Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#881 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 March 2009 - 06:00 PM

Facebook. woot.gif

Jaz se anketarjem po telefonu VEDNO usmilim kadar kličejo in full potrpežljivo odgovarjam, pač se mi smilijo. sad.gif

Meni gre pa full na živce folk v našem bloku, ki si mora čik prižgati že na poti ven iz bloka, torej V bloku, jaooooo. Pa full imamo fajn čistilko in vse full čisti, potem pa oni pepel posuvajo pa čike ugašajo na stopnišču.

dry.gif wallbash.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#882 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 March 2009 - 06:09 PM

ni blo po telefonu, je prišel gospod osebno s Statističnega urada, hotel pa je fotra - ne morm mu pa rečt, ej sori stari, foter je tle sam prijavljen, žvi pa drugje, laugh.gif, pa sem se pooblastila še za fotrove in mamine podatke. počutla sem se pa k izdajalka, hehehe.

SOVRAŽIM, KO FOLK GLASNO IN TOTALNO SMRDLJIVO PRDI, po možnosti še kako blaženo faco nardijo zraven in se prav pripravijo na dosežek. fak, ej, kok me to raspeesdi .....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#883 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 March 2009 - 06:09 PM

Čiki so fuj. evil.gif
  • 0

#884 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 March 2009 - 06:28 PM

QUOTE(Špela @ 12. 3. 2009 - 18:09) View Post

SOVRAŽIM, KO FOLK GLASNO IN TOTALNO SMRDLJIVO PRDI, po možnosti še kako blaženo faco nardijo zraven in se prav pripravijo na dosežek. fak, ej, kok me to raspeesdi .....

lol1.gif

OMG, saj se strinjam s tabo, ampak mi je način pisanja super smešen.

Sinnaia - jaz ga tudi prižgem, ampak se trudim z mojim kajenjem nobenega ne motit, plus spoštujem trud čistilke. En dan bom enemu mater je*ala če ga spet vidim s čikom, prisežem. Za svoja dejanja ne odgovarjam. down.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#885 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 March 2009 - 06:34 PM

No, vsaj spoštljivi kadilec si, tud to je neki. laugh.gif
  • 0

#886 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 12 March 2009 - 06:42 PM

Še grše je, ko imajo v lokalu pepelnik na mizi, pa otresajo na tla ermm.gif Saj tudi sama kakšnega prižgem, ampak navade nekaterih kadilcev so res ogabne (kot da že kajenje ni dovolj).

Na živce mi grejo smrdljivi ljudje na busu. Danes je tako smrdelo kot še nikoli. Ne vem ali si je kakšna gospodična pozabila umit intimni predel al je pa kakšna gospa tovorila ribarnico domov. Ali pa kakšni pijani deci, ki zaudarjajo po postanem švicu in alkoholu... blink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#887 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 March 2009 - 07:22 PM

Počakaj poletje, ko bo ful vročina, takrat bo šele veselica na busih. laugh.gif
  • 0

#888 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 March 2009 - 10:05 PM

QUOTE(Podgana @ 12. 3. 2009 - 18:42) View Post

Na živce mi grejo smrdljivi ljudje na busu. Danes je tako smrdelo kot še nikoli. Ne vem ali si je kakšna gospodična pozabila umit intimni predel al je pa kakšna gospa tovorila ribarnico domov. Ali pa kakšni pijani deci, ki zaudarjajo po postanem švicu in alkoholu... blink.gif

Se strinjam!

