Včeraj je bilo na Čorbi ful.. ne vem, nekako mirno, ampak ne v smislu dosadno mirno, 'Bora smaraš, spokaj z odra', ampak v smislu .. ne vem, spokojno ni prava beseda, jaz sem prvič to doživela, lol. Sicer sem tudi skakala in se gazirala, ampak sem večino koncerta samo stala in zaprla oči in pela sama zase, never happened before.
Koncerti
Posted 10 April 2010 - 09:51 AM
Včeraj je bilo na Čorbi ful.. ne vem, nekako mirno, ampak ne v smislu dosadno mirno, 'Bora smaraš, spokaj z odra', ampak v smislu .. ne vem, spokojno ni prava beseda, jaz sem prvič to doživela, lol. Sicer sem tudi skakala in se gazirala, ampak sem večino koncerta samo stala in zaprla oči in pela sama zase, never happened before.
Pablo Picasso
Posted 16 April 2010 - 10:44 AM
^ The fuck?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 10:50 AM
Saj me ne čudi. 1. so dragi ko žafran, 2. pa jim je veliko strank pobrala domnevna LJ. Če ne bi dobla aranžmaja za darilo, si ga sama ziher ne bi šla kupovat. Mah
Jutri dobim 180€ priliva na račun. Greva po nakupih? Čeprav si ti s tem dnarjem lahko privoščiš glih eno hlačnico kavbojk, ki jih maš za na vrt
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 16 April 2010 - 11:00 AM
Samo res, no, jaz bi popizdila. :S
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 11:33 AM
Čakamo na uradne info.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 April 2010 - 11:34 AM
After all this time?
Always.
Posted 16 April 2010 - 11:38 AM
Danes bi morali nastopat na Primorskem, v Vipolžah, in je tam koncert zaradi tega razloga odpovedan.
http://24ur.com/novi...ujejo-lete.html
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 April 2010 - 11:43 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 April 2010 - 11:44 AM
After all this time?
Always.
Posted 16 April 2010 - 01:55 PM
Na FBju Cvetličarna piše, da bodo G2R ... da jih niti vulkan ne ustavi! B|
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 April 2010 - 01:59 PM
Vem za situacijo z letali, samo ne vem, če so oni že pred tem šli iz GB ali ne.
vuelvo a vos,
Posted 16 April 2010 - 02:14 PM
vuelvo a vos,
Posted 16 April 2010 - 02:29 PM
Posted 16 April 2010 - 02:40 PM
Vipolze!
Svaka cast, da pridejo po zemlji!
Sem se pa ravno prej spomnila na naso Olivijo na Škotskem v oblaku vulkanskega prahu.
Posted 16 April 2010 - 02:43 PM
Če so pa na FB napisali pred eno uro!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users