Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8861 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14279 posts

Posted 28 July 2016 - 09:00 PM

Lidlove patetične reklame

• 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8862 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 July 2016 - 06:22 PM

Na živce mi grejo absurdne cene zavijanja/aranžiranja daril v cvetličarnah. Danes sem bila čisto šokirana, ko so mi za zavijanje nekega poročnega darila (zelo enostavnega) zaračunali 27€! Pa res ni bilo nič kaj posebnega materiala gor, kartonasta podlaga, en trak in dva cvetova. Ne vem,ali pa jaz nimam prave predstave, koliko naj bi te stvari stale. :wacko:

• 0

#8863 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26035 posts

Posted 30 July 2016 - 07:28 AM

Oce. Vceraj sta prisla z mami z morja in je zacel se preden je pozdravil nekaj bentit (kao kaj vse sem/sva narobe pocela tacas), da je vse spravil v slabo voljo. Sem se mu danes zjutraj sicer jaz opravicila (da bi zakopala bojno sekiro) ampak sem mu potem tudi pokazala zapiske, narejene po njegovih navodilih, kjer tocno pise, kako in kaj. In zdaj se trudi nekaj na tablici narest in pi*di zraven, da ga moramo vsi poslusat, pusti pa nikomur, da bi mu pomagal ali svetoval. Prav do uses imam ze kortizola zdajle in samo gledam na uro, da lahko mrknem. Pa saj je bil od nekdaj bolj kolericne sorte ampak se mi zdi, da je slo v zadnjih 5ih letih se bolj strmo navzdol in je redko kdaj sprosceno ozracje okrog njega. Nikoli ne ves, kdaj bos na mino nabasal, ker lahko cisto z jasnega vzroji v 10ih sekundah. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8864 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14279 posts

Posted 30 July 2016 - 05:04 PM

Na živce mi grejo absurdne cene zavijanja/aranžiranja daril v cvetličarnah. Danes sem bila čisto šokirana, ko so mi za zavijanje nekega poročnega darila (zelo enostavnega) zaračunali 27€! Pa res ni bilo nič kaj posebnega materiala gor, kartonasta podlaga, en trak in dva cvetova. Ne vem,ali pa jaz nimam prave predstave, koliko naj bi te stvari stale. :wacko:

Se strinjam, jaz vedno povem za kakšno ceno naj zavijejo, isto povem pri šopku. Sem se, tako kot ti, naučila zgrda.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8865 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32584 posts

Posted 30 July 2016 - 07:08 PM

OMG kakšne cene??!!
  • 0

#8866 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 31 July 2016 - 12:38 AM

Furjavost. Zadnje dni se mi namrec prau lusta in popravljam napake nenatancnih sodelavk...da dokazem sama sebi in drugim da sem boljsa od teh...
  • 0

#8867 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 02 August 2016 - 08:20 PM

Musice, muhe, komarji, ose, vesce in ostala golazen, pocrka naj vse. Preden naredis dva pozirka, imas tri zivali v pijaci.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8868 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24771 posts

Posted 03 August 2016 - 09:15 AM

mivka v laseh!!!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8869 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 03 August 2016 - 01:19 PM

Mason jars. Brrr. Res mi zgleda češko in nehigienično. Kot da piješ kis od vloženih kumaric. Zdaj že kje v gostilni to dobiš  :verymad: Ni kul.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8870 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14279 posts

Posted 03 August 2016 - 01:28 PM

Reci jim kozarci za vlaganje :D z angleškim imenom nehote (v gostilniških krogih pa hote seveda) dobijo prizvok sofisticiranosti.

• 0

#8871 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27545 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 August 2016 - 01:29 PM

^JA!

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8872 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 03 August 2016 - 01:50 PM

Hvala, Frčica :D Sem hotela napisati ''tisti kozarci za kisle kumare'' pa sem se spomnila, da poznam vsaj angleški izraz.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8873 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 03 August 2016 - 02:22 PM

Pa to je Pinterest in rustikalno, no.  :roll: 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8874 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 August 2016 - 06:49 PM

Meni so pa všeč, tisti z ročajem.  :ph34r: Imam tudi sama enega od Aladdin, za v avto, zdaj v poletnih dneh. Za kakšen smoothie ali ledeno kavo na poti...

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8875 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 August 2016 - 09:19 AM

Ne vem, če za to obstaja beseda ali izraz, ampak tisto, ko je nekdo na videz najbolj prijazna in "neškodljiva" oseba, v resnici je pa zahrbtna in škodoželjna in ves čas spletkari. 

• 0

#8876 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 05 August 2016 - 09:35 AM

Folk,  ki misli, da bo prej na vrsti, če ti potiska voziček v rit ali pa cmoka, vzdihuje in ti diha za ovratnik, potem se še naredi Francoza in se vrine pred tabo :wacko:  Ali po možnosti še porine fizično naprej, ko se sprosti šalter.

Družine na kolesih s čeladami, ker so večinoma bezobrazni in nimajo manir. Ruknejo v retrovizor, te butnejo z vrečo, ko prihrumijo mimo...Jaooo no

• 1

#8877 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17689 posts

Posted 05 August 2016 - 09:36 AM

Takemu se reče hinavec, Immortelle.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8878 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 August 2016 - 11:36 AM

^hehe, ja. Se vidi, da se mi možgani še niso vklopili. :P 

• 0

#8879 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4282 posts

Posted 05 August 2016 - 11:40 AM

Ljudje, ki na bankomatih plačujejo položnice. Zdaj sem zapravila polovico svoje malice, ker je ženska pred mano plačevala šop položnic, jaz sem pa nujno potrebovala gotovino. Ne vem ali ljudje še niso slišali za spletno bančništvo, ki ima btw še cenejšo provizijo.

• 0

#8880 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 August 2016 - 01:55 PM

Nekateri judje (ki bi naj bili moji prijatelji), ki mi sveto obljubijo, da mi bodo vrnili denar, ki sem jim ga posodila že pred več kot pol leta, potem pa se me izogibajo ali pa rečejo, da trenutno nimajo denarja in ne morejo vrniti. Potem pa na FB vidim slike njihovih novih dragih superg, potovanj, drage večerje, nove opreme... itd...

Prav sram me je za takšne ljudi, ki nimajo nobene vesti. 

Na živce si grem tudi sama, ker sem preveč prijazna in prepogosto verjamem, da obljuba še kaj velja, posebej, ko je to nekdo, ki je prijatelj in če je človek res v stiski, mu iz usmiljenja pomagam iz dreka ter dobesedno nasedem joku in obljubam.

Zadnjič.  

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users