OMG, ker kreten sem. Sem to takoj naredila, ampak sem vedno povlekla do tja, kjer je bila prej, ne pa še malo nižje, čisto do roba monitorja .
Hvala .
Posted 06 March 2013 - 06:57 PM
OMG, ker kreten sem. Sem to takoj naredila, ampak sem vedno povlekla do tja, kjer je bila prej, ne pa še malo nižje, čisto do roba monitorja .
Hvala .
Posted 22 April 2013 - 09:55 PM
Punce, jaz sem dala na fb-ju moje ''lajkane'' strani pod hidden activity in zdaj jih ne morem nazaj dobit in jih ni več na profilu. Enako je z glasbo, filmi... Sem probavala neki, samo mi ni uspelo:( Ali katera ve, kako dobiš to nazaj?
Posted 22 April 2013 - 11:05 PM
Klikni na ikono Uredi ali odstrani pa odkljukaj na seznamu, kar žeilš da je prikazano:
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2013 - 07:33 AM
a mogoče kdo ve, zakaj mi Mozilla noče "iskat" stvari, ko jih vtipkam v sredino ekrana? Če pa vtipkam zgoraj v dodatni brskalnik, pa dela.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 April 2013 - 10:30 AM
Tnx Jina:) Upam, da mi uspe.
Posted 17 July 2013 - 02:25 PM
Posted 17 July 2013 - 02:38 PM
Poskusi resetirat modem, meni se to včasih zgodi, oziroma se mi zgodi to, da desno spodaj (kjer kaže wifi), se poleg na belih črticah nariše rumen trikotnik - piše omejena povezava z Wifi, in takrat nič ne funkcionira. Resetiram modem in je ok. Da bi mi pa prav napisalo, da omrežja ni na voljo, to pa ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 July 2013 - 02:40 PM
Posted 17 July 2013 - 05:48 PM
Posted 01 December 2013 - 08:19 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 December 2013 - 08:21 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 December 2013 - 01:25 PM
a mi lahko nekdo razloži kaj sem naredila narobe, da sem na telefonu (mobitel omrežje) enkrat nedosegljiva (in takoj po klicu prejmem SMS o zamujemem klicu) enkrat pa normalno zvoni???
meni ni nič več jasno na tem telefonu. sem pa v centru LJ, tako da kakšno "nihanje" v signalu ne bi smelo bit
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 December 2013 - 01:29 PM
Po moje nič. Tudi jaz sem imela en čas takšne probleme. Potem sem zamenjala telefon
Kolegici se dogaja, da po tem, ko ugasne budilko, ji zmanjka signala
Posted 04 December 2013 - 02:12 PM
Računalniku kar naenkrat zmanjka interneta in prikazuje kot da ni nobenega wi-fi omrežja na voljo. Na drugih napravah z wi-fi dostopom internet normalno deluje. Za viruse sem že pregledala vse diske, pa mi ne najde ničesar. A se komu sanja kaj bi lahko rešila težavo?
Mogoče ti crkuje mrežna kartica, ali pa ti nagaja modem. Če se prijaviš na Wi-fi kje drugje kot doma, ti isto šteka?
Torej, bom še tukaj napisala. Nekako sem spremenila forum tako, da ga sedaj tudi na računalniku vidim kot na telefonu.
Spodaj klikam FULL VERSION, ampak se nič ne zgodi, kaj drugega pa tudi ne morem narediti.
Prosim, če mi pomagate, če slučajno kdo ve kaj naj naredim. Sem se ponovno logirala, poskusila z drugimi brskalniki, ampak ni bilo nič učinka.
Hmm, kaj pa če vprašaš admina foruma?
a mi lahko nekdo razloži kaj sem naredila narobe, da sem na telefonu (mobitel omrežje) enkrat nedosegljiva (in takoj po klicu prejmem SMS o zamujemem klicu) enkrat pa normalno zvoni???
meni ni nič več jasno na tem telefonu. sem pa v centru LJ, tako da kakšno "nihanje" v signalu ne bi smelo bit
Moji frendici je isto delalo, pa je šla na Simobil in so ji zrihtali.
Ve katera, če v čem je problem? Včasih, ko vklopim računalnik, se vklopi normalno, včasih pa se sicer zažene, ampak se med bootanjem napiše napaka, "no bootable device detected".
Posted 14 January 2014 - 09:23 PM
Zakaj pri internet explorerju ne morem citirati, zmanjšati pisave ali lepiti slik in linkov?
Do kakega meseca nazaj je vse delalo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 January 2014 - 03:25 PM
anyone?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 January 2014 - 04:24 PM
uff, nebi vedla :S Mogoče ga še enkrat inštaliraš? Ja vem, butast nasvet.
Posted 20 January 2014 - 02:31 PM
To meni tudi že lep čas ne dela v IE - na večih računalnikih.
Posted 20 January 2014 - 05:08 PM
IE je sranje. Tudi meni večina funkcij sploh ni delala. Sem ga zamenjala za Chrome oz. Safari in od takrat nimam več nobenih problemov.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users