Posted 17 December 2005 - 03:49 AM
.
Ja, SFTS je krema za telo, ona dva sta pa gela za tuširanje. Masko H'Suan Wen Hua sem mislila..... tista, ki se jo da na lase pred umivanjem. Je niso meli, je rekla, da jo dobijo šele v torek. Seveda mi je že hotela podturit eno drugo, ampak sem rekla, da bom kar na to počakala. Sicer pa moram povedat, da se mi že pojavljajo sledi obsesije z Lushom - prej sem se tuširala s Sonic Death Monkey in ojej, kakšne čokoladne vonjave..... še zdaj kopalnica noro diši (ene dobro uro je od tuširanja), da ne omenjam moje kože. Aja, pa fajn je skoncentriran, tako da ga bom imela za nekaj časa.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>