Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#881 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 March 2008 - 07:59 PM

Jst vidim še milimeter zelenja na vrhu.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#882 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 March 2008 - 08:00 PM

Enako.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#883 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 March 2008 - 08:00 PM

Vbistvu imam kar bedno po faci. Se ful vidi, ko sem brez pudra. Sicer slika je porazna, ampak se vidi rdeče pike na čelu, pa okoli ust imam tudi malo šaro.

[attachmentid=4278]

Attached Files

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#884 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2008 - 08:03 PM

Mislim, da ti resnično ne znaš realno ocenit stanja kože. Koža skoraj nikoli ni popolna, vedno se najde kakšna majhna nepravilnost. Pa menda ne misliš, da imajo tiste retuširane ženske v revijah naravno tako kožo? rolleyes.gif Lička imaš blazno lepa, pa brado tudi, samo med obrvema imaš malo pikic, kar pa se mi ne zdi glih za dol past problematično. All in all imaš izredno lepo kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#885 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 March 2008 - 08:04 PM

LOL. Bodi zadovoljna, prosim te, ker če je to najhujše kar se ti bo dogodilo, si jo izjemno krasno odnesla.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#886 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 March 2008 - 08:05 PM

Ej, oprostite za zmedo z mojimi posti. Nisem videla.
DiLeMa, ena iz paralelke ima kožo, da te dobesedno na rit vrže vsakič, ko jo vidiš. Tako da, lahko se ima POPOLNO laugh.gif
  • 0

#887 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2008 - 08:10 PM

Ja, sej nisem napisala, da je nemogoče, napisala sem, da koža skoraj nikoli ni popolna. In prosim te, če ima ona pač srečo in ima popolno kožo, je to samo izjema, ki potrjuje pravilo. Pravilo pa je, da 99,9999% ljudi nima popolne kože in si lahko vesela, da imaš skoraj popolno. Če bi vsi tako paničarli ko ti, potem bi blo še 100x več samomorov pri nas. wink.gif Sicer pa verjetno ta punca kje drugje nima take sreče, pa jo tam ti prekašaš - kot celota zagotovo ni flawless perfection.
  • 0

#888 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 March 2008 - 08:13 PM

U, je. Kot en angelček. Ful lepe lase ima, prekrasne temno modre oči na zelo svetli, popolni koži z nežno obarvanimi lički, pa ful lepo oblikovana usteca itd. itd. Eni imajo res srečo smile.gif .
  • 0

#889 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 March 2008 - 08:19 PM

Lol. Raje glej ,da bo koža ostala taka kot je že. Js sm tud pri tvojih letih mela tako kožo. Sej zdej nimam ne vem kako grozne, sam vseeno je slabša kot takrat.

Tudi una iz paralelke mogoče bo imela slabšo kožo. Saj ste vendar še zelo mlade.

Zagotovo si tudi katera druga, ko gre mimo tebe misli, lej kako je tale srečna ker ima tako lepo kožo.
  • 0

#890 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 26 March 2008 - 11:54 PM

Joj Mladoletna, prow razjezla si me! Kožo maš almost perfect, pa se greš neki s Skinorenom zaradi dveh mozoljčkov. Sploh ne opaziš, da ima veliko punc realne težave s kožo - opaziš samo tiste s perfect kožo in se obremenjuješ za moje pojme čisto brezveze.
Sama sem v najstniških letih imela tako problematično kožo, da me en sošolec v javnosti ni hotel poznati...pa še zdaj, pri 26-ih, nimam take kot ti na sliki in si jo lahko samo želim, ker je nikoli ne bom imela.
Tako da stop it, please... Have mercy...
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#891 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 27 March 2008 - 12:04 AM

^^Podpis. rolleyes.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#892 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 March 2008 - 02:32 PM

Razumem, da imate/ste imele nekatere slabšo, ampak ne me zdaj "napadat", če si sama želim lepšo, kot jo imam. Si pomagam, s čimer si pač lahko, da bom zadovoljnejša. smile.gif
Verjetno si želim lepšo kožo na obrazu tudi zato, ker jo imam drugje po telesu hujšo kot veliika večina ostalih. Npr. po nekaterih prstih na rokah imam ekcem, na področju od komolca do ramen pikice in na splošno bolj suho kožo ...
  • 0

#893 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 27 March 2008 - 02:41 PM

Ok wink.gif Ti samo glej, da si je ne boš pokvarila. Pa zavedaj se, da nimaš razloga za jamranje wink.gif

• 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#894 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 27 March 2008 - 06:47 PM

^^ Se strinjam.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#895 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2008 - 01:36 PM

A je Skinoren res K??? blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#896 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 30 March 2008 - 02:07 PM

da da,masten ko hudič.
Eni bi pa za moje pojke morali k psihologu ne k zdravniku po skinoren.Ni sarkastično ampak čist realno povedano.OJOJOJ

• 0

#897 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2008 - 02:10 PM

huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#898 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 March 2008 - 02:20 PM

laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#899 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 March 2008 - 04:10 PM

QUOTE(Cali @ 30. 3. 2008 - 15:07) View Post

da da,masten ko hudič.

Čaki malo, masten ni enako, kot komedogen, tole mora bit jasno ko beli dan. Oz. drugače rečeno, ni vsaka mastna stvar komedogena. Olja so mastna pa večinoma niso na spiskih (potencialno) komedogenih sestavin, tam se kvečjemu znajdeta kakšno kokosovo in kakavovo maslo. Je že res, da težka olja niso za mastno kožo, ampak ponavadi ne delajo mozoljev oz. ne mašijo por, niti se v kožo ne vpijejo, ker jih mastna koža ne rabi in se zato ne vsrkajo vanjo, razen morda v zelo skromnih količinah. Sicer pa nekateri celo priporočajo olja za na mastno kožo (vem, da imata Clarins in dr. Hauchka eno mešanico olj, ki je kao za pomirjanje žlez lojnic pri mastni koži), poleg tega so olja dobri čistilci, ker super raztapljajo umazanijo.

Tudi se ne bi strinjala, da je Skinoren kaj extra masten, je res pač v obliki kreme (in ne recimo gela), ampak vsekakor ni masten, meni se takoj vpije in mi ne masti kože, ampak jo dejansko celo malo izsuši, zato marsikateri začne zategovat kožo, itd. Skrajno nemogoče se mi zdi, da bi kateri punci na dolgi rok ekstremno poslabšal stanje. Večinoma je tko, da ali ful pomaga, ali pa nima nekega posebnega učinka.
  • 0

#900 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 March 2008 - 04:16 PM

Meni tudi ne deluje masten.
Sicer pa kako bi bil lahko K, če pa je namenjen ravno temu, da se znebiš mozoljev.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users