Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8901 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 19 August 2016 - 08:21 PM

Ja, zdaj je to velik bum, da dojenje v javnosti ne bi bilo več tak tabu, da so prsi v prvi vrsti namenjene dojenju, mi pa smo jih naredili kot seksualni objekt.
V eni skupini na fb, namenjeni dojenju (ki ni tako enostavno, kot se sliši), je takšnih fotk vsak dan kar nekaj. Še posebej je bil naval pred festivalom dojenja, ki je bil ene 2-3 tedne nazaj.
Jaz sicer dojim v javnosti, sicer kar čisto povsod ne, vedno pa imam sebi tako majco, da ven pogleda samo bradavica... Pa še na to se potem tamala prisesa in se itak nič ne vidi. Če nimam ustrezne majice se pa pokrijem čez dojko. Pa da ne bom off topic... Niti mojih jošk niti Neže (niti obeh skupaj) z moje strani FB ne bo videl.
  • 0

#8902 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32584 posts

Posted 19 August 2016 - 08:24 PM

Men gre tud ta propaganda na živce, pa proti dojenju samem nimam nič in sem zelo dolgo dojila. V javnosti pa skoraj nikoli, ker mi enostavno ni sedlo. In nisem bila nikoli v nobeni FB skupini, ki je povezana s tem.
  • 0

#8903 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 08:27 PM

Jaz ne razumem edino mam, ki se imajo možnosti umaknit in podojit otroka pa se ne. Že parkrat sem bila priča temu in ja, mi je bilo nerodno. Njim pa očitno nič.

Objavljanje slik dojenja pa se mi zdi milo rečeno neokusno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8904 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 19 August 2016 - 08:28 PM

^ Pa ne samo one, tudi navadne smrtnice. 

Tega hvalabogu se nisem videla, verjetno bi mi bilo se bolj bizarno. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#8905 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 19 August 2016 - 08:29 PM

Jaz pa ne razumem, zakaj bi se morala umaknit. Tudi ti se ne umakneš nekam na samo jest.
Zakaj ti je pa nerodno videt doječo žensko?

V bistvu ne mislim provocirat (in ne bom), ampak me dejansko zanima zakaj, oziroma od kje taka miselnost.
  • 0

#8906 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 09:10 PM

Zame so pac joski intimna stvar, vidiva jih samo jaz in moj moz, v javnosti jih ne bi kazala. Saj je tudi menjanje plenic popolnoma naravna stvar pa ljudje tega ne pocnejo na klopcah v javnih parkih. Vsaj upam, da ne.
Pa da ne bos narobe razumela - govorim o tistih, ki si jih niti dobro ne zakrijejo.
  • 0

― V. Van Gogh

#8907 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32584 posts

Posted 19 August 2016 - 09:11 PM

Seveda počnejo ;-)
  • 0

#8908 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 09:21 PM

Potem pa hvala bogu, da v zivljenju tega nisem videla. :D Sem pa letos na trajektu, na mizi poleg naju in sem zensko napizdila, ker je imela previjalne mize dobesedno 2 m stran. Pa v istem trenutku sva sla ven iz tistega salona, ker je obema postalo rahlo slabo. Pri nas pa cesa takega res nisem dozivela.
  • 0

― V. Van Gogh

#8909 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32584 posts

Posted 19 August 2016 - 09:23 PM

Jah kaj pa boš, če si nekje zunaj, otrok se pa pokaka? Zato pa vlačijo mame s sabo svega i svašta :-)
  • 0

#8910 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 09:27 PM

Saj je menda kaksen lokal blizu ali pa kaj, kamor se lahko umaknes. Pac ne mores previjat posrane plenice vsem na oceh, ker ni civilizirano.
  • 0

― V. Van Gogh

#8911 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 19 August 2016 - 09:32 PM

No ja, v parku še nekako gre, ampak baje folk previja otroke tudi na mizah v lokalih, to je pa res že too much. V parku se pa itak takoj 'razdiši'.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8912 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 19 August 2016 - 09:35 PM

Boljš, da jo v klopci na parku previjem kot pa npr. sredi trgovine :lol:
Na mizi v lokalu je pa res ne bi previla...jo pa previjem v vozičku..itak ima še košaro, iz katere se praktično ne vidi, ko jo previjam... plus, da v 99% sračko ujamem doma in so tako v javnosti menjane plenice le polulane.
  • 0

#8913 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32584 posts

Posted 19 August 2016 - 09:48 PM

Saj je menda kaksen lokal blizu ali pa kaj, kamor se lahko umaknes. Pac ne mores previjat posrane plenice vsem na oceh, ker ni civilizirano.

Ni nujno, v bližini našega parka oz. priljubljene  lokacije za vozičkanje in igrišča ga ni. Sicer pa, kje naj jo v lokalu previjem, če nimajo previjalnice?

• 0

#8914 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 19 August 2016 - 09:50 PM

Ja kjerkoli, samo za mizo ne. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#8915 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 19 August 2016 - 09:54 PM

Na pultu :lol:
  • 0

#8916 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 10:01 PM

Ja, na pultu za sankom, pa naj se sefi zamislijo. :D
  • 1

― V. Van Gogh

#8917 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17689 posts

Posted 19 August 2016 - 10:20 PM

Kjera debata :lol: hahaha. Se pa strinjam, da so joški intimen del telesa, ne glede na to, čemu so primarno namenjeni, je 'razkazovanje' njih nepotrebno oziroma

se tudi dojenje da opraviti bolj diskretno kot pa 'meni nič tebi nič joško ven vsem na očeh'.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8918 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 19 August 2016 - 10:22 PM

Mi je pa zanimivo, da nisem se videla, da bi joske izvadila ena z res lepimi, pa naj bo zaradi dojenja ali pa na plazi. :D Ceprav na plazi ze dolgo nisem nobene topless videla.
  • 0

― V. Van Gogh

#8919 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2016 - 11:09 PM

Jaz se strinjam z Jino.  :closedeyes:

Meni je tudi izjemno neprijetno, ko vidim žensko, ki doji v javnosti. Mislim, načeloma mi je vseeno, naj dela kar želi, ne bom ji rekla naj ne doji, ampak mi je pa neprijetno. 

Prijateljica je pred kratkim rodila in je rekla, da se ji je pogled na telo čisto spremenil. Pač ona zdaj ne vidi prsi kot nekaj "erotičnega" oziroma kot nekaj, kar bi skrivala, ampak hrano za njenega otroka. Jaz upam stavit, da ne bom taka :D čeprav nikoli ne veš...

• 0
Viens, reste ici!

#8920 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 19 August 2016 - 11:27 PM

Jaz sem dolgo dojila, ampak nikoli v javnosti. Naceloma sem se tudi doma umaknila, ve smo imeli obiske. Ja, je popolnoma natavno in tudi najbolj zdravo za otroka, ampak se mi je zdelo, da je to najin cas. Nekako sem planirala izhode in sprehode v casu med hranjenjem, ker sem dojila izkljucno zaradi hrane in ne za tolazbo in carkljanje. Se je pa tudi zgodilo, da smo sli kam za recimo cel dopoldan, pa sem takrat pac imela s seboj steklenicko.
Kar se pa prebijanja tice, pa je lahko tezava, ker ni povsod previjalnic. V Ljubljani v centru sploh ne vem kje bi lahko otroka previla (razen v nami). To sem pac opravila v vozicku, vedno diskretno. Ce se meni drekec mojega otroka ne gabi, pa ne pomeni, da se mi drugi drekci tudi ne. Prav tako je z okolico.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users