Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8921 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 March 2009 - 01:33 PM

moja šefica je control freak in totalna poosebljenost mama kompleksa - češ, zakaj pa nje nisem zjutri poklicala, da me ne bo ... in zdej je iz tega nastal veleproblem. ja, pač nimam službenega mobitela, njene cifre pa ne mislim shranjevat v mojem privatnem. nej gre v rit. jutri zjutraj jih bom itak slišala - ne razumem, od kod ji ta silna želja po kontroli, mislim, sej nisem njen otrok, zamenjavo sem pa tudi zrihtala, pa kaj bi ta koza še rada?! če jo pa že tok kao skrbi (yeah, right!), bi pa ona mene lahko poklicala, sej ma T. cifro .... mislim .... rolleyes.gif čisto sem iz sebe.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8922 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 March 2009 - 03:47 PM

QUOTE(rea @ 11. 3. 2009 - 12:59) View Post

Zdj si že bolš, a ne?

bolš bom ko bomo z mami na svojem cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif sad.gif sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#8923 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 11 March 2009 - 03:58 PM

Sej bo bolš, žabica. (Sprašujem se, ali je kdaj prepozno.)
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8924 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 March 2009 - 04:40 PM

špela, meni se zdi nekaj povsem normalnega, da šefu sporočiš tvojo odsotnost. Meni se to ne zdi "mama kompleks" ampak osnova službenega bontona
  • 0

#8925 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 March 2009 - 04:52 PM

QUOTE(Errol @ 11. 3. 2009 - 15:58) View Post

Sej bo bolš, žabica. (Sprašujem se, ali je kdaj prepozno.)

Upam da ne! (zaradi posledic me edino skrbi)
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

• Guests

Posted 11 March 2009 - 06:02 PM

Že cel dan me glava boli zaradi preveč sangrije včeraj. oops.gif
  • 0

#8927 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 11 March 2009 - 07:10 PM

Danes na vajah bi najraje zadavila sošolko. Imeli smo ustne predstavitve in po vsaki smo pokomentirali. Gospodičnica e pri vsakem komentirala, kak je deloval sproščeno in brez treme, ali pa da ni deloval čisto sproščeno, da je vrjetno imel malo treme, jada, jada, jada. Pač ima(m)jo nekateri včasih tremo, in ne morejo biti vsi tako popolni kot je ona. Cele tri ure vaj se je tak ven metala, ona, ona, ona, ona. mad.gif rpg.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8928 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 March 2009 - 10:15 PM

Včeraj sem se privč mislila dva dni pred testom začet učit, pa sem že ob 6ih!! zaspala na kavču v dnevni še oblečena. Potem sem se pa ob 4ih zjutri zbudila, skoz me je neki zeblo in zategovalo, pa sem se šla v pižamo preobčeć in v sobo. Spala še do 7ih, ker se nam je šola kasneje začela in sem bila med poukom takoooo zaspana. Dan je šel v franže, pa še pohojena sem bila zaradi spanja v dnevni rolleyes.gif . Danes se pa res zdele mislim naučiti nemščino. Res! verymad.gif V svoji sobi se sploh ne morem učiti zaradi rumenih sten (joj, jih že sovražim), in sem zdaj trenutno naseljena v sestrini bivši.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8929 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 12 March 2009 - 05:01 PM

kolegica mi je poslala d če mam čas se lahk zvečer dobimo na kavi, k se vidmo vsake tolko časa k ona študira v LJ, pa bi se po eni strani rada dubila z njo pa mal počvekala, po drugi se mi pa neda it hmm.gif
  • 0

#8930 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 March 2009 - 10:40 PM

*you're just to good to be true,can't take my eyes of youuu*

O boh. a me lah to on in off meče že tri leta.

I feel butterflies and that ain't good.

Danes je bil verjetno najboljši dan v najmanj zadnje 3/4 leta.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#8931 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 12 March 2009 - 11:46 PM

Gledala sm slikce iz Zambratije 05, 06 in 07.. Omg, kok je blo to lepo, kok smo bli usi še eni mali otroci, tko nedolžni, mejčkni, kako smo se zabaval, kok mi je tist vse pomenl, kok smo se presmejal skupi, kako smo se ponoč tihotapl h fantom v sobe in potem sedel na unih pogradih in se pogovarjal dokler ns niso dobil, potem smo mel pa vsi kazni.. Kako smo en let znosil vsee jogije na balkon in potem skakal po njih, joj kok pogrešam vse, tiste plese zvečer, pa odmore po kosilu k smo se vedno masiral.. Vse je blo tok.. Drugač.. Res mi je žou da sem že prestara za to, no pa sej že 2007 sem bla ker mi je blo ful bolj bedno ponavad, ampak k sm bla še mlajša mi je blo tm res tok lepo.. In zdej k gledam slikce in se spominjam in kr jokam k pomislm.. Oh ja.. Šest let Zambratije.. Čist me je zadel neki.. ermm.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8932 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 13 March 2009 - 11:03 AM

Babico, ki je trenutno pri nas, mali izkoriščam da mi spegla cote. No, u bistvu si tak nima kaj pametnega za začet in je cela srečna če lahko kaj pomaga. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8933 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 March 2009 - 11:10 AM

psihično se pripravljam k grem ob 1 kao delat. oz. pogledt kak se dela. (degustacije)
čeprav mam tak odpor k kao šefica tega mi je dala nek negativen odziv in me je čist zabilo verymad.gif
ne vem ka išče degustatorke če ma pol tak odnos
  • 0

#8934 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5203 posts

Posted 13 March 2009 - 04:23 PM

Kr neki je vse skup cry.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#8935 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 March 2009 - 04:24 PM

Tok sm se nažrla sladkarij, da bom počla, lol. oops.gif
  • 0

#8936 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 March 2009 - 06:56 PM

Želim si da nama z mamo ne bi blo treba več živet skupaj s fotrom pod isto streho.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8937 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 March 2009 - 07:13 PM

Jezna sem. ZELO. verymad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#8938 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 March 2009 - 07:59 PM

QUOTE(crna @ 13. 3. 2009 - 18:56) View Post

Želim si da nama z mamo ne bi blo treba več živet skupaj s fotrom pod isto streho.

hvala enako sad.gif
  • 0

#8939 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 March 2009 - 09:12 PM

Neki se je pomotoma zgodilo in ful bi rada da se uredi, ful si želim, ker mi je hudo.
Ful zgodi skos ostajam že cel teden, ful bi se naspala, tko da bi spala ful dolg- v nedeljo bom res.
Loteva se me en čuden prehlad, teče mi iz nosa in iz enga uča, ampak ubistvu sploh nisem prehlajena...mogoče je celo kakšna alergija.
  • 0

#8940 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 March 2009 - 02:05 PM

Na bowling bi morala danes s službo, pa se mi takoooooo ne da, pa nisem glih neki dobra danes zaradi včeraj.

Študiram, da bi skenslala, ne vem. ermm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users