Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8941 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 August 2016 - 10:41 PM

Ora se strinjam. Ziva resnica, ene v tem prav najdejo izgovor, da lahko koncno joske kazejo v druzbi. Meni je tudi totalno neprimerno in se prav bedno pocutim v druzbi takih. Vedno se da to naresti na bolj diskretni nacin kot pa vrzt josko ven in se zgovarjat na dojenje, 21. stoletje in podobne bedarije.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#8942 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 31 August 2016 - 09:54 AM

Na racku mi gre, da že štiri leta hodim v Rogošport na Dunajski in Šmartinski in da mi je tipson na Dunajski včeraj pumpanje zaračunal 30 centov. Niti v tem niti v drugem Rogošportu mi nikoli niso računali pumpanja. Res pa je, da sem dobil račun! Tipson mi je rekel, da on vsakomur zaračuna pumpanje, majkumu!

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 04 September 2016 - 06:03 PM

^ Meni je Rogošport ful sumljiv, odkar sta mož in sestrična dobila konkreten popust za kolo kar na lepe oči. Dejansko lahko tam barantaš za ceno.

Narod, ki se prosto sprehaja po ozkih dvosmernih cestah, po možnosti še z otroškimi vozički, da moraš prav ustavit, da gre lahko nasprotni avto mimo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8944 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 05 September 2016 - 08:30 AM

^ Meni je Rogošport ful sumljiv, odkar sta mož in sestrična dobila konkreten popust za kolo kar na lepe oči. Dejansko lahko tam barantaš za ceno.

Kaj pomeni, da sta dobila konkreten popust na lepe oči? Za novo ali rabljeno kolo? Pred letom in pol sem tam kupil kolo, ki je resda bil s popustom, in to je bilo to. Kakorkoli, ne razumem pa, zakaj ti je ta firma sumljiva. Osebje je prijazno in ustrežljivo (poznam trgovini na Dunajski in Šmartinski) in nimam pripomb. Ke sem hodil še s prejšnjim biciklom, ki je rabil samo pumpanje gum, zato me je zadnjič sunila kap, ko mi je tipson (ki ga še nikoli nisem videl) to uslugo zaračunal.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8945 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 05 September 2016 - 09:24 AM

Na novo kolo sta dobila se visok dodaten popust, ker sta lahko barantala. Tako da me res zanima, kaksno marzo nabijejo, da si lahko takole prosto zmisljujejo cene.
  • 0

― V. Van Gogh

#8946 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 05 September 2016 - 11:03 AM

Hja, to je pač slovenski kapitalizem. Glavno je, da sta dobila popust, drugo ni važno oziroma škoduje lepoti.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8947 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 05 September 2016 - 05:23 PM

Ja, saj to, slovenski. :D Njega je tisti dan ena baba zbila z avtom, on jo je dobro odnesel, kolo je bilo pa za na odpad. In je zato tam dobil popust, ker so se ga očitno usmilili. Gorskega je pa drugje kupil in je predrag za puščat po mestu.

Sestrična je pa preprosto rekla, da ne da toliko za kolo in so ji ful znižali ceno. :D

• 0

― V. Van Gogh

#8948 Brooke

Brooke

sramežljivec

• Člani
  • 25 posts

Posted 10 September 2016 - 02:44 PM

folk, ki jamra da nima denarja, obenem pa si kupi v geoxx-u čevlje za 120eur in še nekje majice za 80. 

• 1

#8949 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 14 September 2016 - 09:23 AM

Večna nervoza, Persen pomirja. :woot:
  • 1
Rape of the mind is a social disorder...

#8950 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15249 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 September 2016 - 02:00 PM

^ :yes: 

(tega se moram nujno od-naučit...)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8951 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 14 September 2016 - 06:26 PM

Hm. Če vam je Persen dovolj, super. Meni v marsikateri situaciji ni. In aksioznost lahko fejst oteži vsakodnevno funkcioniranje. V tem primeru si je fajn poiskati še kako drugo pomoč.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8952 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 September 2016 - 12:35 AM

Matilda, jaz sem pisala sarkastično in ne o sebi, čeprav izhajam iz vsaj delno nervoznega okolja. Ampak menim, da mi gre drugačen način vedno bolje od rok.

Zmotilo me je egotripanje določenih oseb, pomešano z nervozo, slabo ali nično komunikacijo, pa še kaj bi se našlo. Utrudljivo.

• 0

#8953 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 15 September 2016 - 02:56 AM

Komarji!!!!!!! Ce nisem zdejle ze sedmic pokonci, pa cela popikana. Fant itak nic ne slisi, nic ne cuti, ker so ocitno vsi name programirani @#&!??!?!!!@@*@!?*
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8954 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 15 September 2016 - 08:02 AM

tudi mene je en ponoči zbudil. Itak se mi ga ni dalo iskat!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8955 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 15 September 2016 - 08:28 AM

Pri nama so se menda kar v vrsto postavili pred vrata spalnice, prav norela sem. Od zacetka jih je bilo par cisto tihih, tako da se mi je cudno zdelo, zakaj me kar naenkrat vse srbi ... potem sva bila pa kar naprej pokonci, jaz ne morem spat, ce mi nekaj ves cas brenci okrog glave. Pa prej, ko se jih znebis, vec imas sans, da nimas okrvavljenih sten (fuj), ko ti enkrat zivci popustijo in se nocejo nikamor drugac usest, ko je luc prizgana. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8956 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 September 2016 - 09:10 AM

Tudi pri nas so začeli kot ponavadi na jesen komarji lesti v stanovanje, smo vsi popikani. Ponoči vklopim oni odganjalec, kaj naj.
Trenutno smo na morju in vsak večer ob določeni uri roj čisto drobnih komarjev vstopi skozi kuhinjsko okno, če ga pravočasno ne zaprem.

Moram še malo na temo - odrasli, ki jim v otroštvu nihče ni postavil mej. :wacko:
  • 0

#8957 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 15 September 2016 - 10:00 AM

Mi2 sva tud mela komarja. Itak je fant naredil paniko (jaz jim ne dišim) in prižgal luč. Najprej ga nisva našla, potem pa sem ravno zaspala nazaj, ko mi je pritulil mimo uhe in sem se vstrašla, ko da bi mi kdo zatrobil na uho :D no pol sem ga ubila in sladko zaspala nazaj še za par ur. :)

• 0

#8958 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 15 September 2016 - 11:30 AM

Cepki. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#8959 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 15 September 2016 - 12:28 PM

Matilda, jaz sem pisala sarkastično in ne o sebi, čeprav izhajam iz vsaj delno nervoznega okolja. Ampak menim, da mi gre drugačen način vedno bolje od rok.

Zmotilo me je egotripanje določenih oseb, pomešano z nervozo, slabo ali nično komunikacijo, pa še kaj bi se našlo. Utrudljivo.

Aha, okej. Iz objave pa res ni bilo razvidno.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8960 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 15 September 2016 - 12:55 PM

Cepki. :D

Kaj je to?

• 0

1 user(s) are reading this topic