Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#881 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 February 2007 - 03:33 PM

No super če je kaj premaknilo! Nisem vedela. samo a veš, a bo to do trenutka ko bodo usmerjeni žarometi ali kaj dlje. Poglej krzno kako je "in" in kako ga manekenke ki so se deklarirale da so raje gole kot v krznu zdaj veseo nosijo.
si gledala Constant gardener(Zvesti vrtnar)? me zanima če se je tudi tu kaj premaknilo. Nekje sem prebrala, da verjetno zato ker v evropi ni več dovoljeno testiranje na živalih to testirajo na ljudeh v tretjem svetu.
Tole Darwinovo nočno moro pa si bom šla pogledat smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#882 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 04 February 2007 - 03:52 PM

ja, sej se zavedam, da to je to ene vrste moda, ki bo slej ko prej utonila v pozabo. zato je pa treba dobesedno zbombardirat trg s tovrstnimi filmi, dokumentarci, konkretnim neodvisnim raziskovalnim novinarstvom. da se slučajno ne pozabi. ker v cajtngih in poročilih je o tem 5-vrstična novička.

ja tudi Vrtnarja sm gledala. in bi rekla, da je možno oz. precej verjetno.

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#883 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 February 2007 - 08:35 PM

Flags of Our Fathers (2006) - dober film, definitivno vreden ogleda (če so vam všeč vojne tematike)! Lepo prikaže ozadje vsega dogajanja, kdo so bili pravi heroji . . . ne bom pisala spoilerjev! biggrin.gif

In spet sem se jokala na koncu, ni mi več pomoči! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#884 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 February 2007 - 12:17 PM

V soboto pogledala Stick it. Spet ena tistih ameriških wannabe komedij. Nekaj for je dobrih, ampak je vse skupaj precej brezveze. Če že nimaš kaj delat.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#885 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 05 February 2007 - 09:01 PM

Men so dobri usi od Harryja Potterya, tko k knige.
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#886 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 09 February 2007 - 11:20 AM

Včeraj gledala Kraljico (upam, da ostali niste bili toliko nori, da ste šli v Koloseja LJ, ker je bila TOTALNA štala - jaz kaj takega še nisem videla blink.gif )

No Kraljica mi je bil dober film ... ženska je meni odigrala fenomenalno ... je posneto čisto kot dokumentarc (čas od izvolitve premiera pa do pogreba Diane - cca 1 teden). Prikaže zgodbo tega tedna iz kraljičine strani, ko so jo takrat ljudje obsodili, da je brez srca in podobno. Veliko je tudi resničnih dogodkov iz tega obdobja ... res zelo dober film.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#887 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 February 2007 - 01:13 PM

Naša mala mis.
To morate videt. Men je bilo taaak smešno. Strašno zabaven film, ki pa se na koncu sploh ne izteče moreče. Priporočam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#888 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 February 2007 - 09:18 PM

Guilty as charged - gledala sem Night at the Museum! biggrin.gif

Film, ki ga pogledaš, se nasmehneš, in takoj pozabiš nanj!

Za sprostitev primeren, za kaj več pa ne! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#889 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 11 February 2007 - 12:06 AM

Kinky tudi take filme je treba kdaj pogledat, jst jih zelo rada, pač služijo za sprostitev samo tisti trenutek in potem, tako kot si sama rekla, takoj pozabiš nanj.

Čeprav se tudi te filmi za sprostitev zelo ločijo med sabo in je tudi zelo veliko sranja med njimi, nekateri so pa prav fajn, jst se u glavnem zelo rada smejim, dobro komedijo je pa fuuul teško narest.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#890 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 11 February 2007 - 11:32 AM

Se strinjam z Dragico. Jaz sem včeraj pogledala film The girl next door. Luškan film pri katerem se nasmejiš, pravi za sprostitev, kaj več pa ne smeš od njega pričakovati. Ampak je za pogledat. Priporočam.
  • 0

#891 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 11 February 2007 - 12:34 PM

Nazadnje sem gledala v kinu Nepovabljen.
  • 0

#892 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 February 2007 - 01:02 PM

Tudi jaz se strinjam z obema actually! smile.gif Je pa Night at the Museum res bil eden izmed tistih filmov za sprostitev, ampak ne spada v crap kategorijo! biggrin.gif Sem se tudi jaz kar nasmejala.
  • 0

#893 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 11 February 2007 - 04:36 PM

In kako se ti zdi ta film, celia? Jaz ga imam na listi za ogled, pa sem malce skeptična, glede na to, da je Minghella režiral, ker recimo Angleški pacient mi je bil ful dober film, Cold Mountain nekje vmes, Talented mr. Ripley pa mi sploh ni bil všeč...
  • 0

#894 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 13 February 2007 - 12:41 PM

Sem bila malo razočarana nad filmom. Zgodba je sicer zanimiva, ne bom govorila podrobnosti, če misliš it gledat. Ene par stvari se mi zdi, da so kiksnli, recimo prostitutka, ki pride dvakrat k Wilu (Jude Law)v avto-zakaj so jo sploh dali v film, tudi če je ne bi, bi bilo isto. Potem odnos med Wilom in njegovo "ženo". Na koncu se kar na enkrat presenetljivo pobotata.
  • 0

#895 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 February 2007 - 12:43 PM

Meni se pa ta film zdi zelo obetaven! Si ga moram pogledat ASAP! smile.gif
  • 0

#896 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 15 February 2007 - 09:13 PM

Tudi jaz sm gledla Noč v muzeju. Prijetna sprostritev za konec tedna. Ima pa nekej smešnih delov (vsaj meni) predvsem proti koncu, kar je lahko zelo neprijetno če imaš že krepko poln mehur biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#897 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 15 February 2007 - 11:58 PM

Avtomobili (Cars) je izredno posrečena risanka. Ob njej se nasmejiš in sprostiš. Zgodba je zanimiva, me je prijetno presenetila, saj si pred ogledom nisem ravno predstavljala kakšna neki bo zgodba o avtomobilih. Poleg tega so avtomobili ful posrečeni. Najbolj pa itak Luigi in Guido. biggrin.gif
  • 0

#898 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 17 February 2007 - 12:58 PM

V nedeljo sm si (končno) ogledala Babilon. Na valentinovo pa V iskanju sreče! Oba sta mi bla všeč. Mogoče Babilon bolj, ker V iskanju sreče je tipičn holividsku srečni konec. Da ti pa za razmišljat. In mali Smith je tak cukrček....
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#899 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 February 2007 - 10:28 AM

Cars - tudi meni zelo všeč! smile.gif

The Pursuit of Happyness - in zgodilo se je nemogoče - Will Smith me je končno prepričal, da zna igrati! biggrin.gif Sicer dvomim, da bo dobil Oskarja!
Film o tem kako težko je začeti na dnu, kako se soočati z neprestanimi padci, kako nikoli ne smemo obupati! Prijeten film, vreden ogleda!
  • 0

#900 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 18 February 2007 - 02:32 PM

Umazane lepe stvari-zelo dober film,priporočam!
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users