Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#881 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 14 April 2007 - 09:58 AM

hm? povej ti meni kako naj pripravim mačko, ki je recimo pol leta do 1 leto živela stalno zunaj, da živi v stanovanju. In je navajena na svobodo. Lahko gre kadar hoče in kamor hoče, se valja po travi, lovi metulje in martinčke.
Potem pa naj jo jaz zaprem v stanovanje? Da pride malo pogledat, bi se že dalo, ampak ne pred obiskom veterinarja, ker nikoli ne moreš vedet kaj je narobe s (potepuško) mačko, ki jo "imaš" šele dva tedna. Pa bi jo že peljala k veterinarju (samo, da vidi, če je res vse ok), ampak se ne pusti dvigat in močno dvomim, da bi mi jo uspelo dat v košaro, odpeljat do ambulante in čakat na veterinarja.
Kot prvo jo je treba bolj navadit name in predvsem na ostale ljudi (večina se ji ne sme približat več kot na 1 meter). Potem bo sledil obisk veterinarja in šele potem se bo lahko prišla valjat po moji postelji in podobno.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#882 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2007 - 09:34 PM

Joj to ni blo mački namenjeno ampak kači. ohmy.gif se opravičujem., ker sem misla, da sem na zadnji strani in sem kr napisala, ker bi bil moj post tik pod Sarah-inim. Se opravičujem !

Drugače pa Redkvica se strinjam s tabo !!!
  • 0
Viens, reste ici!

#883 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 April 2007 - 10:53 PM

Samara od sahare je res perfect lepa kača. Ful mi je všeč.

Pomojem je nima skoz zunaj a ne, sam pač mal jo je dala ven pa slikala ne. Kakšna panika. rolleyes.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#884 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 April 2007 - 08:43 AM

hvala Emily. večino cajta jo mam da mi leze po sobi (njen najljubši kotiček je v omari), sam zdej k je pa sonček jo pa tut večkrat ven nesem, je ful rada zunaj. tle na sliki jo je pa tamav sprehajal smile.gif drgač je pa res pametna, včer sm jo dala v terarij za čez noč pa zaprla valda, pa se zjutrej zbudim so ble pa vrata odprta pa kača v omari
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#885 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2007 - 10:23 AM

QUOTE(Ana @ 14. 4. 2007 - 22:34) View Post

Joj to ni blo mački namenjeno ampak kači. ohmy.gif se opravičujem., ker sem misla, da sem na zadnji strani in sem kr napisala, ker bi bil moj post tik pod Sarah-inim. Se opravičujem !

Drugače pa Redkvica se strinjam s tabo !!!

laugh.gif haha ups, potem pa oprosti za tak odziv.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#886 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 April 2007 - 12:50 PM

Sahara koliko časa jo pa že imaš? Koliko je stara?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#887 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 15 April 2007 - 12:57 PM

mam jo 2 leti pa 3 mesece, stara je pa 3 leta
  • 0

IPB Image

#888 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2007 - 01:10 PM

Ne Redkvica, saj si bla prijazna. smile.gif

Sarah meni je tut tvoja kačica fuul všeč ! Ampak ne pobegne ? Misli, mene bi blo strah, da bi mi pobegnila kam. biggrin.gif

Pa še malo moje želvice smile.gif :

IPB ImageIPB Image

Jagodko je jedla.
  • 0
Viens, reste ici!

#889 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 15 April 2007 - 01:14 PM

ne, če jo mam v sobi mam itak zaprta vrata, zunaj jo je pa treba mal pazit, sploh če je sonce rata ful gibčna in jo hit kam pobriše.

o, luštkana želvica. a to je rdečevratka al kej drugga?k tle mi res velika deluje. a jo tut mal sprehajaš? biggrin.gif
  • 0

IPB Image

#890 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2007 - 01:15 PM

Oho! Kakšna podobnost z mojo želvo, ki je breskev biggrin.gif

IPB Image

kakšno pa maš?
Jaz nimam pojma katere sorte je naša, vem samo, da je kopenska. Jo je dedek pred kakimi 40 leti dobil od nekih znancev. Okvirno je stara 40 pa še kej več. Je pa samec, sprva so imeli tudi samico. Očitno jo pogreša, ker si je našel velik ploščat kamen, ki ga zadnje čase "spolno zlorablja".
  • 0

#891 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 April 2007 - 01:17 PM

Ti posnetki želv so res specialni wub.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#892 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2007 - 01:26 PM

V bistvu je neka grška nevemkaj sorta. Je kopenska, glej bom eno sliko iz ptičje perspektive nalepla da boš vidla, če mama enako !

IPB Image
Nisem boljše našla.

Ja Sahara sprehajam jo ! smile.gif Itak jo pustim kr, ker mamo ograjo okrog hiše in ne more nikamor pobegnit. Je pa ful simpatična taka, bojo psičko skoz lovi ! Ker kr za njo hodi. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#893 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2007 - 01:33 PM

noup niso enake, tvoja ima ful bolj naguban oklep, moja pa skoraj ravnega. poleg tega se mi zdi, da ima tvoja debelejše tace smile.gif

tukaj je še moja bolj od zgoraj:

IPB Image

je pa malo manj ohranjena od tvoje, ker vedno živi zunaj, spi v luknji v zemlji, ki si jo je sama skopala in stalno se plazi okli tistega kamna (trava tam sploh noče rast, ker je tako steptano).
haha moja zgleda kot ubogi zanemarjen kmet v primerjavi s tvojo, ki ma šajnast oklep in je na lepi zeleni travi.
  • 0

#894 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2007 - 01:38 PM

Haha, pa daj nehaj. biggrin.gif Moja je v kleti prezimla v slami ! biggrin.gif Kaj pa če sta iste vrste pa je razlika v spolu ?
  • 0
Viens, reste ici!

#895 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2007 - 01:49 PM

Menda so nekoč sosedi prezimli eno želvo in so jo prezgodaj dali vn (je zgledalo, da bo toplo, potem pa je pritisnil mraz) in je zmrznla. Naš želvak pa se v vseh teh letih še ni uštel, ko pride vn iz zemlje bo garantirano toplo vreme wink.gif

tvoja je samica?
  • 0

#896 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 April 2007 - 01:52 PM

redkvica, to pa sploh nisem vedla, da se ma lahko želvo na tak način!! Zakon!

Pa lepi kmet je smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#897 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2007 - 02:00 PM

Finta je, da če bi jo jaz sedaj dobila bi se tudi ubadala s prezimovanjem ipd.
Želva pa je bla pri nas že ogroomnooo časa pred mano in takrat se še ni tolko vedelo o živalih, kaj šele o negi želv. In so ji prinašali nekaj hrane in vodo, za drugo se očitno niso sekirali. In tako smo se vsi privadli, da želva sama zase poskrbi. Ful je dobro, ker si tudi sama išče hrano po vrtu (je predvsem deteljo). Itak pa ji prinesemo tudi zelenjavo in sadje (nora je na jagode in lubenice).
  • 0

#898 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 15 April 2007 - 02:04 PM

joj, ful sta posrečeni!kok sta pa veliki?
  • 0

IPB Image

#899 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2007 - 02:10 PM

Redkvica saj jaz jo imam notri ! V terariju. Ampak ko je lepo vreme, pa jo dam ven pa potem zvečer noter.

Velika pa je okrog 15-20cm.
  • 0
Viens, reste ici!

#900 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 15 April 2007 - 03:15 PM

Ana, ali bi lahko prosim prilepila sliko svojega akvarija ? pa malo opisala, kaj imaš notri in tako ..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users