Jump to content

Photo

težave..

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

#881 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 March 2013 - 06:57 PM

OMG, ker kreten sem. Sem to takoj naredila, ampak sem vedno povlekla do tja, kjer je bila prej, ne pa še malo nižje, čisto do roba monitorja :oops: .

Hvala ;).

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#882 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 22 April 2013 - 09:55 PM

Punce, jaz sem dala na fb-ju moje ''lajkane'' strani pod hidden activity in zdaj jih ne morem nazaj dobit in jih ni več na profilu. Enako je z glasbo, filmi... Sem probavala neki, samo mi ni uspelo:( Ali katera ve, kako dobiš to nazaj?

• 0

#883 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 22 April 2013 - 11:05 PM

Klikni na ikono Uredi ali odstrani pa odkljukaj na seznamu, kar žeilš da je prikazano:

ablqQIYV.png 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#884 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 23 April 2013 - 07:33 AM

a mogoče kdo ve, zakaj mi Mozilla noče "iskat" stvari, ko jih vtipkam v sredino ekrana? Če pa vtipkam zgoraj v dodatni brskalnik, pa dela.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#885 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 23 April 2013 - 10:30 AM

Tnx Jina:) Upam, da mi uspe.

• 0

#886 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2013 - 02:25 PM

Računalniku kar naenkrat zmanjka interneta in prikazuje kot da ni nobenega wi-fi omrežja na voljo. Na drugih napravah z wi-fi dostopom internet normalno deluje. Za viruse sem že pregledala vse diske, pa mi ne najde ničesar. A se komu sanja kaj bi lahko rešila težavo?
  • 0

#887 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2013 - 02:38 PM

Poskusi resetirat modem, meni se to včasih zgodi, oziroma se mi zgodi to, da desno spodaj (kjer kaže wifi), se poleg na belih črticah nariše rumen trikotnik - piše omejena povezava z Wifi, in takrat nič ne funkcionira. Resetiram modem in je ok. Da bi mi pa prav napisalo, da omrežja ni na voljo, to pa ne.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#888 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2013 - 02:40 PM

Sem tudi to poskusila in ni nobenega učinka. Mislim, da je problem v računalniku... :hmm:
  • 0

#889 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2013 - 02:47 PM

Potem pa ne vem. Preberi si to.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#890 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2013 - 05:48 PM

Hvala Sarah, žal nič od tega ne reši mojih težav. Očitno bo računalnik potreboval servis. :(
  • 0

#891 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 December 2013 - 08:19 AM

Torej, bom še tukaj napisala. Nekako sem spremenila forum tako, da ga sedaj tudi na računalniku vidim kot na telefonu.

Spodaj klikam FULL VERSION, ampak se nič ne zgodi, kaj drugega pa tudi ne morem narediti.

Prosim, če mi pomagate, če slučajno kdo ve kaj naj naredim. Sem se ponovno logirala, poskusila z drugimi brskalniki, ampak ni bilo nič učinka.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#892 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 December 2013 - 08:21 AM

Itak tudi editirati ne morem, forum pa vidim tako:

bec6sk.jpg
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#893 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 04 December 2013 - 01:25 PM

a mi lahko nekdo razloži kaj sem naredila narobe, da sem na telefonu (mobitel omrežje)  enkrat nedosegljiva (in takoj po klicu prejmem SMS o zamujemem klicu) enkrat pa normalno zvoni???

meni ni nič več jasno na tem telefonu. sem pa v centru LJ, tako da kakšno "nihanje" v signalu ne bi smelo bit

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#894 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 December 2013 - 01:29 PM

Po moje nič. Tudi jaz sem imela en čas takšne probleme. Potem sem zamenjala telefon :hmm:

Kolegici se dogaja, da po tem, ko ugasne budilko, ji zmanjka signala :lol:

• 0

#895 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 04 December 2013 - 02:12 PM

Računalniku kar naenkrat zmanjka interneta in prikazuje kot da ni nobenega wi-fi omrežja na voljo. Na drugih napravah z wi-fi dostopom internet normalno deluje. Za viruse sem že pregledala vse diske, pa mi ne najde ničesar. A se komu sanja kaj bi lahko rešila težavo?

Mogoče ti crkuje mrežna kartica, ali pa ti nagaja modem. Če se prijaviš na Wi-fi kje drugje kot doma, ti isto šteka?

Torej, bom še tukaj napisala. Nekako sem spremenila forum tako, da ga sedaj tudi na računalniku vidim kot na telefonu.

Spodaj klikam FULL VERSION, ampak se nič ne zgodi, kaj drugega pa tudi ne morem narediti.

Prosim, če mi pomagate, če slučajno kdo ve kaj naj naredim. Sem se ponovno logirala, poskusila z drugimi brskalniki, ampak ni bilo nič učinka.

Hmm, kaj pa če vprašaš admina foruma?

a mi lahko nekdo razloži kaj sem naredila narobe, da sem na telefonu (mobitel omrežje)  enkrat nedosegljiva (in takoj po klicu prejmem SMS o zamujemem klicu) enkrat pa normalno zvoni???

meni ni nič več jasno na tem telefonu. sem pa v centru LJ, tako da kakšno "nihanje" v signalu ne bi smelo bit

Moji frendici je isto delalo, pa je šla na Simobil in so ji zrihtali.

Ve katera, če v čem je problem? Včasih, ko vklopim računalnik, se vklopi normalno, včasih pa se sicer zažene, ampak se med bootanjem napiše napaka, "no bootable device detected".

• 0

#896 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 January 2014 - 09:23 PM

Zakaj pri internet explorerju ne morem citirati, zmanjšati pisave ali lepiti slik in linkov?

Do kakega meseca nazaj je vse delalo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#897 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 January 2014 - 03:25 PM

anyone? :(

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#898 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 18 January 2014 - 04:24 PM

uff, nebi vedla :S Mogoče ga  še enkrat inštaliraš? Ja vem, butast nasvet.

• 0

#899 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2014 - 02:31 PM

To meni tudi že lep čas ne dela v IE - na večih računalnikih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#900 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 January 2014 - 05:08 PM

IE je sranje. Tudi meni večina funkcij sploh ni delala. Sem ga zamenjala za Chrome oz. Safari in od takrat nimam več nobenih problemov.

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users