čiščenje obraza (gel ali kakšno penico), kakšno kremico (ne vem kakšno kožo imaš, če imaš mastno potem bo krema odveč) in pa mogoče kakšen tonik. Najbolje, da malo pogledaš po temah, ki so že odprte in pa seveda podforum Sestavine. Aja, pa čim manj brskanja z nohti po mozoljih smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#893 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 March 2008 - 08:47 PM

- ne si jih stiskat s tem sam poslabšaš
- ne uporabljaj mleko za čiščenje
- toniki :CadeaVera - Vital Gesichtswasser, Garnier zelen ali roza tonik, Cera di Cupra -Tonik
- Skinoren na recept, Avene Klenance K

Tole je nekaj malenkosti, ki jih lahko uporabljaš. Preberi si malo podobne teme in našla boš veliko informacij, ter opisov izkušenj. Bodi pazljiva in ne uporabljaj na koži preveč izdelkov, saj se ti lahko stanje poslabša. Poskusi imeti potrplenje.
  • 0

#894 Bubble

Bubble

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 13 March 2008 - 01:25 PM

Ubistvu mam kožo tko samo mozoljasto nimam tko groozn mastne sm po čelu je. k obstaja kakšna kremca al pa kj podobnga k bi tko izsušilu mozolj kukr od garnier tist nek svinčnik?
  • 0

#895 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 March 2008 - 01:33 PM

Jaz bi ti priporočala Skinoren na recept, ki ga dobiš pri osebni zdravnici. Ker imaš težave sam na določenem delu. Pomagal je že mariskaterem, tudi men.
  • 0

#896 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 March 2008 - 01:34 PM

Avene Diacneal ali Cleanance K.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#897 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 15 March 2008 - 10:53 AM

QUOTE(Hevea @ 10. 3. 2008 - 20:25) View Post

Pri štirinajstih so mozolji najverjetneje posledica hormonov, kar je treba bol ko ne počakat, da mine. Lahko jih samo sproti "uničuješ", nastajanje novih boš pa težko preprečla.

js imam mozolje od 12 leta...zdej jih imam 21 kmalu...in je hujše kot prej..lahko sm js zdej pršla u puberteto biggrin.gif pač eni prej eni kasneje...
pa sm hotela neki vpr. kaj mi lahko katera od vas prosim napiše katere kremice ki predpiše zdravnik poleg skinorena???plz...hvala v naprej
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#898 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 March 2008 - 01:43 PM

Poleg Skinorena je meni predpisala Klimicin gel. Oboje skupaj mi ni kaj preveč pomagalo.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#899 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 15 March 2008 - 02:26 PM

Differin gel (samo tega ukinjajo menda)
Klimicin (gel, dermalna raztopina pa še v eni obliki - roll on varjanta)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#900 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 March 2008 - 05:18 PM

Namesto klimicina je zdaj Dalacin T (oz. tk ose zdej imenuje). wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users