Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#881 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 14 November 2011 - 01:52 PM

Juanita je faca, Celia pa mi deluje prizadeta. Se čudim, da ni tudi ona zamenjana ob rojstvu.

Jao je Susan glupa. Se je mogla vesit po sliki, da je ja pritegnila pozornost. butl.gif
  • 0

#882 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 02:56 PM

Policaj je opasen! Všeč mi je.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#883 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 November 2011 - 03:53 PM

Meni je skeri, ful psiho. ohmy.gif In scena v galeriji, omgggg. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#884 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 04:38 PM

Sicer ne rabiš glih biti strašno bistre glave, da sestaviš sestavljanko. Susan je s to sliko le še
naredila piko na i. Me pa zanima, kako bo postopal naprej. Bomo videli JANUARJA.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#885 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 14 November 2011 - 05:26 PM

Wait, WHAT? A naslednji teden ni?!?! ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#886 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 05:37 PM

Aja, ne, Greys Anatomy imajo odmor do januarja. Zamešala sem.
  • 0

#887 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 14 November 2011 - 05:42 PM

Ufff, mi je odleglo! Ubila te bom, to je bila skoraj KAP! Aleluja. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#888 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2011 - 05:55 PM

Ta Susan je prizadeta, a kriva je bila pa vsega Bree, ki vsem njim rit odnaša!
  • 0

#889 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 06:51 PM

Če bi jaz bila Bree, bi se do tega detektiva malo lepše obnašala.

• 0

#890 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 November 2011 - 09:14 PM

Uf, zanimivo, Bree je spet začela pit.

Drugače pa kar soliden del, Susan bo s svojo glupostjo vse v zapor spravila, joj
mi gre na živce. wacko.gif unsure.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 14:56) View Post

Ja, jim bo še pošteno mešal štrene.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#891 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 November 2011 - 05:33 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 14:56) View Post

Precej iritirajočo mimiko ima. Težko ga gledam. Za moj okus slabo igra.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 18:51) View Post

Če bi jaz bila Bree, bi se do tega detektiva malo lepše obnašala.
Meni je všeč. Naj mu pokaže, da je ne bo ustrahoval. Tip šele takrat dobi moč.

Pogrešala sem Rene(e) v tem delu.

Lynette je bla lepa v zadnjih scenah.

Susan je glupa ko' marela. down.gif

Del mi je bil všeč, le ona scena, kako je ravno SLUČAJNO tudi Carlosov poslovni partner bil alkoholik, je bla tak ... čisto DH, kjer se vse poštima. biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#892 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2011 - 06:41 PM

Meni je tud policaj precej repulziven. Haha, zadnjič, mislim da v nedeljo, sem ujela bolj pozno zvečer en film (morda nadaljevanko, ne vem) o starem Rimu in je bil tale policajčič glavni heroj. laugh.gif
Jaz sem kar zacvilila, ko mu je Bree povedala svoje! thumbup.gif

Lynette mi je bila totalno glupa. rolleyes.gif A mislite, da bosta onadva še kdaj skupaj?
  • 0

#893 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 November 2011 - 07:01 PM

Zakaj?
Meni je bilo všeč, kako se je potrudila in potem tudi brez neke drame uvidela, da je čas, da gre stran.
Mislim, da ne bosta več, čeprav bi si kot romantik to precej želela.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#894 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 November 2011 - 08:00 PM

Jaz si tudi želim, da bi bila; je bil kar ganljiv moment, ko se je na koncu vdala, saj je sprevidela svojo zmoto. sad.gif

QUOTE(Plain Jane @ 15. 11. 2011 - 18:41) View Post

Jaz sem kar zacvilila, ko mu je Bree povedala svoje! thumbup.gif

Jaz tudi: GO BREE. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#895 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 November 2011 - 08:14 PM

QUOTE(Kinky @ 15. 11. 2011 - 20:00) View Post

Jaz si tudi želim, da bi bila; je bil kar ganljiv moment, ko se je na koncu vdala, saj je sprevidela svojo zmoto. sad.gif
Ja, in tisto: "Takoj jutri grem preklicat naročilo in prisežem, da jih nikoli več ne dobiš!" ohmy.gif ermm.gif Tak da je še mene z lopato po tilniku. cry.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#896 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2011 - 08:26 PM

Ja halo, kdo pa vdre bivšemu možu v stanovanje in se SKRIJE POD POSTELJO? laugh.gif laugh.gif SIcer se je pa tud meni mal zasmilila (sploh ob tem zgornjem stavku!), ampak mi je ta Tom taka sisa, da ga sploh ne morem.
  • 0

#897 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 November 2011 - 08:29 PM

Jaz bi zelo podobno razmišljala in v paniki morda enako reagirala. Kako bi pa naj pričakovala takšnega razpleta in dejanskega vzroka pošiljanja rož. IMO ona sploh ne bi šla tako daleč, če ne bi govorila z ono žensko, ki ji je spet dala nekaj upanja.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#898 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 15 November 2011 - 08:53 PM

Se strinjam z Adrijano. Jaz tudi upam, da bosta na koncu vendarle skupaj. sad.gif
  • 0
Pablo Picasso

#899 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2011 - 09:02 PM

QUOTE(Adriane @ 15. 11. 2011 - 17:33) View Post
Meni je všeč. Naj mu pokaže, da je ne bo ustrahoval. Tip šele takrat dobi moč.

Saj trenutno ima moč. Nisem mislila, da mu mora kloniti in iti prestrašeno na kolena, ampak bolj prefinjeno in
taktično se obnašati ne bi bila tako napačna stvar, glede na to, da tipu očitno možgani delajo v pravo smer
glede te reči.

QUOTE(Kinky @ 15. 11. 2011 - 20:00) View Post

Meni pa se zdi, da ne pašeta skupaj. Ona je premočen karakter zanj, ki se skos počuti brezjajčnega, kar
tudi v bistvu je. Nista mi kompatibilna, premalo sta enakovredna. Je pa res bila nerodna situacija, Tom se
obnaša precej trdosrčno. Če se mi je prej zdelo, da je to samo njegova neka faza in bolj kljubovanje njej,
se mi zdaj čedalje bolj zdi, da ga res več ona kot partnerka ne zanima.

Včeraj sem se sicer zmotila glede tega, ko sem rekla, da komaj januarja pridejo nazaj (zamešala sem z GA),
ampak na tej strani jih pa ni napisanih za drug teden, hm: http://www.pogdesign.co.uk/cat/
  • 0

#900 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 November 2011 - 11:49 PM

Naslednji del je 5. decembra. Mislim, da si to celo ti napisala, pred nekaj dnevi. biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users