Pred nekaj tedni sem skoraj umrla, tako je smrdelo. Bus je bil skoraj prazen, zato sem kmalu locirala izvor odurnega vonja. Prihajal je od nekega klošarja/hipija/whatever, ki je bil sredi najhujšega mraza obut samo v japonke. Sedel je pa tik pred grelcem, iz katerega je na ful pihalo in seveda smrad razširjalo po celem busu. Takoj, ko je izstopil, je smrad pojenjal. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#889 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 13 March 2009 - 01:48 AM

QUOTE(Špela @ 12. 3. 2009 - 17:50) View Post

važn, da majo FB frende, to je tisto, kar šteje. da crkneš, kam smo pršli .... rolleyes.gif

to je to ja! ali pa celo pride na pijaco in potem vsakih 5 minut na gsmu preverja, ce ga je nevemkdo ze dodal za frenda na FB wallbash.gif pa dobro is it me or... glare.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#890 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 March 2009 - 07:11 PM

Sovražim, SOVRAŽIM zamujanje! Ne da mi gre na živce, sovažim ga! Ok, sj tud js zamudim kdaj. Priznam. Ampak, da se zmenmo že dost prej rolleyes.gif ... Pa ko se gre zanjih. Ma neee, oni se fuul nič ne sekirajo in so lepo free lika a bird...agrh... rpg.gif Ok, gre tole že v spovednico. Ampak v resnici ne maram zamujanja!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#891 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 March 2009 - 07:42 PM

Na živce mi grejo tipi z zobotrebcem v gobcu. blink.gif ohmy.gif huh.gif
  • 0

#892 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 March 2009 - 07:48 PM

Na živce ti gre tojr, sylvester stallone
laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#893 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 March 2009 - 11:03 PM

Ko kje stojim in čakam, pa mi folk bulji v rit, ja fak no.
Najraje bi se obrnila in jim spraskala oči, kaj je tako zanimivega na riti?!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#894 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 March 2009 - 11:37 AM

Ja pa saj jaz tudi gledam komu v rit če ima dobro. tongue.gif biggrin.gif

Sly Stalone je kulj. cool.gif

• 0

#895 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 March 2009 - 01:17 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 3. 2009 - 18:00) View Post

Facebook. woot.gif

Jaz se anketarjem po telefonu VEDNO usmilim kadar kličejo in full potrpežljivo odgovarjam, pač se mi smilijo. sad.gif

Jaz mam pa ful rada ankete, to mi je ful zabavno in vedno odgovarjam... Če se pač javimo na telefon (ponavadi se ne, ker vedno kličejo iz ene Mladinske, al pa kaj takega, ma joj dej nam že mir).

Ko bom na svojem sploh ne bom mela telefona, samo gsm. LOL

Na živce mi gre, da med 24h in 3.15h ni nobenega busa. Jaz v ene 80% omagam nekje okoli 1.30h in 2h in mi je pol cela muka čakat eno uro... Včeraj sem tko šla od Mete okoli 2h pa prehodla do Ruskega carja in ob 3.20h končno prišla na bus. Pa malo je dolgčas tkole skor vsakič hodit...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#896 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 March 2009 - 01:24 PM

Jz mam prvega Vrhničana za domov it v soboto šele ob 5.20. Predstavljaj si to veselje, sploh kadar človeka prime, da bi šel ob ene dveh, pol treh rad domov. twisted.gif
  • 0

#897 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 14 March 2009 - 01:29 PM

Kaj pa taxi?

Meni grejo na živce babšeta, ki so kak je malo sonček (a je še vedno mrzlo) že napol nage, potem pa jamrajo kako jih zebe.

• 0

#898 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 March 2009 - 01:36 PM

Uh taxi bi mene prišel okoli 20€ po nočno tarifi pa je malo predrag špas.

Meni je pa glupo kako ta ista babšeta ob vsakem močnejšem žarku sonca že privlečejo ven sončne špegle. Ma ne vem, že tko sredi februarja je imelo pol žensk špegle gor, pa sonce sploh ni bilo močno. K mon no.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 14 March 2009 - 01:42 PM

Jaz mam tudi pozimi sončne špegle, če je močno sonce. Sej lahko ornk sije, pa je še zmeraj mraz.
  • 0

#900 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 March 2009 - 01:57 PM

Pa sej v tem je finta, ker sploh ne sije močno. Letos smo mela ful megleno pa nikakvo zimo, pa zdaj ko se s once prikaže pa zgine vsakih 5 minut pa res ni treba met špeglov...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users