Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#881 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 January 2011 - 07:29 PM

Fluff, kaj ti si z mašino dobesedno VSE spuliš ven? Like mašinobrazilska? blink.gif Jaz si ne znam predstavljat kak zdržiš!

Jaz sem tudi nehala hodit na brazilsko zaradi iste stvari, kot je Jina rekla, preveč stane in premalo traja.
Britje pa sovražim sploh po tem ko sem uživala radosti voskanja. Tak da si s trakovi jas vse do onega skrajnega "obroča" okoli lulike, ker tam pa preveč boli oziroma nevem če boli ampak se ne morem pripravit do tega da bi cuknila cry.gif .

Bi pa cenla če mi katera priporoča kakšne dobre trakove/vosek, ker tile veet ki jih imam so za en K! Ful slabo poberejo pa več je vraščanja,vnentja.. po tistih s katerimi mi je kozmetičarka delala je bilo vse gladko kot baby ritka.
  • 0
Memento mori.

#882 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2011 - 08:01 PM

Ja, VSE. Ni glih blagodejno, je pa blagodejno kasneje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#883 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 January 2011 - 08:06 PM

Jst si ne predstavljam, res. Ker že, ko grem z mašinco proti notranjosti stegen bikini linije, me fuul zaboli, če kakšno dlako mm bolj noter ven spuli. Najprej me je pajska bolela, zdej nič več, samo za spodi si pa sploh ne predstavljam, da bi kdaj lahko nehalo sivnjsko boleti.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#884 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 January 2011 - 08:09 PM

Joj, flafi! Dobra si. Sam si morš s prsti pomagat pa mal stran vlečt sramne ustnice, mislm 1,2,3 ti jih strojček zagrabi, fak.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#885 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2011 - 08:17 PM

No, ne bi zdaj šla v detajle, LOL, ampak saj vsaka pri sebi si zna predstavljati, a ne. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#886 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 January 2011 - 08:18 PM

Ja, previdna morš bit ful, jz raje ne grem tega počet.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#887 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 January 2011 - 08:46 PM

Watafak is pajska?
  • 0
Memento mori.

#888 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26104 posts

Posted 20 January 2011 - 08:47 PM

pazduha
  • 0

#889 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 20 January 2011 - 11:42 PM

jaz si bikini linijo z pinceto pa se mi ful vrašča verymad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#890 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 January 2011 - 11:49 PM

jaz ne kompliciram.
Bikini z mašinco, zadnji del od presredka nazaj pobrijem, ostalo pristrižem (seveda tako da je neka oblika).
Črtic in skinov se mi ne da delat.

Z mašinco se mi pa po bikiniju vsak teden veselo kaka vrase, tako da imam skoz kako piko, ki zgleda kot mozolj, pa to ni.

Na brazilsko pa ne bi šla probat niti če bi bilo zastonj butl.gif

Jaz se po nogah epiliram na dva/ tri dni, sicer po enem tednu rabim eno uro, da pobrijem cele noge od gležnja pa gor do bikini linije.
SAFRRR. Mogoče pa rabim le nov epilator, ta je v zadnjih vzdihljajih smz.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#891 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 21 January 2011 - 12:43 AM

Jaz tudi nimam sploh nobene želje probat brazilsko.

Z mašino sem samo probala na bikini liniji in me je preveč bolelo, tako da po gričku si sploh ne bi upala, kaj šele spodaj. Ampak najbrž se sčasoma malo navadiš in te ne boli več toliko. Se kar brijem povsod. Meni ni panike. Hitro opravim. Le zelo zelo redko se mi kakšna dlaka vraste. Srbi me tudi ne (razen če se ne pobrijem 14 dni in so dlake že tako dolge, da zaradi tega srbi), vname se mi tudi ne. Samo jaz si ne brijem vsak dan, ponavadi najpogosteje vsake 3 dni. Če nisem pri fantu pa recimo 1x na teden. biggrin.gif Če pa se grem brit že čez 2 dni pa je občutljivo.

Mašine pa nimam in niti ne vem, če bi si jo kupila, čeprav se dolgoročno ful bolj splača kot britvice. Parkrat sem si jo sposodila od prijateljice in se mi je vsakič kar nekaj dlak vraslo, pa še več časa mi vzame kot britje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#892 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 January 2011 - 09:37 AM

Ja, časa vzae karnekaj.

Po bikiniju je mene bolelo samo prvič, kar huronsko, in po nogah tudi.
Potem pa dlake ne rasstejo istočasno in če se peljem prek bikinija na vsake tri dni (kar mi vzame 3 minutke) popikam kakšnih 10 dlak vsega skupaj.
To je v bistvu fino pri epilatorju...
Jaz se samo epiliram zdaj že dve leti, ne brijem več not in bikinija, sem se navadla. Za pazduho ( naslednjo zimo bom šla na laser) in pač spodaj kar je imam pa un moški brivnik, ki ima na eni strani strižnik, na drugi pa brivnik...

tale ( srednji in desni primer). In so britvice res FUL dobre in ful dolgo držijo. tko da si s fotrom deliva ga (vsak svojo britvico seveda wink.gif

IPB Image
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#893 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 21 January 2011 - 09:56 AM

Kje se kupijo te britvice Sally? Pa koliko stanejo? Ja, te moške so ful boljše. Ampak meni je vedno škoda dat toliko denarja za britvice in potem še ene 15€ za nastavke. biggrin.gif Si občasno od brata sposodim Gillette Fusion brivnik in mi je super.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#894 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 March 2011 - 10:33 AM

Katera kozmetičarka v Berniju je najboljša? Ne bi rada padla v roke najhujši, kar se mi ponavadi zgodi, ko ne rečem specifično katero kozmetičarko/frizerko/vatevr hočem.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#895 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 March 2011 - 10:39 AM

Meni sta najboljši Polona in Lučka. thumbup.gif
  • 0

#896 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 March 2011 - 10:40 AM

Ne spomnim se imena ampak ne baje se ne moreš naročit prav k zaželjeni, ker da ne vedo urnika vnaprej. kr neki v glavnem rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#897 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 March 2011 - 10:42 AM

Jaz zmeraj povem h kateri in ni problema. Lahko ta seveda nastane, če kozmetičarka ne dela takrat, ko se želiš naročiti.
  • 0

#898 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 March 2011 - 10:43 AM

a res? moji prjatlci je to rekla, iz prve roke pa tega ne vem. no, važn da se da smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#899 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 March 2011 - 10:56 AM

Ok, bom zahtevala Polono ali Lučko, hvala! smile.gif
  • 0
Pablo Picasso

#900 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 March 2011 - 11:07 AM

Sej v enem dnevu se stanje umiri, a ne, ne bom rdeča kot semafor po 24h?! ermm.gif
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users