Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8841 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 March 2009 - 06:54 PM

packa! laugh.gif

Meni pa oči skup lezejo, spet me kliče gora dela (kilimandžaro!) ... že dva tedna sem neka izčrpana ... sploh ne vem, kaj mi je. Pa prenažiram se, da bi se pa mal razgibala, to pa ne. Skratka, imam hudičevo slabo vest
. sad.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#8842 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 03 March 2009 - 07:07 PM

Dns bi mogla izbolšvat matematiko in ker se nisem učila nisem šla pisat.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#8843 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 03 March 2009 - 07:08 PM

pogrešam fanta.
zelozelo. tale teden je preeeeehitro minil ermm.gif
  • 0
mačka figa.

#8844 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 March 2009 - 07:11 PM

^^ Js tud. oops.gif
  • 0

#8845 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 March 2009 - 07:15 PM

oooooooo, teta paradajzz, WB! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8846 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 March 2009 - 08:22 PM

Včasih sm tok jezna na kšno sošolko, k se dela pametno. Delamo eno seminarsko k je vredna pol k**** nč, sam pogoj, da jo nardimo in je časa še več k 2 tedna in ena sošolka cele scene dela kao kok mormo pohitet in blablabla. In sm dans rekla, da bom jst jutr začela, ker mam dans rojstnodnevno animacijo. In pol se bejba spomne, ke v pon nimamo faksa, nej pridem v pon SAM ZATO v LJ, da se zmenmo. Misliiiim haaalo?? K da se ne mormo npr. v petek med pavzo hmm.gif ohmy.gif In ji pol zabijem, da grem v zavod, kjer prostovoljno delam pa da mam zvečer še sestanek za tiste delavnice in roj.dneve, ki jih izvajam in cela važna zabije: Jaooo, kok maš tega, čist preveč, rajš se faksu posveti , da ti ne zagozdi:shock: blink.gif OMG ohmy.gif huh.gif
Prvič, ona živi v LJ in cel ljubi dan v luft zja, nikamor ne gre, razen kdaj ven in nikjer ne dela, sam tm v flatu visi. Najbrž da ma skoz cajt. Drugič za faks ok ne delam ful, ampak ko je pa treba sm pa pridna in mam več izpitov narejenih kt ona. In tretjič mislim, da je veliiiiik bl pomembno, s čim vse se ukvarjam tekom faksa, ker že zdej če bi pisala CV za službo, bi mela milijon stvari za napisat, ona pa nč.
Izkušnje štejejo, d-d-d rolleyes.gif

Kok mi gre na živce, ko se eni delajo tok pametne. Kaj jo briga, kok mam jst časa.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8847 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 March 2009 - 08:23 PM

Zadnje čase ugotavljam, da mam spomin čist v pizdi.
  • 0

#8848 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 03 March 2009 - 08:39 PM

Sinnaia, jaz to ugotavljam že precej časa, in se mi zdi, da mi gre na slabše. LOL.

Plus danes sem se tako elegantno vsula po stopnicah v predavalnici, da me je še zdej sram.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8849 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 03 March 2009 - 10:04 PM

Obljubla sem si, da ne grem spat, dokler ne končam recenzije, zdej pa na forumu prežim na nove poste in pišem neumne komentarje, zraven se mi pa zeha.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8850 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 March 2009 - 10:34 PM

Mislim, da ne bom niti pod razno danes naredila vaje iz geografije. Zdej pa ne vem, a bom jutri zalila gefo ali pa ji bom šla direkt povedat, da nimam narjen in da če lahko do ponedeljka.
  • 0

#8851 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 March 2009 - 10:38 PM

Špricej ninja.gif .

Jutri predmaturitetni esej pišemo (Feliksa), za oceno. Oh, the joy. A ga je katera že, da mi pove naslov tongue.gif.
  • 0

#8852 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 March 2009 - 10:40 PM

Problem je, da sm že tok manjkala, da se bojim, da bom fasala nms zaradi manjkanja. ermm.gif
  • 0

#8853 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 March 2009 - 10:51 PM

No potem pa dol s foruma, pa delat tongue.gif .
  • 0

#8854 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 03 March 2009 - 11:35 PM

Ta teden nisem še nč telovadla, kar mi mal mori. Pa skos neke bedarije jem, pa vsak dan si rečem, da morm mal bolj pazit. Kr neki. Jutr se mi ne da bit ceu dan na faxu...joj, komi čakam da mine, še dva mesca nekje, pol pa konc s temi predavanji...no treba se bo učit, ampak bom vsaj doma, pa mela več časa.
  • 0

#8855 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 March 2009 - 08:49 AM

tuki gledam pa berem, kako naspidiran lajf majo eni (naprimer Princeska,skoz kaj počne,ful je ustvarjalna, otročke vahta....), jst mam pa faks tko dvakrat na teden ene 2-3 urce, vmes se učim kej,delam kšno seminarsko...
ostalo goro časa pa presedim tu ali pa opazujem filme.Ene dvakrat na teden se pa do fanta odvlečem.
Najbrž bi kdo reku da cajt preč mečem,ja mejbi,samo jaz v tem početju še kar uživam,kar je še najbolj scarry od vsega.
Ker sem i zdi da ko bom mela službo in otroke se bom pa po glavi tolkla da takrat,ko sem bla cele dneve frej nisem kej pametnega počela ampak sem buljila v dva ekrana pa knjige.

Frendov nimam. rolleyes.gif
Večinoma zato,ker vse frendice,ki so ble na poti da to postanejo so al prave koze,ki so me izkoriščale,da sem bla posodica za poslušanje njihovega jamranja o 79340436344 različnih tipih,moje življenje pa jih ni zanimalo (aja mogoče zato,ker se v mojem nič ne dogaja,ker ne žuram,pijem, in se ne fukam naokol)...Ena druga mi gre pa tok na živce da jo mam po 2 urah poslušanja dost za 2 mesca in sem jo zato skinila.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#8856 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 04 March 2009 - 09:15 AM

Sally, i can feel your pain smile.gif Ista sem, s tem da se niti učit in delat seminarske ne zmigam. Pismo, preveč dobro nam gre!
  • 0

#8857 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 04 March 2009 - 09:57 AM

delam. ne da se mi. kr neki
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#8858 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 March 2009 - 10:10 AM

Sem žalostna in jezna istočasno, da moram dobesedno prosit za denar, ki sem ga pošteno zaslužila.

cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8859 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 04 March 2009 - 12:14 PM

Biba je tak tečna, da to ni res. Ima polne sklede hrane, odprta vrata na balkon, a še vedno gnjavi in mi skače na mizo, se vsede tik pred ekran, da ja jaz ne morm pisat ocene za faks. Še malo, pa mi bo prekipelo.
  • 0

#8860 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 04 March 2009 - 02:36 PM

Pogrešam fanta, upam da ga danes kej vidim. Drugače pa sem zelo vesela, da grem spet na aerobiko danes...komaj čakam, kdaj bo pet ura biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users