Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#881 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 March 2007 - 04:40 PM

QUOTE(rea @ 14. 3. 2007 - 16:35) View Post

nove razširitve obzorij glede napete kožce

hmm.gif Mlada kož'ca je že itak sama od sebe napeta, tko da tiste, ki so starejše in potrebujejo vidno napenjanje mlahave kože, ne bodo dobile kakšnih osebnih nasvetov od mene, ker nimam izkušenj. tongue.gif Je pa res, da so kreme, ki pustijo na koži extra dober občutek in gladkost and that's all I'm saying. Mislim tudi, da me punce zastopijo ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#882 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 March 2007 - 04:41 PM

Jao,sj te tud jz zastopm,no.Pač mi je blo smešn hmm.gif tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#883 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 04:45 PM

Vredi tedi ... al pa medi. wink.gif Nobenga smajla v obliki medveda ne najdem. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#884 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 March 2007 - 04:48 PM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#885 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 04:51 PM

Hvala lepa! laugh.gif kiss.gif
  • 0

#886 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 March 2007 - 04:51 PM

Prosim. Pa še Pu je. oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#887 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 04:52 PM

Ja, sem opazla. wub.gif Pa sej od tebe itak pričakujem samo najboljše.
  • 0

#888 soma

soma

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 15 March 2007 - 01:11 PM

En nasvet za napeto kožo: Nežen peeling 2krat tedensko. Kožo lepo prekrvavi pa še krema je pol bl učinkovita.
  • 0

#889 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 March 2007 - 06:20 PM

To je nekoliko preveč. Enkrat tedensko se mi zdi dovolj. Je pa dobra zamenjava za piling mikro krpica. S to se pa lahko vsak dan umivate in ne bo krize.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#890 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 16 March 2007 - 02:19 PM

Jst sem gledala kreme od Lusha, prebirala ocene... in na koncu ugotovila, da za mešano kožo nimajo nobene preveč dobre kreme. Sm prou pogledala ali obstaja kakšna?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#891 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 March 2007 - 05:22 PM

Je. Imperialis je OK krema.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#892 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 March 2007 - 03:38 PM

Si jo ocenila kot neprimerno za mešano/mastno kožo.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#893 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 March 2007 - 05:11 PM

Za mastno kožo ni, bi pa bila za mešano. Za mastno imajo pa samo eno kremo, samo se ne spomnim imena. Samo vsebuje toliko citrusov, da ni najboljša.
  • 0

#894 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 18 April 2007 - 02:17 PM

Mene zamina, katera krema od Alverde je bolj mastna - svetlikina za okrog oči ali jojobina za občutljivo kožo?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#895 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 18 April 2007 - 06:03 PM

QUOTE(sonchika @ 15. 3. 2007 - 19:20) View Post
Je pa dobra zamenjava za piling mikro krpica.

kako to izgleda, kaka slikica???
pa kje jo kupite??

• 0

#896 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 18 April 2007 - 06:50 PM

Za masto kožo imajo pri Lushu Enzymion. Res da ima veliko citrusov, a sem jo sam probal pa nimam niti mastne kože, pa se mi sploh ni zdela agresivna, tako da če ima kdo res mastno kožo, ne vidim problema. Pa lepo po citrusih diši biggrin.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#897 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 April 2007 - 08:33 PM

hsul, a kej ves, a je komedogena ta krema?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#898 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 April 2007 - 07:11 AM

Exotica, to je taka krpa kot za brisanje prahu - tiste "čudežne" krpice. Dobi se pa posebna za obraz, ki je še bolj mehka in nežna.
  • 0

#899 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 19 April 2007 - 08:23 AM

Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Aloe Vera Gel (Aloe barbadensis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Stearic Acid, Freshly Juiced Papaya (Carica papaya), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Glycerine, Triethanolamine, Freshly Juiced Lemon (Citrus limonum), Cold Pressed Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Sweetie Oil (Citrus grandis), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Cetearyl Alcohol, *Limonene, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.

Po tistih seznamih od komedogenih sestavin najdem notri Cocoa Butter in pa Cold Pressed Wheat Germ Oil. Sicer pa se jaz s to komedogenostjo ne obremenjujem. Mi še NOBENA krema ni povzročila mozoljev niti ogrcev. Krema ni draga. Probaj pa boš videla.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#900 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 April 2007 - 05:23 PM

ja hvala, ampak je ne mislm kupovat, ker je to kakavovo maslo ze kr visko na seznamu, tko da brezveze tvegat smile.gif res skoda, ker bi bla za poleti super tale krema cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users